Neshaminy-læreren lager enkle enheter til fordel for elever med fysiske funksjonshemninger – Nyheter – The Intelligencer

Ferris Kelly har laget en "sparkemaskin" og andre innretninger for å berike opplevelsen til elevene i den tilpassede kroppsøvingsklassen hans ved Joseph Ferderbar Elementary School i Nedre Southampton.

Neshaminy School District helse- og kroppsøvingslærer Ferris Kelly har en evne til gjør-det-selv-prosjekter som mange liker å kalle å være "hendig".

De siste årene har han pusset om sitt eget kjøkken og bad og påtatt seg andre prosjekter som har spart mye på entreprenørregninger.

Men Kelly har oppdaget at hans praktiske ferdigheter også har betydelig nytte i fulltidsjobben hans, og har tatt på seg å lage enheter av enkle husholdningsmateriell som har beriket opplevelsene til elever med fysiske funksjonshemninger i den tilpassede kroppsøvingstimen kl. Joseph Ferderbar Elementary School i Nedre Southampton.

"Det er bare å se på hva barna trenger og tilpasse en læreplan og utstyr for å gjøre dem så vellykkede som mulig," sa Kelly under en nylig klasse på skolen.

«Det er mye som gjør-det-selv-prosjektene hjemme.Det er problemløsning å få ting til å fungere, og det er veldig gøy.Jeg har alltid det gøy å gjøre det."

Ferderbar Elementary School-elev Will Dunham bruker en enhet laget av helse- og kroppsøvingslærer Ferris Kelly for å slippe en strandball for en tur nedover en klessnor.pic.twitter.com/XHSZZB2Nyo

Kellys "sparkemaskin" laget av PVC-rør og andre husholdningsmaterialer involverer en student som trekker i en snor med armer eller ben.Når den trekkes riktig vei, slipper strengen en joggesko på enden av et rør som kommer ned og sparker en ball, forhåpentligvis inn i et nærliggende mål.

En lignende enhet laget med noen metallstativ, klesnor, en klesklype og en stor badeball har en student som drar i en snor festet til klesklypen.Når den utføres riktig, vil klesklypen slippe badeballen på en lang tur nedover linjen til glede for elever og lærere i klassen.

Å se handlingene deres belønnet med morsomme reaksjoner kan gjøre en stor forskjell i elevenes liv, sa Kelly, som først begynte å bruke enhetene mens han jobbet ved Prince George's County Public Schools i Maryland før han ble ansatt av Neshaminy i fjor.

I tillegg til Ferderbar, underviser han også én klasse i femte klasse om dagen ved den tilstøtende Poquessing Middle School.

"Vi begynte med disse enhetene i september, og barna har gjort så mye med dem siden den gang," sa Kelly.«De føler de voksnes reaksjon på handlingene deres.Det er definitivt en motivator og hjelper dem å forbedre styrkene de har.»

"Han har vært flott," sa Modica.«Jeg vet at han får noen av ideene sine fra Twitter og slike steder, og han bare tar dem og løper med dem.Aktivitetene han gir disse studentene er fenomenale.»

"Det handler om forbedring, det de kan gjøre for å forbedre er flott," sa han.«Barna har det gøy, og jeg har det gøy.Jeg får absolutt mye tilfredsstillelse ut av det.

"Når en student lykkes med å bruke en av enhetene jeg har laget, får det meg til å føle meg bra.Å vite at jeg var i stand til å tilpasse et utstyr som gir en student flere muligheter for inkludering og generell suksess, er en spennende opplevelse."

En video av Kellys klasse laget av Neshaminy-medarbeider Chris Stanley kan sees på distriktets Facebook-side, facebook.com/neshaminysd/.

Originalt innhold tilgjengelig for ikke-kommersiell bruk under en Creative Commons-lisens, med mindre annet er nevnt.The Intelligencer ~ One Oxford Valley, 2300 East Lincoln Highway, Suite 500D, Langhorne, PA, 19047 ~ Ikke selg min personlige informasjon ~ Retningslinjer for informasjonskapsler ~ Ikke selg min personlige informasjon ~ Personvernerklæring ~ Vilkår for bruk ~ Dine personvernrettigheter i California / Personvernerklæring


Innleggstid: 07-02-2020
WhatsApp nettprat!