E mafai ona e mafaufauina le lagona o le au fai sea a WP Carey's (NYSE:WPC) i le 43% o le siitaga o tau?

E ala i le fa'atauina o se fa'aputugatupe fa'asino, e mafai ona fa'atatau e le aufaipisinisi le fa'atauga o maketi.Ae o le toʻatele oi tatou e faʻamalosi e moemiti i tupe maua sili atu, ma fausia se faila mo i tatou lava.Naʻo le vaʻavaʻai i le WP Carey Inc. (NYSE: WPC), o loʻo i luga 43%, i luga o le tolu tausaga, faʻatoʻilaloina le toe maua mai o le maketi o le 33% (e le aofia ai tufatufaga).

E toe faaupu Benjamin Graham: I se taimi puupuu o le maketi o se masini palota, ae o se taimi umi o se masini fua.I le fa'atusatusaina o tupe maua i le sea (EPS) ma suiga o tau o sea i le aluga o taimi, e mafai ai ona tatou maua se lagona pe fa'afefea ona fa'aletonu uiga o tagata teu tupe i se kamupani i le aluga o taimi.

Na mafai e WP Carey ona faʻatupulaia lana EPS i le 17% i le tausaga i luga o le tolu tausaga, ma faʻateleina le tau o sea.O le averesi o le tau o sea faaletausaga o le 13% e maualalo ifo nai lo le tuputupu aʻe o le EPS.O lea e foliga mai ua sili atu ona mataala le aufaipisinisi e uiga i le kamupani, i le aluga o taimi.

E mafai ona e vaʻai i lalo pe faʻafefea ona suia le EPS i le taimi (saili le tau saʻo i le kilikiina o le ata).

Matou te manatu lelei na faia e tagata mai totonu le tele o faʻatauga i le tausaga talu ai.I le faʻapea atu, o le toʻatele o tagata e manatu o tupe maua ma faʻatupulaia o tupe maua e avea o se taʻiala sili atu ona anoa i le pisinisi.Su'e loloto i tupe maua e ala i le siakiina o lenei kalafi fegalegaleai o tupe maua a WP Carey, tupe maua ma tinoitupe.

Pe a va'ava'ai i tupe maua mai tupe teufaafaigaluega, e taua le mafaufau i le eseesega i le va o le aofa'i o tupe maua a tagata e umia sea (TSR) ma le tau fa'asoa.A'o le tau o sea e na'o le atagia o le suiga o le tau o sea, o le TSR e aofia ai le tau o tufatufaga (faapea ua toe fa'afaigaluegaina) ma le fa'amanuiaga o so'o se fa'aitiitiga tupe fa'aitiitiga po'o fa'asolo.E fetaui le fai atu o le TSR o loʻo tuʻuina atu se ata sili atu ona atoatoa mo faʻasoa e totogi ai se tufatufaga.Matou te maitauina mo WP Carey o le TSR i le 3 tausaga talu ai o le 71%, e sili atu nai lo le tau o le tau o loʻo taʻua i luga.O le tele lava o se taunuuga o ana tufatufaga totogi!

Matou te fiafia e lipoti atu ua maua e le au fai sea a WP Carey le aofaʻi o tupe maua e 50% i le tausaga e tasi.E aofia ai ma le tufatufaga.O lena tupe maua e sili atu nai lo le TSR faaletausaga i luga o le lima tausaga, lea e 14%.O lea e foliga mai o lagona i le kamupani ua lelei talu ai nei.O se tasi e iai se manatu fa'amoemoe e mafai ona va'ai i le fa'aleleia lata mai o le TSR o lo'o fa'ailoa mai ai o le pisinisi lava ia o lo'o fa'aleleia atili i le taimi.O tagata teu tupe e fiafia e suʻe tupe e masani ona siaki i faʻatauga mai totonu, e pei o le tau na totogi, ma le aofaʻi atoa na faʻatau.E mafai ona e suʻeina e uiga i faʻatauga faʻatau a WP Carey i le kilikiina o lenei sootaga.

E le na'o le WP Carey le fa'asoa o lo'o fa'atauina e tagata totonu.Mo i latou e fiafia e suʻe tupe teufaafaigaluega o lenei lisi saoloto o kamupani tuputupu aʻe ma faʻatau mai totonu lata mai, e mafai ona na o le tiketi.

Fa'amolemole maitau, o fa'amatalaga tau maketi o lo'o ta'ua i totonu o lenei tusiga e atagia mai ai le fua fa'atatau o tupe maua o fa'asoa o lo'o fefa'ataua'i nei i fefa'ataua'iga a Amerika.

We aim to bring you long-term focused research analysis driven by fundamental data. Note that our analysis may not factor in the latest price-sensitive company announcements or qualitative material.If you spot an error that warrants correction, please contact the editor at editorial-team@simplywallst.com. This article by Simply Wall St is general in nature. It does not constitute a recommendation to buy or sell any stock, and does not take account of your objectives, or your financial situation. Simply Wall St has no position in the stocks mentioned. Thank you for reading.


Taimi meli: Ian-09-2020
WhatsApp Online Chat!