O lo'o fa'agasolo le gaosiga o pisinisi pepa i le fa'ai'uga atoa > Pisinisi GSA

O le South Carolinians atonu ua lava pepa faleuila mo le seneturi o loʻo teuina i lalo, faletaele ma faletaele, ae i le Spartanburg's Sun Paper Company, e leʻi faʻavaivaia le faʻatau talu mai Mati.

E tusa lava pe toe tatala le tamaoaiga ma ua mou atu le fefe i le le lava, pei o le tele o "manaoga taua" gaosi oloa, o loʻo sailia e le fale ni tagata faigaluega fou e faʻafetaui le saoasaoa.

"O loʻo malosi pea le faʻatau atu e pei ona i ai," o le tala lea a Joe Salgado, sui peresitene pule o le kamupani.O le Sun Paper o lo'o gaosia oloa pepa fa'atau e aofia ai le faleuila ma solo pepa mo le tele o fa'atauga tetele ma fa'atauga fa'atau oloa eseese i le atunu'u.

I nai masina ua tuanaʻi ua siitia le gaosiga o mea faleuila i le 25%, na ia taʻua ai, ma le mafaufau atoa.E le moe le falegaosimea.

Ae ui i lea, e toaitiiti tagata latou te matauina ni suiga i luga o le fola i lalo o faʻamaʻi faʻamaʻi faʻamaʻi ma gaosiga masani ona o le faʻaogaina o galuega faʻatekonolosi a le fale.

“O le pisinisi e pei ona masani ai, e te iloa,” o lana tala lea.“O se ta’otoga la’ititi, ma e te le iloa le eseesega, se’i vagana le mea moni o lo’o fai matapulepule tagata uma ma e ‘ese’ese faiga o lo’o faia mo le siakiina o ave ta’avale i totonu ma fafo.Na matou toe faʻaleleia le auala matou te faʻatau ai i totonu ma fafo o le fale.O loʻo matou faʻaogaina se faʻaogaina o le geofencing system, ina ia mafai ona matou faʻaoga mai a matou telefoni nai lo se uati masani."

O se laina gaosiga fa'aautometi e fa'apipi'i atu le 450-pauna pa'u ta'ele - le lapo'a o se potu fono fa'apitoa - i totonu o le 500 lola fa'apipi'i i totonu o le minute, 24 itula i le aso, fitu aso o le vaiaso.

Fai mai Salgado e faapea o le le lava o pepa faleuila na saunia e tagata faatau i latou lava e lei tupu moni lava mai le vaaiga a le gaosi oloa, ae o fata faatau oloa na filifilia mama ona o le faamoemoe o tagata faatau.Na tauivi le au faʻatau oloa ma tufatufa e faʻaauau pea, o le tala lea a Salgado.O nisi fa'atauva'a - po'o fa'afouga - fa'atau oloa na suia fa'atau i fa'ailoga fa'atau oloa: oi latou na fa'atau fa'atausi'i mo faletalimalo ma ofisa, e fa'afeagai ma fa'ailoga a le Sun Paper i le fale e pei o WonderSoft, Gleam ma Foresta.

“E le'i maua e le alamanuia lenei avanoa o totoe ona o lenei fa'ama'i, ae e mautinoa lava e le o fa'aletonu le faleta'ele ma solo pepa.Pau lava le mea o loʻo faʻatau atili e tagata faʻatau ona o le fefe ma le taumatemate e le lava.Ae e le o le mea moni lena, ”o le tala lea a Salgado.

E masani lava, o le alamanuia o loʻo faʻafefe i le 90% malosi pe sili atu, ma Salgado fai mai Sun Paper ua uma ona faʻapipiʻi le laina sapalai latalata i le fale.

Na fa'alagolago le aufaigaluega a le Sun Paper i le mana'oga e ala i le fa'apolokalameina o a latou masini fa'apitoa mo oloa e maualuga atu le aofa'i o pepa ma afifi tetele nai lo le fa'aogaina o le taimi e fesuia'i ai i le va o ta'avale.

E pei o le tele o le suiga o manaoga mo le fale faleuila ma solo pepa i nai masina ua tuanaʻi, ua faʻamoemoe Salgado o le a faʻaauau pea ona tumau le manaʻoga i le 15% i le 20% i luga aʻe o le faʻamaʻi aʻo faʻaauau pea le numera o tagata faigaluega. galue mai le fale, e tumau pea le leai o se galuega ma o masaniga fa'amama lima e fa'atumauina i le mafaufau lautele.

“O i latou e leʻi fufuluina o latou lima o loʻo fufuluina nei, ma oi latou na fufulu faʻatasi ua fufulu faʻalua,” o lana tala lea.“Ia, o le eseesega lena.”

Sun Paper o loʻo tali mai e ala i le faʻalauteleina o latou gafatia ma faʻafaigaluegaina tagata fou, tekinisia ma faʻapolofesa faʻapolofesa mo le fola.E leʻi faʻaumatia lava ni tagata faigaluega ona o le tamaoaiga poʻo le soifua maloloina o aʻafiaga o faʻamaʻi, ae ua faʻaitiitia talosaga talu mai Mati.

“Ina ua amata ona goto ifo le tala o le faamaʻi, o le a le mea na tupu, i le tasi faaiuga o le vaiaso na matou maua ai le 300 talosaga mo galuega, i le tasi le faaiuga o le vaiaso.I le taimi nei, o le taimi na amata ai ona paʻu le faʻatupeina o tupe i faletupe, o na talosaga na toetoe a leai se mea, ”o le tala lea a Salgado.

O isi kamupani gaosi pepa i le itulagi atonu e le o feagai ma le tele o le unaʻia mo tagata faigaluega fou, ae o nisi o oloa na maualuga le manaʻomia i le amataga o le faʻamaʻi o loʻo tumau pea le manaʻomia tele, e tusa ai ma Laura Moody, faʻatonu faʻaitulagi mo Hire Dynamics.

O se tasi o ana tagata faʻatau, o le Spartanburg-faʻavae pepa ma faʻapipiʻi pepa malo, na tapunia mo ni nai vaiaso, ae o le Rutherford County faleuila na liliu atu o latou mafaufau i le faia o matapulepule, faʻafetai i masini faaopoopo na faʻatau e le kamupani aʻo leʻi oʻo i le faʻamaʻi. fesoasoani otometi a latou laina gaosiga.

E pei o Mati, o kamupani gaosi meaʻai ma kamupani sapalai fomaʻi o loʻo taulamua i tagata faigaluega fou, o lana tala lea, ma i le faaiuga o Me na aumai ai le tusa ma le afa o le pisinisi a Hire Dynamic i le Upstate, faʻatusatusa i le tasi kuata aʻo leʻi faʻamaʻi.I le amataga o le faʻamaʻi, na ia lipotia mai o le faʻapipiʻiina ma felauaiga pisinisi o se isi vaega o loʻo manaʻomia ni tagata faigaluega.

"E leai se tasi na te iloa lelei le mea o le a tupu: o ai o le a avea ma isi e tatalaina poʻo le isi tagata faʻatau," o le tala lea a Moody.

O lo'o fa'agaoioi le Travelers Rest's Paper Cutters Inc. i le feso'ota'iga o le pisinisi pepa ma felauaiga.O le falegaosimea e to'a 30 tagata faigaluega o lo'o faia oloa e amata mai i pepa pepa e tu'u'ese'ese ai paleti laupapa e o'o atu i le pusa pepa o lo'o i ai se lola o le lipine 3M.O tagata fa'atau e aofia ai le BMW Manufacturing, Michelin ma GE e ta'u mai ai ni nai mea.

Sa mautu pisinisi i le taimi o le faʻamaʻi, e tusa ai ma Randy Mathena, peresetene ma pule o le falegaosimea.Na te lei fa'ate'a pe fa'amuta so'o se tasi o ana tagata faigaluega, ma e na'o ni nai Aso Faraile na malolo ai le au.

“O le mea moni lava, e leʻi lagona foʻi ua aʻafia i matou i le faʻamaʻi,” o le tala lea a Mathena, ma faʻaopoopo mai o nisi o tagata faʻatau na taofi uta i nai masina ua tuanaʻi ae o isi ua faʻateleina le saoasaoa.“E ese le lelei mo i matou.Matou te matua fiafia lava ua matou galulue i le tele o mea, ma e foliga mai o le tulaga lea mo le tele o tagata matou te galulue faatasi i la matou pisinisi.

Talu ai ona o lo'o tu'uina atu e Paper Cutters le tele o alamanuia, ua fa'amanuiaina ai le 'au a Mathena i le i ai o fuamoa i ato eseese.Le mea ua pa'u ai le fa'atauga o lavalava - e tusa ma le 5% o pisinisi Pepa Tipi e sau mai mea fa'apipi'i lavalava - o tagata fa'atau mai fa'asoa mea'ai e pei o le Duke's mayonnaise ma kamupani fa'afoma'i ua fa'atumu le avanoa.E fua i le aofa'i o fa'atauga a Paper Cutters, o lo'o fa'atupula'ia fo'i le fa'atauina o fetilaisa.

O tufatufa o loʻo avea ma vaeluagalemu i le va o Paper Cutters ma ona tagata faʻaoga fesoasoani i le kamupani e faʻamautu i luga o se maketi fesuisuiai.

"E masani lava mo i matou, o le a faʻapipiʻi faʻasalalauga, aua latou te vaʻai i suiga o loʻo oʻo mai ae tatou te leʻi faia - o lea o loʻo latou i luga o le eleele ma tagata faʻatau saʻo o le a faʻaalia suiga i le maketi," o le tala lea a Ivan Mathena, le sui o le atinaʻeina o pisinisi a le Paper Cutter.“A’o tatou va’aia ni fa’aletonu, e masani lava o le mea e tupu o le a pa’u le tatou pisinisi i le isi vaega, ae toe fa’atupula’ia i le isi itu.O lo'o i ai fa'aletonu i le tasi itu o le tamaoaiga, ae o lo'o i ai le ova i le isi, ma e matou te fa'atau atu afifi i mea uma, o le mea lea e paleni ai mo le tele o vaega."


Taimi meli: Iul-03-2020
WhatsApp Online Chat!