O le mea lea matou te manatu ai WP Carey (NYSE:WPC) e aoga tele le matamata

E pei o se tamai maile e tuli lona si'usi'u, e masani lava ona tulituliloa e nisi o fai pisinisi fou 'le isi mea tele', tusa lava pe o lona uiga o le fa'atauina o 'tala fa'atau' e aunoa ma se tupe maua, ae le gata i lea.O le mea e leaga ai, o tupe teu faafaigaluega maualuga e masani ona itiiti se avanoa e totogi ai, ma e tele tagata teu tupe e totogi se tau e aʻoaʻo ai a latou lesona.

I le faʻatusatusa i na mea uma, ou te manaʻo e faʻaalu se taimi i kamupani e pei o WP Carey (NYSE: WPC), lea e le gata o tupe maua, ae faʻapea foi tupe mama.E ui o lena mea e le faʻatauaina ai sea i soʻo se tau, e le mafai ona e faʻafitia o le faʻauluuluga manuia e manaʻomia ai tupe mama, mulimuli ane.O kamupani fa'aletonu o lo'o taufetuli i taimi uma e ausia ai le fa'atumauina o mea tau tupe, ae o le taimi e masani lava o se uo a le kamupani manuia, aemaise lava pe a fa'atupulaia.

E te manaʻo e auai i se suʻesuʻega suʻesuʻe puupuu?Fesoasoani e fa'atulaga le lumana'i o mea faigaluega fa'afaigaluega ma e mafai ona e manumalo i se pepa meaalofa $250!

O le maketi o se masini palota i se taimi pupuu, ae o se masini fua i le taimi umi, o le tau o sea e mulimuli i tupe maua i le sea (EPS) mulimuli ane.O lona uiga o le tuputupu aʻe o le EPS e manatu o se mea lelei moni e le tele o le aufaipisinisi faʻaumiumi manuia.O le mea e ofo ai, ua siitia e WP Carey le EPS i le 20% i le tausaga, tuufaatasia, i le tolu tausaga talu ai.I le avea ai o se tulafono lautele, matou te fai atu afai e mafai e se kamupani ona tausia lena ituaiga o tuputupu aʻe, o le a ataata tagata e umia sea.

O le va'ava'ai toto'a o tupe maua ma tupe maua a'o le'i tului ma lafoga (EBIT) e mafai ona fesoasoani e fa'ailoa ai se va'aiga i le fa'aauauina o le fa'atupulaia o tupe mama talu ai nei.E le o tupe maua uma a WP Carey i lenei tausaga o tupe maua mai galuega, o lea ia manatua o tupe maua ma numera o tupe na ou faʻaaogaina atonu e le o se ata sili lea o le pisinisi autu.E ui na lelei le tuputupu aʻe o tupe maua a WP Carey i le tausaga talu ai, ae na faʻaitiitia le faʻaogaina o le EBIT i le taimi lava e tasi.O lea e foliga mai o le lumanaʻi o loʻo tumau pea loʻu tuputupu aʻe, aemaise lava pe a mafai ona faʻamautu laina EBIT.

I le siata o loʻo i lalo, e mafai ona e vaʻai pe faʻafefea ona faʻatupulaia tupe maua a le kamupani, ma tupe maua, i le aluga o taimi.Kiliki i luga o le siata e va'ai ai numera sa'o.

A o tatou ola i le taimi nei i taimi uma, e leai se masalosalo i loʻu mafaufau e sili atu le taua o le lumanaʻi nai lo le taimi ua tuanaʻi.O le a la le mea e te le siakiina ai lenei siata fesoʻotaʻiga o loʻo faʻaalia ai le lumanaʻi EPS fuafuaina, mo WP Carey?

E pei o lena manogi fou i le ea pe a oʻo mai timuga, faʻatau mai totonu e faʻatumuina aʻu i le faʻamoemoe.Aua o le tele o taimi, o le faʻatauga o faʻatauga o se faʻailoga e vaʻaia e le tagata faʻatau e faʻatauvaʻa.Ioe, e le mafai ona tatou mautinoa po o le a le mea o loʻo mafaufau i ai tagata totonu, e mafai ona tatou faʻamasinoina a latou gaioiga.

Aʻo faʻatauina e le WP Carey insiders -US$40.9k le faʻatau atu o faʻatauga i le tausaga talu ai, na latou teu faʻafaigaluegaina le US $ 403k, o se fuainumera maualuga atu.E mafai ona e finau o le maualuga o le faʻatau e faʻaalia ai le mautinoa moni i le pisinisi.A fa'asolo i totonu, e mafai ona tatou va'aia o le fa'atauga sili ona tele na faia e le Sui Ta'ita'ifono a le Komiti Fa'atonu Christopher Niehaus mo le US$254k le tau o sea, pe a ma le US$66.08 i le sea.

O le tala lelei, faʻatasi ma le faʻatau faʻatau, mo WP Carey bulls o tagata totonu (faʻatasi) o loʻo i ai se tupe faʻaalu aoga i totonu o faʻasoa.O le mea moni, o loʻo i ai se mauga susulu o le tamaoaiga o loʻo teu faʻafaigaluega i ai, o loʻo tau nei i le US $ 148m.O le mea lea e ta'u mai ai ia te a'u o le ta'ita'i o le a matua manatu mamafa i mea e fiafia i ai tagata e umia sea pe a faia faaiuga!

E ui lava o loʻo i ai i totonu o tagata totonu se aofaiga tele o sea, ma ua latou faʻatau atili, o le tala lelei mo tagata masani e umia sea e le gata ai iina.O le sili i luga o le Ofisa Sili o Pulega, Jason Fox o loʻo totogi faʻatusatusa i CEOs i kamupani tutusa tetele.Mo kamupani o lo'o i ai mataitusi tetele o maketi i luga atu o le US$8.0b, pei o WP Carey, o le totogi a le Ofisa Sili o Pulega e tusa ma le US$12m.

Na o le US$4.7m na maua e le Pule Sili o WP Carey le taui atoa mo le tausaga e faaiuina ia Tesema 2018. E manino lava i lalo ifo o le averesi, o lea i se vaaiga, o lena faatulagaga e foliga mai e agalelei i tagata e umia sea, ma faasino i se aganuu totogi maualalo.Ole maualuga ole totogi ole Pule Sili e le o se fuafaatatau pito sili lea ona taua mo le aufaipisinisi, ae a maualalo le totogi, e lagolagoina le faʻaleleia atili o le va o le Pule Sili ma le aufaisea masani.E mafai foi ona avea ma faailoga o pulega lelei, sili atu i le lautele.

E le mafai ona e fa'afitia ua fa'atuputeleina e WP Carey ana tupe maua i sea i se fua fa'atatau.E manaia lena.E le gata i lea, ae e mafai ona tatou vaʻaia o loʻo umia e tagata totonu le tele, ma o loʻo faʻatau atili, sea i totonu o le kamupani.O lea ou te manatu o se tasi lea o oloa e tatau ona matamata.A'o matou va'ava'ai i le lelei o tupe maua, matou te le'i faia lava se galuega e fa'atauaina le fa'asoa.O lea afai e te manaʻo e faʻatau taugofie, atonu e te manaʻo e siaki pe o WP Carey o loʻo fefaʻatauaʻi i luga o se P / E maualuga poʻo se P / E maualalo, faʻatatau i lana pisinisi.

O le tala fiafia o WP Carey e le naʻo le faʻatupulaia o faʻatauga ma le faʻatau mai totonu.Ole lisi lenei o latou ... fa'atasi ai ma tagata fa'atau i totonu ole tolu masina talu ai!

Fa'amolemole maitau fefa'ataua'iga a tagata totonu o lo'o talanoaina i lenei tusiga e fa'atatau i fefa'atauaiga e mafai ona lipotia i totonu o le fa'amasinoga talafeagai

We aim to bring you long-term focused research analysis driven by fundamental data. Note that our analysis may not factor in the latest price-sensitive company announcements or qualitative material.If you spot an error that warrants correction, please contact the editor at editorial-team@simplywallst.com. This article by Simply Wall St is general in nature. It does not constitute a recommendation to buy or sell any stock, and does not take account of your objectives, or your financial situation. Simply Wall St has no position in the stocks mentioned. Thank you for reading.


Taimi meli: Iuni-10-2019
WhatsApp Online Chat!