La'au-palasitika tu'ufa'atasia o lo'o va'aia le fa'atupula'ia o maketi i le US ma Sasa'e Mamao

O lenei 'upega tafaʻilagi e faʻatautaia e se pisinisi poʻo pisinisi e umia e Informa PLC ma o puletaofia uma o loʻo nofo ia i latou.O le ofisa resitala a Informa PLC o le 5 Howick Place, Lonetona SW1P 1WG.Resitala i Egelani ma Uelese.Numera 8860726.

O le maketi laupapa-plastic composite (WPC) o loʻo feagai ma le faʻatupulaia o maketi, aemaise lava i le Iunaite Setete ma Sasaʻe Mamao, ona o le taugofie o masini masini faʻatasi ai ma laina maualuga saoasaoa ma fua faʻatatau, ma talosaga fou o loʻo faʻaosofia ai le lalolagi WPC alamanuia.O le faaiuga lena a battenfeld-cincinnati ina ua maeʻa le 10th tausaga talu ai nei Wood-Plastic Composite Conference, na faia ia Nov. 3-5 i Vienna, Austria, na faatulagaina e Applied Market Information (AMI), UK.

O le a le mea moni mo le gaosiga o palasitika i le lautele e tutusa lelei mo le WPC faʻapitoa faʻapitoa: faʻatasi ai ma le 80%, o tau o meafaitino e maua ai le tele o sea i le aofaʻi o tau o gaosiga.Faatasi ai ma le faʻamoemoe o le faʻaitiitia o nei tau, o loʻo faʻaalia i le taimi nei le faʻaogaina o le tele o talosaga faʻapipiʻi i totonu o le alamanuia;i le taimi lava e tasi, o loʻo faʻatupulaʻia le manaʻoga mo faʻatumu taugofie e pei o paʻu araisa, faʻatumu minerale poʻo alava toe faʻaaogaina.O loʻo i ai, i le taimi lava e tasi, le faʻateleina o le manaʻoga mo masini faʻatauga taugofie e faʻaitiitia ai le aofaʻi o tau, aemaise lava mo le laina oloa autu o faʻailoga faʻailoga, mo manatu e ofoina atu le maualuga o le gaosiga ma faʻamautinoaina le maualuga o le oloa, e tusa ai ia battenfeld-cincinnati.

O le una'iga mo le tele o meafaitino fa'asao o lo'o fa'ataunu'uina e ala i le gaosia o tala'aga ga'o ae le o fa'amatalaga mautu, ma o le fa'aogaina o mea toe fa'aaogaina e fa'aitiitia ai tau o meafaitino o se fa'afitauli tele lea i le alamanuia e pei o le fa'aogaina o mea fa'aolaola ma/po'o mea e mafai ona pala. .O le AMI WPC Conference na aofia uma ai nei mataupu, o popolega i le taimi nei o le alamanuia.

battenfeld-cincinnati na taulaʻi foʻi i faʻataʻitaʻiga meafaigaluega i luga o nei autu masani i le galulue faʻatasi ma le WPC compounder Beologic NV (Belgium), o se laina atoa e maua ai se faʻamatalaga WPC gaogao e aofia ai le PVVC faʻatumu i le 50% paʻu araisa, ma faʻapipiʻiina i se fiberEX 93-34 D extruder sikulima lua fa'atusa fa'atusa-faia mo le fa'agaioiina o le WPC, e o'o atu i le 380 kilokalama/itula - o se fa'atinoga e fa'atatau i le gaosiga o fa'amatalaga PVC.

O le laina lona lua na faia ai se fa'ailoga WPC e fa'avae i luga o se resini biopolyester, na fa'apipi'iina i se fa'aulu fa'atosina sikuila e tasi alpha 45 lea na o'o atu i le gaosiga o le 40 kg/hr.I luga o laina uma e lua na faʻaalia i le fonotaga a le AMI, o mea mai Beologic NV na faʻatautaia.O fa'aputuga araisa PVC e le gata e fai ma sui taugofie i fa'apalaisa fafie, ae o pa'u araisa o lo'o i ai le aoga taua e leai se lignin, ma o le mea lea, o le lanu o le oloa mae'a e sili atu le malie.

O Sonja Kahr, le pule o oloa a le kamupani a le WPC, fai mai: "I aso nei, matou te ofoina atu fofo talafeagai mo talosaga uma i le pisinisi WPC ma, sili atu i mea uma, fofo e fetaui lelei ma talosaga taʻitasi. extruders sikuli masaga e maua ai ni tala fa'atekinisi laiti, ae mo galuega maualuga matou te ofoina atu fa'ata'ita'iga masini tutusa lea, ma lo latou 34D faagasologa umi, e maua ai filifiliga talafeagai uma mo le fa'aopoopo sa'o o lanu, degassing ma fetuutuunai i plasticizing.. talosaga fa'atasi."

E tusa ai ma se lipoti o maketi na tuʻuina atu e le Freedonia Group ia Iuni o lenei tausaga, o le a siitia le manaoga o le US mo le WPC i le 9.8% mai le $ 3.5 piliona i le taimi nei i le $ 5.5 piliona i le 2018. Decking o le a tumau pea le tele o talosaga ma o le a tupu vave, faʻavae i luga o isi mea. e la'ititi le tausiga o la'au ma le umi o le tautua, ma o le a sili atu nai lo la'au palasitika.

na ta'ua e battenfeld-cincinnati o talosaga fou mo le WPC na fa'aalia fo'i e Rehau ma Plastic.WOOD i tafatafa tonu o laina fa'apipi'i o lo'o fa'aalia i le gaosiga i totonu o le fale su'esu'e a le kamupani.Aʻo tuʻuina atu e le kamupani Siamani faʻamatalaga Rehau se faiga PVC paolo o le la e faia i le WPC i se faʻavaa alumini, na faʻaalia e le kamupani Italia Plastic.WOOD oloa faʻapipiʻi tui, e pei o laulau ma nofoa na faia i le WPC.

PLASTEC West toe foʻi i le Anaheim Convention Center ia Fep. 11 i le 13, 2020. O le mea na tupu o loʻo tuʻufaʻatasia ma Medical Design & Manufacturing (MD&M) West, faʻatasi ai ma faʻaaliga faʻapitoa i tekinolosi masini, afifiina ma mamanu.Alu ile upegatafa'ilagi mo fa'amatalaga fa'aopoopo ma lesitala e auai.


Taimi meli: Feb-08-2020
WhatsApp Online Chat!