Timewell-building-Alabama-pipe-plantlogo-pn-colorlogo-pn-lanu

O le Timewell Drainage Products o le a tatalaina lona ono fale gaosi oloa i le US, ma faʻasalalau Me 10 le faʻatauina o se fale 40,000-square-futu i luga o le 20 eka o fanua i Selma, Alabama.

Na taʻua e le Sui Peresetene o le Timewell Marketing Aaron Kassing i le Plastics News atonu o le a faʻapipiʻi e le kamupani le "itiiti ifo i le $25 miliona" i le poloketi paipa polyethylene maualuga.O le fale, na ia fai mai ai i se faatalanoaga i luga o le telefoni, o le a ola ma galue i le 6-8 masina ma faʻafaigaluegaina pe a ma le 50.

I se faʻasalalauga talafou, na fai mai le kamupani Timewell, Ill. e manaʻomia le toe faʻafouina o le fale ma faʻaopoopo mea faigaluega aʻo leʻi faʻalauiloaina le gaosiga.

"O le faʻamalosia o maketi i le lima tausaga ua tuanaʻi ua mafua ai le utiuti o filifiliga mo paipa HDPE i Saute," o le tala lea a Peresitene Darren Wagner i le faʻasalalauga."O loʻo matou faʻatutuina se isi fale gaosi oloa i Selma e sili atu le tautuaina o a matou faʻatoaga faʻatoʻaga ma faʻatauga vai i totonu o lena itulagi."

O le Timewell e fa'alu'ese paipa alavai mo fa'ato'aga alavai i lalo o le eleele ma ave'ese ma fa'aputu ai le vai afā.

O Selma o le lona lua lea o le tuputupu aʻe tele a Timewell i lalo ifo o le lua tausaga.Na ia mauaina Midwest Plastic Products ia Setema 2016, lea na aumaia ai fale gaosi oloa i Jefferson, Wis., ma Plainfield, Iowa, ma isi mea e mafai ona faʻaogaina.

O loʻo faʻamoemoe le kamupani faʻaopoopo le tuputupu aʻe i isi tausaga o lumanaʻi, o le tala lea a Timewell i le faʻasalalauga.

"E ui lava i luga ma lalo i fale faitele ma tagata tumaoti ma pisinisi faʻatoʻaga, o Timewell na faʻaalia le tuputupu aʻe faifaipea i nai tausaga talu ai," o le tala lea a Wagner."O loʻo matou faʻatulagaina lelei e faʻaauau pea ona tautua a matou maketi faʻamautuina ma faʻaopoopo le gaosiga gafatia i itulagi o loʻo aliaʻe."

Na ia faaopoopo mai o le fale o Selma "na ofoina atu le nofoaga tutotonu, faʻatulagaina lelei fale, tele tele ma avanoa faigaluega o loʻo matou sailia i le itulagi."

Fai mai o le a galulue ma pulega faʻaitulagi e atiaʻe se polokalame aʻoaʻoga ma faʻafaigaluegaina tagata faigaluega i le lotoifale.

E gaosia e Timewell le paipa puipui tasi e 3-15 inisi ma lona 4-48 inisi MaXflo lua puipui fa'apipi'i HDPE oloa.

E i ai sou manatu e uiga i lenei tala?E i ai ni ou manatu e te manaʻo e faʻasoa i a matou au faitau?Plastics News e fiafia e fa'alogo mai ia te oe.Imeli lau tusi ile Fa'atonu ile [imeli puipuia]

Plastics News e aofia ai le pisinisi a le lalolagi pisinisi palasitika.Matou te lipotia tala fou, aoina faʻamaumauga ma tuʻuina atu faʻamatalaga talafeagai e maua ai le matou au faitau se avanoa faʻatauva.


Taimi meli: Iul-27-2020
WhatsApp Online Chat!