O le faʻalavelave uiga ese i le nofoaafi na fafagu ai tagata i le 1 am

O le ta o le 1 i le taeao nei, o le leo uiga ese mai le nofoaga o nofoaafi na faateia ai tagata o le Wirral.
O le faʻalavelave na tupu i Bebbington, ma na o atu tagata o le nuʻu i luga o faʻasalalauga lautele e faʻatalanoa le mafuaʻaga o le faʻalavelave.
I se pou i luga o le Crimewatch Wirral Facebook vaega, na tusia e se tasi tagata: "[O se tasi] o loʻo faia ni laʻau ma se fafie i le nofoaga o nofoaafi Bebbington ... Afai e te fesili mai ia te aʻu pe ou te fiafia i ai, o se mea valea."
O le isi sui o le vaega sa i ai se faamatalaga faapena.Na latou fai mai: "Sa ou aveina le susu, ma le manatu na pa'u e se tasi le uila afi i luga o le fata uila seia oo ina ou taunuu i le nofoaga o nofoaafi. Sa na o se alii talavou. Na faafuasei ona togi fafie i le 1:00 i le taeao. I le lalolagi i luga o le tipi fafie, e leai se mea e mafai ona iloa iinei."
O le pisapisao ma le faalavefau e mafua ai ona ita nisi tagata, ae o isi e malie.Fai mai se tasi tagata: "O se tamaloa le mautonu mafaufau o loʻo tietie i se uila afi ma se filifili filifili."
Fai mai le isi pou: "O lea na mafua ai ona ou ala i luga i le 1 i le taeao, ma le manatu na ou mafaufauina ina ua uma ona ou matamata i le tele o ata mataʻutia."
E foliga mai na amata le pisapisao i le vaeluapo ma tumau seia oo i le tea o le 1 i le taeao, ma fafagu ai le toatele o tagata i Bebington.
O le tumau i le fesoʻotaʻi ma tala fou e leʻi sili atu ona taua, o lea ia lesitala i le Liverpool Echo News i le taimi nei.E fitu aso o le vaiaso, faalua i le aso, matou te lafo sa'o atu tala tetele i lau pusameli.
O le a matou auina atu foʻi imeli tala fou faʻapitoa mo tala fou taua.E te le misia se mea.
O le isi sui o le vaega Facebook na tausua e faapea o le eria o loʻo sauni e auai i tulafono saʻo e tolu-level coronavirus ma o tagata nofoia na auai i tauvaga moa vao.


Taimi meli: Oke-26-2020
WhatsApp Online Chat!