O le RR Plast a Initia ua faʻalauteleina pisinisi masini ona o popolega lapisi palasitika riselogo-pn-colorlogo-pn-color

Mumbai - masini fa'apipi'i palasitika Initia ma le gaosiga o masini RR Plast Extrusions Pvt.Ltd. o lo'o fa'atoluina le lapo'a o lona fale faigaluega o lo'o iai i Asangaon, e tusa ma le 45 maila mai Mumbai.

"O loʻo matou faʻatupeina e tusa ma le $2 [miliona] i le $3 miliona i le vaega faʻaopoopo, ma o le faʻalauteleina e ogatusa ma manaʻoga o maketi, ona o loʻo faʻatupulaia le manaʻoga mo laina laupepa PET, faʻafefe vai ma laina toe faʻaaogaina," o le tala lea a Jagdish Kamble, pule faʻatonu o le Kamupani fa'avae Mumbai.

Fai mai a ia, o le faʻalauteleina, lea o le a faʻaopoopoina ai le 150,000 sikuea mita o le avanoa, o le a maeʻa i le kuata muamua o le 2020.

Faʻatūina i le 1981, RR Plast maua le 40 pasene o ana faʻatauga i fafo, faʻatau atu masini i le sili atu i le 35 atunuu, e aofia ai Asia i Sautesasae, Persian Gulf, Aferika, Rusia ma Amerika, e aofia ai le Iunaite Setete.Fai mai o loʻo faʻapipiʻiina le silia ma le 2,500 masini i Initia ma le lalolagi atoa.

"Ua matou faʻapipiʻiina le laina sili ona tele polypropylene / maualuga polystyrene laupepa, e iai le malosi o le 2,500 kilokalama i le itula i se nofoaga i Dubai ma se laina PET toe faʻaaogaina i se nofoaga Turkish i le tausaga talu ai," o le tala lea a Kamble.

O le falegaosimea a Asangaon e iai le malosi e gaosia ai laina 150 i tausaga taʻitasi i vaega e fa - - faʻapipiʻi pepa, faʻafefe vai, toe faʻaaogaina ma le vevela.Na faʻalauiloaina lana pisinisi faʻanofoafu pe a ma le lua tausaga talu ai.E tusa ma le 70 pasene o lana pisinisi e fa'apipi'i ai pepa.

E ui i le faʻatupulaia o leo i luga o le faʻatapulaʻaina o le faʻaogaina o palasitika, na fai mai Kamble o loʻo tumau pea le faʻamoemoe o le kamupani e uiga i le lumanaʻi o polymers i se tamaoaiga tuputupu aʻe e pei o Initia.

“O le si’itia o le tauvaga i le maketi o le lalolagi atoa ai ma le taumafai pea e fa’aleleia o tatou tulaga o le soifuaga o le a tatalaina ai ni vaega fou ma avanoa e fa’atupula’ia ai,” o lana fa’aaliga lea."O le lautele mo le faʻaaogaina o palasitika e mautinoa e faʻateleina le tele ma faʻaluaina le gaosiga i tausaga a sau."

O loʻo faʻatupulaʻia le popolega i otaota palasitika i Initia, ma ua iloa e le au fai masini o se avanoa fou e tupu ai.

"Sa matou taulaʻi i le toe faʻaaogaina o laina laupepa PET mo fagu palasitika mo le tolu tausaga talu ai," o lana tala lea.

Faatasi ai ma ofisa o le malo o Initia o loʻo faʻatalanoaina le faʻasaina o le palasitika e tasi le faʻaaogaina, o loʻo sauni le au fai masini e ofoina atu le tele o laina eletise toe faʻaaogaina.

"O tulafono o le puleaina o otaota palasitika o loʻo vaʻaia ai le faʻalauteleina o matafaioi a le au gaosi oloa, lea e faʻamalosia ai le faʻaaogaina o le 20 pasene o mea toe faʻaaogaina, lea e faʻaosofia ai le manaʻoga mo laina toe faʻaaogaina PET," o lana tala lea.

Na ta'ua e le Komiti Fa'atonu Fa'aleaganu'u Tutotonu a Initia, o lo'o gaosia e le atunu'u le 25,940 tone o palasitika otaota i aso uma, ma o le 94 pasene o mea fa'agata pe toe fa'aaogaina e pei o le PET ma le PVC.

O le manaʻoga mo laina laupepa PET ua siʻitia e tusa ma le 25 pasene, na ia fai mai ai, ona ua faʻaputuina pusa fagu PET i taulaga.

E le gata i lea, o le faʻatupulaia o faʻamaʻi i luga o sapalai vai a Initia o loʻo faʻateleina ai le manaʻoga mo masini faʻafefe a le kamupani.

Na taʻua e le pulega a le malo o Niti Aayog, o le tuputupu aʻe o taulaga o le a taʻitaʻia ai le 21 o taulaga a Initia o loʻo faʻamamafaina vai i le tausaga a sau, ma faʻamalosia ai setete e faʻaaoga faiga e pulea ai le vai eleele faʻapea foʻi ma vai faʻatoʻaga.

"O le manaoga i le vaega o vai inu ua siitia foi i le maualuga o le malosi e gaosia ai le sili atu i le 1,000 kilokalama i le itula, ae o le taimi nei, o le manaoga na sili atu mo laina e maua ai le 300-500 kilokalama i itula taitasi," o lana tala lea.

O le RR Plast o lo'o i ai se feso'ota'iga fa'atekonolosi mo faiga fa'asusu mafolafola ma lapotopoto fa'atasi ma se kamupani Isaraelu ma fai mai na fa'apipi'iina e 150 paipa fa'asusu vai i le lalolagi atoa.

E i ai sou manatu e uiga i lenei tala?E i ai ni ou manatu e te manaʻo e faʻasoa i a matou au faitau?Plastics News e fiafia e fa'alogo mai ia te oe.Imeli lau tusi ile Fa'atonu ile [imeli puipuia]

Plastics News e aofia ai le pisinisi a le lalolagi pisinisi palasitika.Matou te lipotia tala fou, aoina faʻamaumauga ma tuʻuina atu faʻamatalaga talafeagai e maua ai le matou au faitau se avanoa faʻatauva.


Taimi meli: Feb-12-2020
WhatsApp Online Chat!