Anthony Pratt Fa'aigoaina North American CEO of the Year e Fastmarkets RISI

BOSTON, Iulai 14, 2020 /PRNewswire/ -- Fastmarkets RISI, o le puna mautu o faʻamatalaga o oloa ma faʻamatalaga mo le gaosiga o oloa tau vaomatua, ua faʻasalalau e Anthony Pratt, Taʻitaʻifono Pule o Pratt Industries USA ma Visy o Ausetalia, ua faaigoaina o le 2020 North American CEO of the Year.O le a talia e Mr. Pratt le taui ma tuuina atu se lauga autu i le taimi o le Virtual North American Conference ia Oketopa 6, 2020 i luga o le iVent.

O lana kamupani US Pratt Industries o le lona lima sili lea o le US boxmaker i le 2019 ma le 7% sea maketi ma e tusa ma le 27.5 piliona ft2 o uta.O pusa US e tele lava ina faia i pepa fefiloi taugofie.O ana fale gaosi oloa e lima ma le 1.91 miliona tone/tausaga o le 100% le mafai ona toe fa'aaogaina-content containerboard ua toeitiiti lava fa'apipi'i atoatoa ile 70 Pratt corrugated plants, e aofia ai ma le 30 pepa la'au.Pratt US i le tausaga talu ai na maua ai le sili atu i le $3 piliona i le faatauina atu ma le $550 miliona i le EBITDA, i le tausaga o faamaumauga-maualalo tau pepa fefiloi i se tulaga le lelei-$2/ton averesi ma containerboard tau e tusa ma le 175-200% sili atu nai lo le tau gaosiga a le kamupani. .

Ose kamupani o lo'o fa'agaoioia ma se fa'ata'ita'iga fa'afeagai ma le saito na amata e Pratt i le 30 tausaga talu ai.Ma e ta'ita'ia e Pratt i se fa'amanino fa'alesiosiomaga fa'atasi ai ma ta'ita'i fa'apolokiki ta'uta'ua i lea taimi ma lea taimi.Ina ua amataina e Pratt Industries lana masini koneteina fou e 400,000 tone/tausaga i Wapakoneta, OH, Setema talu ai, na talimalo ai Pratt ia Peresitene Trump ma le Palemia o Ausetalia Scott Morrison i le sauniga.

Na filifilia e le au suʻesuʻe Anthony Pratt e avea ma Fastmarkets RISI's 2020 North American CEO of the Year.O le a faʻamamaluina o ia i le 35th tausaga faʻaletausaga o oloa vaomatua a le RISI i Oketopa 6. O lenei mea o le a avea ma mea muamua-maualuga uma mo le konafesi i Amerika i Matu.

"O Pratt o se kamupani fou, lea na aveesea mai le tala faasolopito o se tafega otaota maualalo-taua ma faʻaliliuina i se oloa faʻaopoopoina tau," o le tala lea a se tagata suʻesuʻe Wall Street.

Pratt, i se faatalanoaga lata mai a Zoom mai Ausetalia ma le PPI Pulp & Paper Week, na faamamafaina ai le taua o le toe faʻaaogaina o mea e teu ai mea e faʻaitiitia ai otaota otaota, ma faʻaitiitia le kasa oona ma kesi kasa, ma ia avea ma tausimea o le faʻaauau.O lana faiga e fa'atotonugalemu i le afifiina o lo'o faia i se tau maualalo e mafai ona fa'atauva'a ma fa'aola ai isi mea fa'apipi'i.E manaʻo o ia e faʻamanuiaina ana tagata faʻatau i tupe teu, ma avea ma se pele o pisinisi i luga ole initaneti e-commerce.O loʻo ia tuuto nei ma tulimatai atu i lomitusi faʻatekonolosi faʻapitoa, gaosiga faʻatekonolosi e aofia ai robots ma i se aso o se "Lights Out Factory," ma se faʻatautaia vave i luga o le initaneti o faʻatonuga faʻapipiʻi e vave amata ai le gaosiga o laupapa-ma-pusa mai le "Star Trek" - pei o le "laupapa."

E le gata i lea, na ia faaopoopo mai, o le lagolagoina o mea e toe faʻaaogaina, e faapea "E mafai ona ou vaʻai i se aso e tatau ai ona toe faʻaaogaina pepa uma. ... Ou te le popole pe o le a se tala a se tasi, mulimuli ane o Amerika o le a lua vaetolu pepa toe maua."US pepa ma pepa pepa gaosiga i aso nei e tusa ma le 60% taupou ma le 40% toe faʻaaogaina i le averesi, faʻavae i luga o tala faʻatatau.

Fai mai Pratt o ana atigipusa na faia i le 100% toe maua mai pepa o loʻo faʻaalia ai "le mafai ona lolomi ma uiga faʻatinoga e le mafai ona iloa mai le taupou."

E amata lea i le "total recycling system" mo le faʻaogaina o "le lelei o otaota" ma faʻamamaina lenei "pepa sili ona taugofie toe maua" i fale toe faʻaleleia mea a le kamupani ma fale pepa, o le tala lea a Pratt.A uma mea uma, o pepa fefiloi, lea na faʻasaina e Saina i le 2018, o le pepa sili ona eleelea toe maua ona o le faʻafefiloi faʻatasi o pepa eseese ma isi mea toe faʻaaogaina.

"E mafai ona matou faia se tulaga lolomi i luga o laina mama mama lea e manaia," o le tala lea a Pratt, "ma o le a manatu tagata faʻatau a matou tagata o loʻo latou faia le mea saʻo mo le siosiomaga aʻo latou sefeina tupe."

Pe tusa o le 30 tausaga talu ai ina ua faatoa tuvae Pratt i Amerika mai lona atunuu moni o Ausetalia, sa ia manatu i lana pisinisi 100% toe maua mai pepa toe faʻaaogaina-anotusi, e ui lava i le mea na ia taʻua o le "tetee faaleaganuu" i le faʻaaogaina o otaota fefiloi e fai ai pusa pusa.Ua fa'amamafaina e le maketi a Amerika le fa'ameamea taupou e le'i fa'afefeteina kraft linerboard.Na ia fai mai na manatu nisi o le laupapa Pratt ma pusa i aso anamua o se "schlock."

"O le mafuaʻaga na matou iloa ai (faʻafefiloi otaota) o le a aoga ona sa matou faia uma muamua ... i Ausetalia," o lana tala lea.

E tusa ai ma lana fuafuaga atoa i Amerika, na taʻua ai e Pratt e faapea "e manaʻomia ai le finafinau tele ona o Amerika o se maketi faigata tele. Ma o le avea ma fesoasoani tumaoti."

"Sa i ai sa matou vaʻaiga umi ... ma sa matou pipiimau i lena mea i le mafiafia ma le vaivai mo le 30 tausaga," o lana tala lea.

'Suiga fa'atusa.'Fai mai Pratt, o se "suiga faʻataʻitaʻiga" na tupu i le amataga o le 1990s ina ua faia e se tasi o ana tagata faʻatulagaina Ausetalia i Amerika se pusa mai le 100% pepa fefiloi.

"I se tasi aso na matou aumaia ai se tasi o a matou tagata sili ona talenia mai Ausetalia ma na ia togiina se pusa i luga o le laulau ma fai mai ma le manumalo, 'O lenei pusa o le 100% o otaota fefiloi.'Na foliga malosi tele ma, mai iina, na matou toe faʻaaogaina le pusa lea na matou faʻasolosolo malie ai le pasene (koneteina tuai) i totonu o lena atigipusa seia oʻo ina ausia le tulaga Amerika manaʻomia, "o le tala lea a Pratt."Na o le amata i le 100% faʻafefiloi otaota ma agai i tua na matou ausia ai se suiga faʻataʻitaʻiga i mafaufauga."

O fa'afefiloiga fa'ameafale a Pratt i aso nei e tusa ma le 60-70% pepa fefiloi ma le 30-40% OCC, e tusa ai ma fa'afeso'ota'i pisinisi.

Na taʻua foi e Pratt se "fesoasoani" o mea na tutupu na mafua ai ona talia e le maketi a Amerika le laupapa laupapa toe faʻaaogaina.O le afa o Katrina i le 2005 na lolovaia ai New Orleans ma tuu ai suiga o le tau i le itulau pito i luma, ma o le ata tifaga ma le tusi a le Sui Peresetene Al Gore i le 2006 ma le tusi "An Inconvenient Truth" na faʻateleina talanoaga e uiga i le vevela o le lalolagi.Na taʻitaʻia uma i le Walmart le pepa sikoa faʻamautu faʻapipiʻi muamua a Walmart i le 2009.

“Na fa’afuase’i lava ona matou o ese mai le ‘alo’ese, i le opoina e le au fa’atau tetele,” o le fa’amalamalamaga lea a Pratt.

I aso nei, e ui e leai ni kamupani gaosi oloa a Amerika e kopiina sa'o le fa'ata'ita'iga fa'afefiloi a le Pratt ma fa'apipi'i maualuga, ae o lo'o i ai se galu o le 100% toe fa'aaogaina o koneteina fa'akomepiuta poloketi i luga ole paipa.Ole sefulu ole 13 galuega fa'aopoopo fa'aopoopo ma le 2.5 miliona i le 2.6 miliona tone/yr o le malosi fou e tatau ona amata i Amerika mai le 2019 i le 2022. E tusa ma le 750,000 tone/yr ua uma ona amata, e tusa ai ma su'esu'ega a le P&PW.

O le mea e tulaga ese ai Pratt, na ia fai mai ai, o le tautinoga e toe faʻaaogaina pepa, ona faʻaaogaina lea o meaafale e fai ai se pepa faʻatau ma manaʻomia 100% toe faʻaaogaina.Fai mai a ia, o le tele o le au aoina ma faʻatau pepa toe maua e taofi le "tapuni le matasele" ma e le faʻaaogaina le alava e fai ai se oloa.Nai lo lena, latou te faʻatau atu le fiber toe maua i isi kamupani pe faʻatau atu.

Pratt, 60, na ofoina atu tala e uiga ia Ray Kroc, Rupert Murdoch, Jack Welsh, Rudy Giuliani, Ray Anderson o le "modular carpet" taʻutaʻua, Tesla, ma General Motors (GM) i le taimi o le faatalanoaga umi itula.Na ia taʻua o le tau o Tesla i aso nei e sili atu ona o le kamupani enisinia ma faia se tekinolosi-ma numera maualuga-taua taavale.Ole tau ole Tesla e sili atu nai lo le GM ma Ford Motor's tu'ufa'atasi.

O mataupu autu tau alamanuia e aofia ai le malosi mama e fausia ai "galuega gaosiga lanu meamata" ma suia le palasitika i pepa, o lana tala lea.

Mo le fa'a'au'au fa'apitoa, na ta'ua e Pratt pusa e mana'omia le mama i le mea e mafai ai, i le umi e galue ai le pusa.O le fale gaosi oloa a le kamupani i Wapakoneta o le a gaosia le koneteina i le averesi o le mamafa o le 23-lb.Na te manaʻo i pusa e-pisinisi o loʻo lolomi i totonu mo se tusi "Fiafia Aso Fanau", e fai ma faʻataʻitaʻiga.E talitonu o ia, e tasi le laa i luma, i pusa faʻapitoa ma lomitusi numera.

Na ia ta’ua fo’i e fa’apea, o Pratt e fai se atigipusa fa’ama’a’a fa’amama e fa’aaisa ai se mea mo le 60 itula ma e suitulaga i le pusa o lo’o i ai le Styrofoam.

E uiga i le "mama" malosi, na taʻu mai e Pratt e uiga i laau malosi e fa a lana kamupani o loʻo faʻaumatia ai le afi i le eletise e faʻamalosia ai fale gaosi oloa.E tolu o nei laau malosi o loʻo i Ausetalia ma le tasi i Conyers, GA, o le fale muamua a Pratt i Amerika na tatalaina i le 1995 ma faʻaalia ai lona manatu "milligator" o le faʻaogaina o se masini laupapa i tafatafa o le corrugator, sefe i le tau o le felauaiga o le laupapa. i se fale pusa.Toeitiiti lava o kamupani uma a Amerika i aso nei e totogi e ave a latou laupapa laupapa i se fale pusa e mamao mai a latou masini laupapa.

Mo lana mea ua taʻua o le "Lights Out Factory," lea e faasino i robots e le manaʻomia ni moli, ua vaʻaia e Pratt se laʻau e alu i se tau maualalo o le malosi.

Faʻatasi ai ma robots o loʻo aʻafia i le faʻagaioiga o vili ma laʻau, fai mai Pratt: "O le taimi e faʻaogaina ai masini o le a le gata."

O Pratt o se manumalo tulaga ese i le Fastmarkets RISI CEO of the Year award, atonu e leai se isi i le 21 tausaga talu ai.O ia o le tagata sili ona mauoa i Ausetalia ma lona tau aoga e $13 piliona.Na ia tautino e foai atu se isi $1 piliona tala Ausetalia a o lei maliu o ia mai le Pratt Foundation lea na amataina e ona matua i le 30 tausaga talu ai.O tupe e masani lava mo le soifua maloloina o tamaiti, mataupu a le atunuu, faatufugaga, ma le saogalemu o mea taumafa e ala i galuega a le lalolagi o mea taumafa i Amerika ma Ausetalia.

I le masina talu ai, i se ata pu'eina, sa saofai ai Pratt i totonu o se atigipusa enaena lanu enaena lapoa.O lona lauulu mumu lanu mumu fou faatoa oti, sa ia ofuina se suti lanu moana tagata fai pisinisi.I lona lima, ma mo le mea e taula'i i ai le faavaa, sa ia uuina ai se atigipusa fa'a'oloa la'ititi ma se fa'ata'ita'iga fa'atusa o ia lava i totonu.

O le ata lea i le The Australian o loʻo faʻaalia ai le auala e foliga mai e puʻeina e Pratt lana pisinisi ma lana taʻutaʻua.Toeitiiti atoa le tolu masina talu mai se faʻamaʻi mataʻutia o le coronavirus, sa i ai Anthony, e pei ona taʻua o ia e le au pulega, au suʻesuʻe, ma ana uo.O lenei tagata e le pei o lana US containerboard/corrugated CEO tupulaga.

"Matou te fiafia e mafaufau tele," o lana faamalamalama mai lea, e faatatau i le faamanatuina o kamupani i le tele o tausaga na aofia ai i le faaiuga o le 1990s le uluai Peresitene Bush, Dr. Ruth, Ray Charles, ma Muhammad Ali, e oo atu ia Peresitene Trump talu ai nei i Ohio.I le faapea atu “tele,” na foliga mai ai Pratt e pei o lona tama, o Risati, o le na tausia Visy ina ua amata i le 1948 mai se nonogatupe e 1,000 pauna a lona uso o Ida Visbord, lea na faaigoa ai le kamupani.O Risati sa i ai fo'i se tagata ta'uta'ua, pei o le vaudevillian pa'i, e manatua ai feso'ota'iga fa'apisinisi.Sa lauiloa o ia i le faatosinaina o tagata faatau a o taina le piano ma pesepesega i le taimi o se faafiafiaga mo le tatalaina e le kamupani o le Staten Island, NY, mill i le 1997 faapea foi i se fonotaga faapisinisi i Atlanta.

"O Anthony o se tagata vaʻai," o le tala lea a se faʻalapotopotoga faʻapisinisi."E le gata o ia o se tagata mauoa, e galue malosi, e malaga e vaʻavaʻai i tagata faʻatau i taimi uma, i le avea ai ma CEO ma pule o le kamupani, e matua vaʻaia lava o ia i le maketi, afai na te fai mai o le a ia faia se mea, na te faia. o le mea lena ma e le o le tulaga lena i kamupani uma o loʻo fefaʻatauaʻi lautele CEO."

O se tasi o fa'alapotopotoga fa'apitoa fa'atasi ma se kamupani o lo'o toe fa'aaogaina mea fa'apipi'i ma atigipusa ua fa'aigoaina Pratt mo le fa'atupula'ia e ala i tupe teufaafaigaluega nai lo le mea sa masani ai i le 20 tausaga talu ai i le US pulp ma pepa alamanuia: fa'alauteleina e ala i le mauaina ma le fa'amalosia.

O le Fastmarkets RISI North American Conference o le a faia toetoe lava ia Oketopa 5-7 i luga o le iVent, o se faʻasalalauga faʻainitaneti faʻapitoa e mafai ona tuʻuina atu ai sui usufono faʻatasi ma faʻamatalaga tuʻufaʻatasia ma faʻasalalauga faʻasalalauga, faʻapea foʻi ma faʻasalalauga faʻapipiʻi matala.E tusa ai ma se faʻasalalauga mai le Euromoney Sr Conference Producer Julia Harty ma Fastmarkets RISI Global Marketing Mgr, Events, Kimberly Rizzitano: "E mafai e sui usufono ona faʻamoemoeina le tulaga maualuga tutusa o le tele o mataupu e pei o tausaga ua mavae, e maua uma mai le faʻaogaina o latou ofisa fale."

Faʻatasi ai ma Pratt, o isi faʻatonu na tautino e faʻaalia i le Oketopa 5-7 North American conference o LP Building Solutions CEO Brad Southern o le 2019 North American CEO of the Year;O le Pule Sili o le afifiina ata o Michael Doss;American Forest and Paper Association pres/CEO Heidi Brock;Canfor CEO Don Kayne;Clearwater CEO Arsen Kitch;ma le Pule Sili o Sonoco R. Howard Coker.

Fastmarkets o le taʻutaʻua o lipoti tau, auʻiliʻiliga ma faʻalapotopotoga faʻapitoa mo maketi o oloa i le lalolagi atoa, e aofia ai le vaega o oloa vaomatua, e pei o Fastmarkets RISI.Pisinisi o lo'o galulue i le pulupulu ma le pepa, afifiina, oloa fafie, laupapa, biomass, tissue, ma maketi e le'i lalagaina e fa'aogaina fa'amatalaga Fastmarkets RISI ma fa'amatalaga e fa'amautu ai tau, fa'amautu konekarate ma fa'ailoa a latou fuafuaga i le lalolagi atoa.Fa'atasi ai ma lipoti fa'atatau o tau ma fa'amaumauga tau alamanuia, Fastmarkets RISI o lo'o tu'uina atu fa'amatalaga, au'ili'iliga, fonotaga ma auaunaga fa'atalanoa i pa'aga i totonu o le sapalai o oloa tau vaomatua.

Fastmarkets o le taʻutaʻua tau lipoti, auʻiliʻiliga & faʻalapotopotoga faʻalapotopotoga mo metala o le lalolagi, minerale fale gaosi oloa ma maketi o vaomatua.E galue i totonu o le Euromoney Institutional Investor PLC.O galuega autu a Fastmarkets i le tau e fa'aosoina ai fefa'atauaiga i maketi o oloa i le lalolagi atoa ma fa'aopoopoina e tala fou, fa'amaumauga tau alamanuia, au'ili'iliga, fonotaga ma auaunaga fa'amatalaga.Fastmarkets e aofia ai faʻailoga e pei o le Fastmarkets MB ma Fastmarkets AMM (sa taʻua muamua o Metal Bulletin ma American Metal Market, i le faasologa), Fastmarkets RISI ma Fastmarkets FOEX.O ona ofisa autu i Lonetona, Niu Ioka, Boston, Brussels, Helsinki, São Paulo, Shanghai, Beijing ma Sigapoa.Euromoney Institutional Investor PLC o loʻo lisiina i luga o le London Stock Exchange ma o se sui o le FTSE 250 sea faʻamaufaʻailoga.Ose vaega ta'uta'ua fa'avaomalo fa'apisinisi-i-pisinisi fa'amatalaga fa'apitoa e taula'i ile vaega o teugatupe a le lalolagi, pulega o aseta ma vaega o oloa.


Taimi meli: Iul-23-2020
WhatsApp Online Chat!