Valmet обезбедува производствена линија за контејнерски плочи OptiConcept M на China Shanying Paper.Facebook Twitter Linkedin Mail Копирај ја врската за споделување повратни информации од Lesprom

Valmet ќе обезбеди нова линија за производство на контејнерски плочи OptiConcept M за Guangdong Shanying Paper во Жаокинг, Кина, која ќе има широк опсег на автоматизирано пакување.Новата линија за производство на картон (PM 52) ќе произведува висококвалитетна крафт-хартија за обложување и ќе го прошири бизнисот на Shanying Paper до Гуангдонг.Вредноста на нарачката нема да биде откриена.
PM Бр.Покрај тоа, Валмет обезбеди уште пет линии за производство на картонски машини за Shanying International.PM 52 треба да започне на крајот на 2021 година.
Производите на Valmet испорачани за PM 52 ќе вклучуваат производствена линија за контејнери со голема брзина од собирање отпад до ролна и намотување.Вклучува и капак OptiFlo Foudrinier за производство на висококвалитетни подлоги, дел за формирање OptiFormer Multi и дел за линеарна преса OptiPress, проследено со машина за лепење филм OptiSizer, тврд калндер OptiCalender и машина за линеарно намотување OptiReel, во комбинација со транспорт. водичи, OptiCart Stream матична ролна количка, OptiWin тапан со два барабани и OptiWin тапан со два барабани.
Машината за плочка со ширина (линија) 9.300 mm ќе произведе врвна постава на крафт-хартија.Дизајнерската брзина на машината ќе биде 1.200 m/min, со дневен производствен капацитет од приближно 1.920 тони.
Гуангдонг Shanying Paper има неколку линии за производство на хартија за пакување и весници, за производство на табла, брановидна хартија со висока цврстина, хартија за визит-карти, весници и други производи.
Valmet е водечки глобален развивач и снабдувач на процесна технологија, автоматизација и услуги за целулоза, хартија и енергетската индустрија.
Без претходна писмена согласност од Lesprom Network, коегзистирањето на содржината на Lesprom Network е забрането.


Време на објавување: Декември-03-2020 година
WhatsApp онлајн разговор!