на Најдобра пластична машина за брановидни цевки со еден ѕид Машина за брановидни цевки Производител и фабрика |Хегу

Пластична машина за брановидни цевки со еден ѕид Машина за брановидни цевки

Краток опис:

Пластична машина за брановидни цевки со еден ѕид, развиена од нашата компанија, усвојува запчаници за пуштање калапи и шаблони за да се реализира ладење со циркулација на вода и...


  • FOB Цена:20.000-100.000 американски долари/сет
  • Мин. Количина на нарачка:1 комплет
  • Способност за снабдување:10 комплети месечно
  • Пристаниште:Кингдао
  • Услови на плаќање:L/C,D/A,D/P,T/T
  • модел:СДБГЗ-14/160
  • дијаметар на цевката:5-14мм/50-160мм
  • Порта за испорака:Пристаниште Кингдао, Кина
  • Детали за производот

    Сервис и поддршка

    Прашање и контакт

    Ознаки на производи

    Пластичната машина за брановидни цевки со еден ѕид, развиена од нашата компанија, усвојува запчаници за пуштање калапи и шаблони за да се реализира ладење со циркулирачка вода и воздушно ладење на производите, што обезбедува обликување со голема брзина, дури и брановидност, мазен внатрешен и надворешен ѕид на цевката.Оваа производна линија може да се користи за производство на брановидни цевки од ПП, ПЕ, ПА, ЕВА, ПВЦ.

    Машина за правење брановидни цевки

     

    Оваа машина за брановидни цевки главно содржи екструдер, машина за формирање брановидни, блокови за мувла, опрема за ладење, машина за броење и машина за намотување.Може постојано да произведува многу видови брановидни цевки со еден ѕид со дијаметар.

    Екструдер
    Екструдер: Има завртка со висока ефикасност со голема брзина, тврда површина на менувачот, ABB инвертор.Оваа структура обезбедува рамномерно загревање на материјалот, добра пластификација и брзина и ефикасност на екструдирање.
    Брановидни: Затворена структура.Блокови на мувла Преку менувачот на запчаникот, плочата за мувла има вода што тече за да се добие ефикасност на ладење.Типот на ладење на цевките е ветер.Оваа структура обезбедува производство и ладење со голема брзина.Може да произведе внатрешен и надворешен слој мазна и рамномерна цевка еднократно одговарајќи на соодветните калапи.

    Брановидни
    Блок за мувла: Дизајнот на структурата е разумен, ладењето на ветерот и замената на модулот е погодно и доверливо
    Намотување: Моментен мотор, намотување со една/двојна станица.


  • Претходно:
  • Следно:

  • 1, ГАРАНТНИ УСЛОВИ: 

    1.1 ГАРАНТЕН ПЕРИОД:12 МЕСЕЦИ, ПОЧНУВАЈЌИ ОД ПРВИОТ ДЕН НА РАКУВАЊЕ МАШИНИ ВО МАГАЦИН НА КОРИСНИЧКИ

    1.2 ПРОДАВАЧОТ ЌЕ ДОДЕЛИ: УСЛУГИ И РЕЗЕРВНИ ДЕЛОВИ,БЕСПЛАТНА УСЛУГА ВО ЦЕЛИОТ ГАРАНТЕН ПЕРИОД НА ОПРЕМАТА.

    1.3 ДОЖИВОТНА СЛУЖБА:ПРОДАВАЧОТ ТРЕБА ДА ОБЕЗБЕДИ ДОЖИВОТНА УСЛУГА ЗА ПРОДАДЕНАТА СТОКА, КУПУВАЧОТ ПЛАТИ ЗА ПОТРЕБНИ РЕЗЕРВНИ ДЕЛОВИ ПО ГАРАНТНИ УСЛОВИ од 12 МЕСЕЦИ.

    2, УСЛОВИ ЗА ИСПОРАКА:

    2.1 УСЛОВ НА ИСПОРАКА:ФОБ ПРИСТАНИЕ КИНГДАО.

    2.2 ТЕРМИН НА ИСПОРАКА:ВО рок од 60 РАБОТНИ ДЕНА ПО ДОБИВАЊЕ НА АННТИРАНО ПЛАЌАЊЕ, ПРОДАВАЧОТ ТРЕБА ДА ГО ИЗвести КУПУВАЧОТ ДА НАПРАВИ ИНСПЕКЦИЈА.ПРОДАВАЧОТ ТРЕБА ДА ГО ЗАВРШИ СО ПАКУВАЊЕТО НА СТОКАТА И ДА ГО ПОДГОТВЕ ЗА ИСПОРАКА ВО рок од 15 РАБОТНИ ДЕНА ОТКАКО ПРОДАВАЧОТ ЈА ПРИМА ЦЕЛОСНАТА УПЛАТА.

    2.3 НАДЗОР НА ВТОВАРУВАЊЕТО:ПРОДАВАЧОТ ТРЕБА ДА ГО ИНФОРМИРА КУПУВАЧОТ ЗА ТОЧНО ВРЕМЕ НА ВТОВАРУВАЊЕ, КУПУВАЧОТ МОЖЕ ДА СПРАВИ НАДЗОР НА ВТОВАРУВАЊЕТО.

    3, ИНСПЕКЦИЈА: 

    КОГА МАШИНАТА ЗАВРШИ, ПРОДАВАЧОТ ТРЕБА ДА ГО ИЗВЕСТУВА КУПУВАЧОТ ДА НАПРАВИ ИНСПЕКЦИЈА ПРЕД ИСПОРАКА, ПРОДАВАЧОТ ГАРАНТИРА ДОБРО ИЗВРШУВАЊЕ НА СИТЕ ПРОДАДЕНИ СТОКИ. ПРОДАВАЧОТ ГИ ПРЕВЗЕМУВА ТРОШОЦИТЕ НА МАТЕРИЈАЛОТ.КУПУВАЧОТ ТРЕБА ДА ДОЈДЕ ВО ФАБРИКАТА НА ПРОДАВАЧОТ ЗА ДА ГО ИСПРАВА ИНСПЕКЦИОТ РАБОТА, ИЛИ КУПУВАЧОТ МОЖЕ ДА ГО ДОВЕРИ СЕКОЈ ТРЕТ ДЕЛ ДА ДОЈДЕ ВО ФАБРИКАТА НА ПРОДАВАЧОТ ДА ГО ИСПРАВИ ИНСПЕКЦИОТ РАБОТА.

    4, ПОСТАВУВАЊЕ И ПЛАЦИРАЊЕ НА ОПРЕМА: 

    АКО КУПУВАЧОТ БАРА, ПРОДАВАЧОТ ТРЕБА ДА ИСПРАТИ ТЕХНИЧКИ ТИМ ВО ФАБРИКАТА НА КУПУВАЧОТ ЗА ИНСТАЛАЦИЈА И ТЕСТИРАЊЕ НА ЦЕЛАТА ЛИНИЈА.

    Доколку има некаков интерес за нашите машини, ве молиме слободно контактирајте со нас:

    Е-пошта:info@tongsanextruder.com      info@wpcmachinery.com

    Телефон: 0086-13953226564
    ТЕЛ: 0086-532-82215318

    Адреса: Западниот крај и јужната страна на патот Јангжу, градот Jiaozhou, Кингдао, Кина

    WhatsApp онлајн разговор!