GreenMantra-builds-recycled-content-in-composite-lumberlogo-pn-colorlogo-pn-color

Ua hoʻolaha hou aku nei ʻo GreenMantra Technologies ka hui ʻenehana hana hou i nā māka hou o nā mea hoʻohui polymer i hana ʻia mai ka plastic recycled no ka lāʻau hoʻohui lāʻau (WPC).

Brantford, ʻO GreenMantra i hoʻokumu ʻia ma Ontario i hoʻomaka i nā māka hou o kāna mau mea hoʻohui Ceranovus-brand ma ka Deck Expo 2018 trade show ma Baltimore.Hiki i nā mea hoʻohui polymer Ceranovus A-Series ke hāʻawi i nā mea hana WPC me ka hoʻokumu ʻana a me ka mālama ʻana i nā kumukūʻai hana, ʻōlelo nā luna GreenMantra i kahi nūhou.

Ua hoʻohui lākou no ka mea i hana ʻia nā mea mai ka 100% recycled plastics, hoʻonui lākou i ka hoʻomau o kahi huahana i hoʻopau ʻia."ʻO nā hoʻokolohua ʻoihana, i hui pū ʻia me ka hoʻāʻo ʻana o nā ʻaoʻao ʻekolu, e hōʻoia i ka hoʻonui ʻana o nā mea hoʻohui polymer Ceranovus i ka waiwai no nā mea hana WPC e ʻimi nei e hoʻohaʻahaʻa i nā kumukūʻai hoʻolālā holoʻokoʻa a hoʻomaikaʻi i ka hana ʻoihana," wahi a ka hope pelekikena kiʻekiʻe ʻo Carla Toth i ka hoʻokuʻu.

I loko o ka lāʻau WPC, hiki i ka Ceranovus polyethylene a me ka polypropylene polymer additives ke hoʻonui i ka ikaika a me ka ʻoʻoleʻa a ʻae i ka maʻalahi o ka hoʻokumu ʻana a me ke koho ʻana i nā meaʻai meaʻai ākea e hoʻopau i nā plastic puʻupaʻa, wahi a nā luna.ʻO Ceranovus A-Series polymer additives a me nā waxes i hōʻoia ʻia e SCS Global Services i hana ʻia me 100% recycled post-consumer plastics.

Hoʻohana pū ʻia nā mea hoʻohui polymer Ceranovus i ka polymer-modified asphalt roofing a me nā alanui a me ka hui pū ʻana, ka hana polymer a me nā noi adhesive.Ua loaʻa iā GreenMantra nā makana he nui no kāna ʻenehana, me kahi makana R&D100 Gold no Green Technology.

I ka makahiki 2017, ua loaʻa ʻo GreenMantra i $3 miliona ma ke kālā mai ka Closed Loop Fund, kahi hoʻoikaika kālā i kākoʻo ʻia e nā hale kūʻai nui a me nā mea nona nā inoa e kōkua i nā hui a me nā kaona me kā lākou hana hou.Ua ʻōlelo nā luna o GreenMantra i ka manawa e hoʻohana ʻia ka hoʻopukapuka e hoʻonui i kona mana hana ma 50 pakeneka.

Ua hoʻokumu ʻia ʻo GreenMantra i ka makahiki 2011 a nona ka consortium o nā mea hoʻopukapuka pilikino a me ʻelua kālā ʻoihana ʻoihana - Cycle Capital Management o Montreal a me ArcTern Ventures - e hoʻopukapuka i nā ʻoihana me nā ʻenehana maʻemaʻe.

He manaʻo kou no kēia moʻolelo?Loaʻa iā ʻoe kekahi mau manaʻo āu e makemake ai e kaʻana like me kā mākou poʻe heluhelu?Makemake ʻo Plastics News e lohe mai iā ʻoe.E leka uila i kāu leka iā Lunahooponopono ma [email protected]

ʻO ka hālāwai kūkā o ʻAmelika ʻĀkau wale nō e kuhikuhi ana i nā pāpale plastics a me nā mea hana pani, ʻo ka Plastics Caps & Closures conference, i mālama ʻia i ka lā 9-11 Sept. nā hiʻohiʻona a me nā ʻike o nā mea kūʻai aku e hoʻoikaika i ka hoʻomohala ʻana i ka ʻeke a me nā pāpale a me nā pani pani.

Hoʻopili ʻo Plastics News i ka ʻoihana o ka ʻoihana plastik honua.Hōʻike mākou i nā nūhou, hōʻiliʻili i ka ʻikepili a hāʻawi i ka ʻike i ka manawa kūpono e hāʻawi i kā mākou poʻe heluhelu i ka pono hoʻokūkū.


Ka manawa hoʻouna: ʻAukake-19-2019
WhatsApp Online Chat !