QINGDAO HEGU DRU-PLASTIC MACHINERY CO., LTD është një ndërmarrje private aksionare, e cila po i përkushtohet kërkimit, zhvillimit dhe prodhimit të makinerive dhe produkteve të ndryshme të drurit plastik, është gjithmonë duke bërë risi dhe duke ecur me kohën.
Si një nga fabrikat më të hershme vendase për të zhvilluar linjën e nxjerrjes WPC, kompania jonë është prodhuesi profesionist i makinerive të drurit-plastikës në Kinë. Ne kemi një numër të madh ekspertësh dhe teknikësh të lartë në linjën e nxjerrjes WPC, kallëpët, formulën e procesit dhe prodhimin e produktit. Akumuluar përvojë e pasur në fushën e linjës së nxjerrjes WPC, ne mund të ofrojmë shërbime të gjithanshme dhe projekt me çelës.

Rreth Nesh
WhatsApp Online Chat!