ʻO Dallas Invents: 162 Patents i hāʻawi ʻia no ka pule o ʻAukake 27 » Dallas Innovates

ʻO Dallas-Fort Worth ka helu 11 no ka hana patent ma waho o 250 metros.ʻO nā palapala hōʻailona i hāʻawi ʻia: • He patent i hāʻawi ʻole ʻia no ka pā akamai mamao loa • Bell Textron's "mually symbiotic aircraft system" • CPG Technologies ' geolocation me ka hoʻohana ʻana i nā nalu i alakaʻi ʻia • ID YOU's leo hoʻolaha i nā ʻaoʻao i kapa ʻia • IBM "empathetic image selection" • Roka Sports ' mau makaaniani me nā lens hiki ke ho'ololi 'ia.

ʻO Dallas Invents ka nānā ʻana i kēlā me kēia pule i nā patent US i hāʻawi ʻia me kahi pilina i ke kahua metro ʻo Dallas-Fort Worth-Arlington.Aia nā papa inoa i nā patent i hāʻawi ʻia i nā mea hāʻawi kūloko a / a i ʻole ka poʻe me kahi mea hoʻokumu ʻo North Texas.Hiki i ka hana patent ke lilo i mea hōʻailona o ka ulu ʻana o ka hoʻokele waiwai e hiki mai ana, a me ka hoʻomohala ʻana i nā mākeke e kū mai ana a me ka hoihoi ʻana i nā talena.Ma ka hahai ʻana i nā mea hana a me nā mea hāʻawi i ka ʻāina, manaʻo mākou e hāʻawi i kahi ʻike ākea o ka hana hoʻomohala o ka ʻāina.Hoʻonohonoho ʻia nā papa inoa e ka Cooperative Patent Classification (CPC).

Texas Instruments Inc. (Dallas) 22 Futurewei Technologies Inc. (Plano) 12 Toyota Motor Engineering Manufacturing North America, Inc. (Plano) 11 Building Materials Investment Corporation (Dallas) 3 TRAXXAS LP (McKinney) 3

David Mehrl (Plano) 2 Kerry Glover (Rockwall) 2 Monica Rose Martino (Plano) 2 Vijayakrishna J. Vankayala (Allen) 2

KA MĀWAI: NO KA HOʻOPIʻI (NO. O NA LA) 154 lā ʻO ka mea hoʻokele noʻonoʻo ʻano o kēia manawa me ka pae hoʻololi Patent No. 10396794 Ka mea i hāʻawi ʻia: Texas Instruments Inc. (Dallas)Inventor: Steven Ernest Finn (Chamblee, GA)

4,548 lāNā Kohi o nā ʻikepili i hoʻopili ʻia ʻo Patent No. Peter M. Kionga-Kamau (Charlottesville, VA)

Hāʻawi ʻia ka ʻike patent e Joe Chiarella, ka mea nāna i hoʻokumu i ka hui ʻikepili patent Patent Index a me ka mea hoʻopuka o The Inventiveness Index.

No nā kikoʻī hou aku e pili ana i nā patent i hāʻawi ʻia ma lalo nei, e ʻimi i ka USPTO Patent Full-Text and Image Database.

Mea Mea Hana: Chris Wilson (Plano, TX) Mea Hāʻawi: DOSKOCIL MANUFACTURING COMPANY, INC. (Arlington, TX) Law Firm: Global IP Counselors, LLP (9 non-local offices) No. No., Lā, Speed : 15395182 ma 12/30/2016 (970 mau lā e hoʻopuka ai)

Abstract: Loaʻa i ka mea pāʻani holoholona kekahi ʻāpana kino lōʻihi me ka hopena mua a me ka hopena ʻelua, kahi huila mua e pili ana i ka hopena mua, kahi huila lua e pili ana i ka hopena ʻelua, ma ka liʻiliʻi hoʻokahi kaʻa uila i hoʻonohonoho ʻia e hoʻokele i ka huila mua a me ka huila. huila lua me ke kuokoa, ua hoonohonohoia ka mea hookipa no ka loaa ana mai o na hoailona mai ka mea hoolele, a me ka mea hooponopono i hooponopono ia no ka hoomalu ana i ka mokini uwila a me ka holo ana o na huila mua a me ka lua.

[A01K] KANE HOLOHOLO;MALAMA ANA I NA MANU, NA I'A, NA INEKO;KA LAWAIA;HANAI A HANAI HOLOHOLONA, AOLE I HAAWI ANA I NA MEA OLE;NA ANO HOU O NA HOLOHOLONA

Mea Mea Hana: Ethan Vickery (Bedford, TX), Larry Covington (Weatherford, TX) Ka mea i hāʻawi ʻia: VM PRODUCTS INC. (Bedford, TX) Law Firm: Norton Rose Fulbright US LLP (Local + 13 metro ʻē aʻe) ʻAʻole, lā, wikiwiki: 15808302 ma 11/09/2017 (656 mau lā e hoʻopuka ai)

[A01M] HOPU, HEWAHI A I OLE MAKA'U ANA I NA HOLOHOLONA (mea hana no ka hopu ana i na manu a me ka hopu drone A01K 57/00; lawai'a A01K 69/00-A01K 97/00; biocides, pest repellants a mea hoohihi A01N);NA MEA HANA NO KA PILI ANA I NA HOLOHOLONA NOXIOUS A I OLE NA MEA ANO NOXIOUS

Mea Mea Hana: David Liu (Richardson, TX) Mea Hāʻawi: Siemens Healthcare GmbH (Erlangen, , DE) Law Firm: No Counsel Application No., Date, Speed: 15471250 on 03/28/2017 (882 days app e hoopuka)

Abstract: ʻO ke ʻano o ka ʻike ʻana i nā aʻalolo kuamoʻo, ʻo ia ka loaʻa ʻana o kahi kiʻi kiʻi 3D e hōʻike ana i ke kuamoʻo a me ka nui o nā aʻalolo kuamoʻo.No kēlā me kēia aʻalolo kuamoʻo, hoʻokumu ʻia kahi kiʻi aʻalolo spinal 2D ma ka wehewehe ʻana i kahi ʻili i loko o ka leo 3D i loko o ke aʻalolo spinal.Ua ʻāwili ʻia ka ʻili e hele ai ma ke kuamoʻo i ka wā e hoʻopuni ana i ke aʻalolo kuamoʻo.A laila, hana ʻia nā kiʻi nerve spinal 2D ma muli o nā voxels ma ka ʻili i hoʻokomo ʻia i ka leo 3D.Hōʻike ʻia kahi hiʻohiʻona o nā kiʻi spinal 2D i kahi mea hoʻohana kiʻi kiʻi e hiki ai ke nānā ʻia kēlā me kēia kiʻi spinal 2D i ka manawa like.

Mea Hana: Craig Schwimmer (Dallas, TX) Hāʻawi ʻia: The Snoring Center (Dallas, TX) Law Firm: No Counsel Application No., Date, Speed: 15981271 on 05/16/2018 (468 days app to pilikia)

Abstract: ʻO ke ʻano o kahi mea lawe lawe no ka hoʻokomo ʻana i nā implants he nui i loko o kahi alaloa o kahi maʻi.

[A61F] KANA KANA I ILOKO I NA KOKO KOKO;NA HOPE ;NĀ MEA E HOʻOMAʻI ANA I KA HOʻOPIʻI IA A I ʻole E Kāohi ʻia ʻana o nā ʻĀpana Tubula o ke Kino, EG SENTS;ORTHOPAEDIC, NURSING OR CONTRACEPTIVE Device;HOOLAHA;KA LAAU A I OLE KA PALAPALA I NA MAKA A I OLE PEPEIAO;NA PALAPALA, NA LOLE, A I OLE NA PAPA HELE;KITS KOKUA MUA (Dental Prosthetics A61C) [2006.01]

Mea Mea Hana: Loren S. Adell (Sunnyvale, TX) Mea Hoʻokaʻawale: UNASSIGNED Law Firm: ʻAʻohe No. No Counsel Application No., La, Speed: 14703475 ma 05/04/2015 (1576 mau lā e hoʻopuka ai)

Abstract: He kōkua thermoforming no ka hoʻohana ʻana i ka hana ʻana i kahi manaʻo thermoformed o kahi mea e like me ka piko niho.ʻO ka mea kōkua thermoforming he pepa thermoformable i loaʻa ka manaʻo e wili i ka wā i kākoʻo ʻole ʻia, a me kahi mea pale pale e pale ai i ka lau thermoformable mai ka wili ʻana.ʻO ke kōkua thermoforming ka hana a ke kanaka e kau ai i kahi ʻāpana o nā mea thermoformable, ʻoi aku ka paʻakikī o ka paʻakikī a hoʻopau i ka manawa.

[A61C] LAU NIHO;NĀ KĀNĀNĀ NO KA HOOMAEMAE O ORAL A DENTAL (palu niho non-driven A46B; hoʻomākaukau no ka niho niho A61K 6/00; hoʻomākaukau no ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i nā niho a i ʻole waha A61K 8/00, A61Q 11/00)

Mea Mea Hana: Vallabh Janardhan (Dallas, TX) Hāʻawi ʻia: Insera Therapeutics, Inc. (Sacramento, CA) Law Firm: Knobbe Martens Olson Bear LLP (12 mau keʻena non-local) No. No., Lā, Speed: 16103410 ma 08/14/2018 (378 mau lā e hoʻopuka ai)

Abstract: Aia kahi ʻōnaehana aspiration i kahi ʻōpala a me kahi ʻōnaehana hoʻomalu i ke kamaʻilio ʻana me ka pama.Aia ka ʻōnaehana hoʻomalu i kahi microcontroller, kahi antenna i hoʻonohonoho ʻia no ka loaʻa ʻana o kahi hōʻailona, ​​​​a me kahi papa hoʻomalu pamu ma ke kamaʻilio ʻana me ka microcontroller.Aia ka antenna me ka microcontroller.I ka loaʻa ʻana o ka hōʻailona, ​​hoʻohana ka papa hoʻokele pump i ka pamu e hana i ke kaomi ʻino e like me ka hōʻailona.

[A61M] NĀ PALAPALA NO KA HOʻokomo ʻana i nā pāpaʻi i loko, a i ʻole ma luna o ke kino (hoʻokomo ʻana i ka media i loko a i ʻole i ke kino o nā holoholona A61D 7/00; ʻano no ka hoʻokomo ʻana i nā tampons A61F 13/26; nā mea hana no ka lawelawe ʻana i ka meaʻai a i ʻole nā ​​lāʻau lapaʻau ma ka waha A61J; nā ipu no ka hōʻiliʻili ʻana. , mālama a lawelawe ʻana i ke koko a i ʻole nā ​​wai lapaʻau A61J 1/05);NĀ MEDIA NO KA HOʻOPIʻI I KE KINO A I ʻole no ka lawe ʻana i ka pāpaʻi mai ke kino (ke ʻoki ʻana A61B; nā ʻano kemika o nā ʻatikala A61L; magnetotherapy me ka hoʻohana ʻana i nā mea magnetic i hoʻokomo ʻia i loko o ke kino A61N 2/10);Nā mea hana no ka hana ʻana a i ʻole ka hoʻopau ʻana i ka hiamoe a i ʻole ka haʻalulu [5]

Mea Hana: David A. Downer (Fort Worth, TX), Tu Cam Tran (Grapevine, TX) Ka mea i hāʻawi ʻia: Novartis AG (Basel, , CH) Law Firm: No Counsel Application No., La, Speed: 15233527 ma 08/10/2016 (1112 mau lā e hoʻopuka ai)

Abstract: Aia ka mea hoʻoheheʻe IOL i ka hale tubular me kahi plunger i hoʻokuʻu ʻia i loko o ka hale tubular.Hoʻonohonoho ʻia ka hāmeʻa i ka wā i unuhi ʻia ai ka plunger i mua o ka hāmeʻa, hoʻokomo kona piko i kahi pahu hoʻokomo lens intraocular i kau ʻia ma ka ʻaoʻao mua o ka hale.ʻO ka mea hoʻoheheʻe IOL e loaʻa hou i kahi kaapuni mana.Hoʻonohonoho ʻia ke kaapuni mana e hana i nā ʻanuʻu o ka neʻe ʻana i ka plunger i kahi koʻikoʻi kahi e piʻi koke ai ka ikaika compressive axial ma ka lens, e hoʻihoʻi i ka plunger mai kahi koʻikoʻi a i kahi mamao kūpono no nā mea o ka lens intraocular e hoʻomaha ai, hoʻomaha. e ʻae i ka mea o ka lens intraocular e hoʻomaha, e neʻe i ka plunger i kahi koʻikoʻi i ka lua o ka manawa, a me ka hoʻomau i ka neʻe ʻana ma mua o ka wahi koʻikoʻi e hoʻokomo i ka lens intraocular.

[A61F] KANA KANA I ILOKO I NA KOKO KOKO;NA HOPE ;NĀ MEA E HOʻOMAʻI ANA I KA HOʻOPIʻI IA A I ʻole E Kāohi ʻia ʻana o nā ʻĀpana Tubula o ke Kino, EG SENTS;ORTHOPAEDIC, NURSING OR CONTRACEPTIVE Device;HOOLAHA;KA LAAU A I OLE KA PALAPALA I NA MAKA A I OLE PEPEIAO;NA PALAPALA, NA LOLE, A I OLE NA PAPA HELE;KITS KOKUA MUA (Dental Prosthetics A61C) [2006.01]

Mea Hana Hana: Isador Harry Lieberman (Plano, TX) Ka Mea Hoʻolilo: AGADA MEDICAL LTD.(Kfar Vitkin, , IL) Law Firm: Venable LLP (7 non-local offices) No. No. No. Application, La, Speed: 15234923 on 08/11/2016 (1111 days app to issue)

Abstract: Wahi a kekahi mau ʻano o ka mea i ʻike ʻia, ʻo ka hoʻololi ʻana o ka disc intervertebral e loaʻa ana kahi papa mua me ka ʻili haʻahaʻa no ka hoʻopili ʻana i ka iwi iwi iwi ʻaoʻao mua, kahi papa lua i hui pū ʻia me ka papa mua, ʻo ka papa ʻelua i loko o ka plurality o nā puna kolamu compressible, a ʻo ka papa ʻekolu i hui pū ʻia me ka papa ʻelua, ʻo ke kolu o ka papa he ʻili luna no ka hoʻopili ʻana i ka iwi iwi iwi hope.Kekahi o ka plurality o compressible kolamu puna i loko o ka plurality o ahu iho wili, a me kela a me keia o ka plurality o ahu iho wili he puna mau (K).Ma ka li'ili'i loa, ho'okahi o ka plurality o nā puna kolamu hiki ke ho'opa'a 'ia me ka wili mua me ka mau punawai mua a me ka wili lua e komo ana i ka punawai lua, kahi okoa ka mau punawai mua me ka mau punawai lua.

[A61F] KANA KANA I ILOKO I NA KOKO KOKO;NA HOPE ;NĀ MEA E HOʻOMAʻI ANA I KA HOʻOPIʻI IA A I ʻole E Kāohi ʻia ʻana o nā ʻĀpana Tubula o ke Kino, EG SENTS;ORTHOPAEDIC, NURSING OR CONTRACEPTIVE Device;HOOLAHA;KA LAAU A I OLE KA PALAPALA I NA MAKA A I OLE PEPEIAO;NA PALAPALA, NA LOLE, A I OLE NA PAPA HELE;KITS KOKUA MUA (Dental Prosthetics A61C) [2006.01]

Mea Mea Hana: David Gan (Southlake, TX), Michelle Hines (Hickory Creek, TX), Tiffany Florence (Dallas, TX), Wanli Zhao (Dallas, TX) i hāʻawi ʻia: Mary Kay Inc. (Addison, TX) ) Law Firm: Norton Rose Fulbright US LLP (Local + 13 other metros) No. No. No. No., La, Speed: 16246029 on 01/11/2019 (228 days app to issue)

Abstract: Hōʻike ʻia ke ʻano o ka mālama ʻana i kahi laina maikaʻi a i ʻole wrinkle i loko o ka ʻili o ke kanaka.Hoʻopili ʻia ke ʻano o ka hoʻopili ʻana i ka laina maikaʻi a i ʻole ka wrinkle i kahi haku mele i loaʻa i kahi nui kūpono o [i] Commiphora mukul [/i] resin a i ʻole kahi ʻāpana o ia mea me ka resin oleo gum.ʻO ka noi kumuhana o ka haku mele i ka laina maikaʻi a i ʻole wrinkle e hōʻemi i ke ʻano o ka laina maikaʻi a i ʻole wrinkle.

[A61K] HOOMAKAUKAU NO KA LAAU LAPAAU, NIHO, A I OLE I KA WAIWAI (nā mea hana a i ole ke ano i hanaia no ka lawe ana mai i na hua laau lapaau iloko o na ano kino kino a lawelawe paha A61J 3/00. , a i ʻole no nā kāʻei, nā ʻaʻahu, nā pads absorbent a i ʻole nā ​​mea hana ʻokiʻoki A61L; nā haku kopa C11D)

Mea Mea Hana: David Greenberg (Coppell, TX) Ka mea i hāʻawi ʻia: Papa o nā Regents, The University of Texas System (Austin, TX), Oregon State University (Corvallis, OR) Law Firm: Parker Highlander PLLC (1 non- nā keʻena kūloko) No ka noi, ka lā, ka wikiwiki: 14714104 ma 05/15/2015 (1565 mau lā app e hoʻopuka)

Abstract: Hāʻawi ʻia nā oligomers antisense i kuhikuhi ʻia e kūʻē a i ʻole nā ​​genes e pili ana i kahi ala biochemical a/a i ʻole kaʻina kelepona, a me nā haku mele a me nā ʻano e pili ana i ka hoʻohana ʻana i nā oligomers a me nā haku mele no ka mālama ʻana i kahi kumuhana mammalian maʻi, no ka laʻana, ma ke ʻano he antimicrobial mua a ma ke ʻano he lāʻau hoʻohui pū me. nā lāʻau antimicrobial maʻamau.

[A61K] HOOMAKAUKAU NO KA LAAU LAPAAU, NIHO, A I OLE I KA WAIWAI (nā mea hana a i ole ke ano i hanaia no ka lawe ana mai i na hua laau lapaau iloko o na ano kino kino a lawelawe paha A61J 3/00. , a i ʻole no nā kāʻei, nā ʻaʻahu, nā pads absorbent a i ʻole nā ​​mea hana ʻokiʻoki A61L; nā haku kopa C11D)

Mea Mea Hana: Andrew Eide (Rockwall, TX) Mea Hāʻawi ʻia: DBG GROUP INVESTMENTS, LLC (Dallas, TX) Law Firm: Workman Nydegger (2 non-local office) No. No. No., Lā, Speed: 15835363 ma 12 /07/2017 (628 lā noi e hoʻopuka)

Abstract: Hāʻawi ʻia kahi ʻōnaehana hoʻomaʻemaʻe a me ka hoʻomaʻemaʻe ʻana e hoʻonui a hoʻonui paha i ka nui o ka photocatalytic oxidation a me ka hiki ke hoʻomaʻemaʻe i ka ea ambient ma o ka hāʻawi ʻana i nā kukui ultraviolet (UV) pololei a me nā kukui UV i hoʻohālikelike ʻia i kuhikuhi ʻia i ka ʻili a me nā puka o nā panela cell active i uhi ʻia me kahi. mea photocatalytic.I kekahi laʻana, ʻo nā pūnaewele hoʻoikaika pū kekahi he plurality o nā apertures i hoʻokuʻu ʻia ma ke ʻano transverse mai ka ʻili mua a i ka ʻili lua o ka cell active.Eia kekahi, hiki ke hoʻokuʻu ʻia kahi pūʻulu mua o nā puka ma kahi o 45 degere e pili ana i kahi axis median ma ka ʻaoʻao mua a me ka lua, aʻo ka lua o nā apertures hiki ke hoʻokuʻu ʻia ma kahi o 45 degere maikaʻi ʻole e pili ana i ka axis waena like i mea e hoʻonui ai i ka ʻāpana ʻili i hoʻopili ʻia e ke kukui UV pololei a ʻike ʻia.

[A61L] KANAWAI A ME NA MEA NO KA STERILIZING MATERIAL OR NA MEA MA KA MAU MAU;DISINFECTION, STERILISATION, OR DEODORISATION OF AIR;NA HANA KEMIIKA O NA BANDAGE, NA LOLE, NA PADS ABSORBENT, A I ?MATERIALS NO BANDAGES, DRESSINGS, ABSORBENT PADS, OR SURGICAL ARTICLES (mālama i nā kino a i ʻole disinfecting i hōʻike ʻia e ka mea hoʻohana i hoʻohana ʻia ʻo A01N; mālama ʻia, e laʻa me ka sterilizing, meaʻai a meaʻai A23; hoʻomākaukau no ka lāʻau lapaʻau, niho a halepaku paha A61K) [4]

Mea Mea Hana: Ni Zhu (Plano, TX), Thomas J. Shaw (Frisco, TX) Ka mea i hāʻawi ʻia: Retractable Technologies, Inc (Little Elm, TX) Law Firm: Ross Barnes LLP (1 keʻena non-local) No No., La, Speed: 14679847 ma 04/06/2015 (1604 mau lā e hoʻopuka ai)

Abstract: ʻO kahi lāʻau lapaʻau i loaʻa i ka nila i mua a me kahi pāpale nila hiki ke hoʻoneʻe ʻia e hiki ke hoʻonohonoho like ʻia e uhi i nā mea āpau a i ʻole kekahi hapa o ka nila, ma muli o ka lawe ʻia ʻana, aspirated a hoʻohana ʻia paha ka mea hana. hoʻokomo i kahi wai lapaʻau.Hiki ke hoʻonohonoho pono ʻia ka hāmeʻa e hiki ai ke hoʻihoʻi i ka nila i loko o ke kino no ka hoʻokuʻu palekana ma hope o ka hoʻohana ʻana.

[A61M] NĀ PALAPALA NO KA HOʻokomo ʻana i nā pāpaʻi i loko, a i ʻole ma luna o ke kino (hoʻokomo ʻana i ka media i loko a i ʻole i ke kino o nā holoholona A61D 7/00; ʻano no ka hoʻokomo ʻana i nā tampons A61F 13/26; nā mea hana no ka lawelawe ʻana i ka meaʻai a i ʻole nā ​​lāʻau lapaʻau ma ka waha A61J; nā ipu no ka hōʻiliʻili ʻana. , mālama a lawelawe ʻana i ke koko a i ʻole nā ​​wai lapaʻau A61J 1/05);NĀ MEDIA NO KA HOʻOPIʻI I KE KINO A I ʻole no ka lawe ʻana i ka pāpaʻi mai ke kino (ke ʻoki ʻana A61B; nā ʻano kemika o nā ʻatikala A61L; magnetotherapy me ka hoʻohana ʻana i nā mea magnetic i hoʻokomo ʻia i loko o ke kino A61N 2/10);Nā mea hana no ka hana ʻana a i ʻole ka hoʻopau ʻana i ka hiamoe a i ʻole ka haʻalulu [5]

Mea Mea Hana: Brian Giles (Dallas, TX) Ka mea i hāʻawi ʻia: UNASSIGNED Law Firm: Knobbe, Martens, Olson Bear LLP (9 mau keʻena non-local) No. No., Lā, Speed: 15204800 ma 07/07/2016 (1146 lā noi e hoʻopuka)

Abstract: ʻO kahi catheter me kahi hopena lōʻihi e huli ana ma o ka hoʻololi ʻana o ka neʻe laina i ka neʻe ʻana, no laila hiki ke hoʻololi ʻia ka hopena mamao me ka ʻole o ka neʻe ʻana a i ʻole ka hoʻihoʻi ʻana i ka hopena mamao.Aia i loko o ka catheter kahi paipu me ka helix hoʻokahi a i ʻole ka lua chirality helix i ʻoki ʻia i loko o ka paipu, kahi ʻāpana hope loa, ʻo ia hoʻi no ka hoʻoneʻe laina o ka helix, a me ke ʻano no ka hoʻohui ʻana i ka wahi hui o ka helix i ka ʻāpana mamao.

[A61M] NĀ PALAPALA NO KA HOʻokomo ʻana i nā pāpaʻi i loko, a i ʻole ma luna o ke kino (hoʻokomo ʻana i ka media i loko a i ʻole i ke kino o nā holoholona A61D 7/00; ʻano no ka hoʻokomo ʻana i nā tampons A61F 13/26; nā mea hana no ka lawelawe ʻana i ka meaʻai a i ʻole nā ​​lāʻau lapaʻau ma ka waha A61J; nā ipu no ka hōʻiliʻili ʻana. , mālama a lawelawe ʻana i ke koko a i ʻole nā ​​wai lapaʻau A61J 1/05);NĀ MEDIA NO KA HOʻOPIʻI I KE KINO A I ʻole no ka lawe ʻana i ka pāpaʻi mai ke kino (ke ʻoki ʻana A61B; nā ʻano kemika o nā ʻatikala A61L; magnetotherapy me ka hoʻohana ʻana i nā mea magnetic i hoʻokomo ʻia i loko o ke kino A61N 2/10);Nā mea hana no ka hana ʻana a i ʻole ka hoʻopau ʻana i ka hiamoe a i ʻole ka haʻalulu [5]

ʻO nā ʻōnaehana, nā ʻano, a me nā mea hana no ka loiloi ʻana i kahi kau alakaʻi e pili ana i nā hiʻohiʻona ʻike i hana ʻia o ka sacrum a me ke alakaʻi Patent No. 10391321

Mea Mea Hana: Norbert Kaula (Arvada, CO), Steven Siegel (North Oaks, MN), Yohannes Iyassu (Denver, CO) Hāʻawi (s): NUVECTRA CORPORATION (Plano, TX) Law Firm: Haynes and Boone, LLP ( Local + 13 mau metro ʻē aʻe) No ka noi, lā, wikiwiki: 15688454 ma 08/28/2017 (729 lā app e hoʻopuka)

Abstract: Ua hōʻike ʻia kahi ala e loiloi ai i kahi implantation o kahi alakaʻi.Ma o ka mea hoʻohana kiʻi kiʻi o kahi mea uila, hōʻike ʻia kahi hiʻohiʻona o kahi sacrum o ka mea maʻi a me kahi alakaʻi i hoʻokomo ʻia i loko o ka sacrum.Aia ke alakaʻi i ka plurality o nā pilina electrode.Hana ʻia kahi loiloi e pili ana i ka maikaʻi o ka hoʻokomo ʻia ʻana o ke alakaʻi i loko o ka sacrum ma muli o ka ʻike maka o ka sacrum a me ke alakaʻi.Aia ka loiloi: ka hoʻoholo ʻana inā hoʻokomo ʻia ke alakaʻi i kahi ʻāpana i koho mua ʻia o ka sacrum, e hoʻoholo ana i ka mamao o kahi i koho mua ʻia o nā pilina electrode mai kahi lihi o ka sacrum, a me ka hoʻoholo ʻana i kahi degere o ka curvature o ke alakaʻi.

[A61N] ELECTROTHERAPY;MAGNETOTHERAPY;KA LUNA LELEI;ULTRASOUND THERAPY (ana o nā au bioelectric A61B; nā mea hana, nā mea hana a me nā ʻano hana no ka hoʻololi ʻana i nā ʻano ikehu ʻole i ke kino A61B 18/00; mea hana hoʻomaʻemaʻe ma ke ʻano A61M; nā kukui incandescent H01K; nā radiator infra-red no ka hoʻomehana H05 ) [6]

Mea Mea Hana: Jeffrey J. Albertsen (Plano, TX), Michael Scott Burnett (McKinney, TX) Ka mea i hāʻawi ʻia: TAYLOR MADE GOLF COMPANY, INC. (Carlsbad, CA) Law Firm: Dawsey Co., LPA (1 nā keʻena kūloko ʻole) No ka noi, ka lā, ka wikiwiki: 15959896 ma 04/23/2018 (491 mau lā app e hoʻopuka)

Abstract: He poʻo hui kolepa aerodynamic e hana ana i nā ikaika huki aerodynamic ma o ka curvature o kahi ʻāpana lei.Hiki ke haku ʻia kekahi ʻāpana o ka pauku lei i nā mea haʻahaʻa haʻahaʻa, me nā mea hao ʻole.

[A63B] NĀ MEA NO KA AʻO KINO, NĀ KĀMĀNĀ, ʻAuʻau, Piʻi, A i ʻole Ka Pa;PAʻani BALL;LAKO AʻO (mea no ka hoʻoikaika kino, lomilomi A61H)

Mea Mea Hana: Dan LeLievre (Cambridge, , CA), Frank Zolli (Brantford, , CA), Michael Horn (Kitchener, , CA) i hāʻawi ʻia: Toyota Motor Engineering Manufacturing North America, Inc. (Plano, TX) Law Firm: Darrow Mustafa PC (2 non-local offices) No. No. No., La, Speed: 15628980 on 06/21/2017 (797 days app to issue)

Abstract: ʻO nā hoʻonohonoho i wehewehe ʻia ma ʻaneʻi e pili ana i nā ʻōnaehana noi uhi a me nā ala no ka hoʻomalu ʻana i ia ʻōnaehana.Hiki i ka ʻōnaehana ke hoʻokomo i kahi hopena noi i hoʻonohonoho ʻia e hoʻopili ʻia me ka lima robot.Hiki i ka hopena noi ke hoʻokomo i hoʻokahi a ʻoi aʻe paha nā nozzles e hāʻawi i kahi uhi ma luna o kahi mea hana.Hiki i ka hopena o ka noi ke hoʻokomo i hoʻokahi a ʻoi aʻe paha nā pulupulu e palaki i kahi ʻāpana o ka uhi i hāʻawi ʻia ma luna o ka mea hana.Hiki ke hoʻoneʻe ʻia ka pulupulu ma waena o kahi kūlana hoʻihoʻi a me kahi kūlana i kau ʻia.I kekahi mau hoʻonohonoho, hiki i nā ʻōnaehana ke hoʻokomo i kahi mea hoʻomaʻemaʻe e wehe i ka uhi nui mai ka pulupulu ma hope o ka palaki ʻana.

[B05C] NĀ LĀKĀ NO KA HOʻOPIʻI I KA LIQUIDS A I ʻole nā ​​​​mea waiwai ʻē aʻe i ka ili, ma ke ʻano maʻamau (mea hoʻoheheʻe, mea hana atomi, nozzles B05B; mea kanu no ka hoʻopili ʻana i nā wai a i ʻole nā ​​​​mea ʻē aʻe i maʻalahi i nā mea ma o ka hoʻoheheʻe electrostatic B05B 5/08) [2]

Inventor(s): Douglas A. Moore (Livermore, CA), Joseph MA Djugash (San Jose, CA) Assignee(s): TOYOTA MOTOR ENGINEERING MANUFACTURING NORTH AMERICA, INC. (Plano, TX) Law Firm: Snell Wilmer LLP ( 5 mau keʻena non-local) No. No. No., Lā, Speed: 15451313 ma 03/06/2017 (904 lā app e hoʻopuka)

Abstract: Hoʻonohonoho ʻia kahi hāmeʻa akamai hiki ke hoʻopaʻa ʻia e hoʻonoho ʻia ma waho a i waho i kahi lopako i loaʻa ka ʻike lopako no ka ʻike ʻana i ka ʻikepili lopako a me kahi awa hoʻokomo/puka puka.Aia i loko o ka polokalamu akamai hiki ke ʻike i ka ʻikepili e pili ana i kahi kaiapuni o ke kelepona hiki ke hoʻohana.Hoʻokomo pū ʻia ka hāmeʻa akamai hiki ke hoʻohana ʻia me kahi awa hoʻokomo/puka.Hoʻokomo pū ʻia ka hāmeʻa akamai hiki ke hoʻohana ʻia me kahi kaʻina hana i hui pū ʻia me ka mea ʻike lopako ma o ke awa hoʻokomo/puka puka a me ke awa hoʻokomo/puka.Hoʻohui pū ʻia ke kaʻina hana me ka ʻike hāmeʻa a hoʻonohonoho ʻia e hoʻomalu i ka robot ma muli o ka ʻikepili robot a me ka ʻikepili o ka hāmeʻa.

[B25J] MANIPULATOR;HANAIA NA KEENA ME NA HANA MANIPULATION (nā mea hana robota no ka ohi pakahi ana i na hua, na mea kanu, na hops a like me A01D 46/30; na kui kui no ke oki A61B 17/062; na wiliwili e pili ana i na wili wili B21B 39/20; manipulators pili me na mikini forging13 B2 /10; ʻo ia hoʻi no ka hoʻopaʻa ʻana i nā huila a i ʻole nā ​​ʻāpana o ia mea B60B 30/00; nā pahu B66C; nā hoʻonohonoho no ka lawelawe ʻana i ka wahie a i ʻole nā ​​mea ʻē aʻe i hoʻohana ʻia i loko o nā reactors nuklea G21C 19/00; hui pū ʻia o nā manipulators me nā cell a me nā lumi i pale ʻia i ka radiation G21F 7/ 06) [5]

Mea Hoʻokumu (s): Craig A. Provost (Boston, MA), Douglas R. Kohring (Arrowsic, ME), John W. Griffin (Moultonborough, NH), William E. Tucker (Attleboro, MA) Nā mea i hāʻawi ʻia: ShaveLogic , Inc. (Dallas, TX) Law Firm: Leber IP Law (2 non-local offices) No. No. No. Application, La, Speed: 16009938 on 06/15/2018 (438 days app to issue)

Abstract: Hōʻike ʻia nā hui kahi e hoʻololi ʻia e komo pū ana me kahi ʻāpana lau, kahi mea hoʻokalakupua i hoʻonohonoho ʻia e hoʻokuʻi i ka ʻāpana lau i kahi ʻau, kahi i kau pono ʻia ai ka ʻāpana, a me kahi mea hoʻihoʻi i hoʻokuʻu ʻia ma waena o ka ʻāpana lau a me ka mea hoʻopili.Hoʻohana ʻia ka mea hoʻihoʻi ma ke ʻano he ʻāpana interface, ka mea hoʻohui a me ka pivot āpau i hoʻokahi.Hōʻike pū ʻia nā ʻōnaehana kahi e hui pū ai me nā hui koli, e like me nā ʻano o ka hoʻohana ʻana i ia ʻōnaehana koli.

[B26B] NĀ MEA HANA ʻoki lima ʻAʻole i hāʻawi ʻia no nā mea ʻē aʻe (no ka ʻohi ʻana A01D; no ka mahiʻai, no ka ulu lāʻau A01G; no ka ʻai ʻana a i ʻole ka mālama ʻana i ka ʻiʻo A22; no ka hana ʻana a hoʻoponopono paha i nā kāmaʻa A43D; nā ʻoki kui a i ʻole nā ​​mea ʻoki A45J 29/02; nā lako kīhini A472; ; no ke kaʻi ʻana A61B 17/00; no ka metala B23D; ʻoki ʻia me nā pahu wai abrasive B24C 5/02; nā mea hana like me ka plier me nā ʻaoʻao ʻoki B25B 7/22; nā pine B25C 11/02; nā lima no nā mea hana lima, ma ka laulā B25G; nā mea ʻoki ʻano guillotine B26D; no ka holoi ʻana i ka B43L 19/00; no nā mea lole D06H)

Mea Mea Hana: Kevin Geldard (Haltom City, TX) Mea Hāʻawi: UNASSIGNED Law Firm: Eldredge Law Firm, LLC (2 non-local office) No. No., Lā, Speed: 14589183 ma 01/05/2015 ( 1695 lā polokalamu e hoʻopuka)

Abstract: Aia i loko o ka ʻōnaehana papa kākau kekahi mea kākau a me kahi papa i uhi ʻia i ka pauka a me kahi resin uhi pauka thermosetting i hoʻopili ʻia i ka pani pani pauda.Aia kekahi ʻano hana i ka hoʻomākaukau ʻana i ka substrate uhi pauda a me ka hoʻolele ʻana i ka resin uhi pauda thermosetting i hoʻohana ʻia i ka substrate uhi pauda.

[B32B] LAYEED PRODUCTS, ie, PRODUCTS BUILD-UP OF STRATA OF FLAT OR NON-FLAT, la .

Mea Hana Hana: Danil V. Prokhorov (Canton, MI) Ka mea i hāʻawi ʻia: Toyota Motor Engineering Manufacturing North America, Inc. (Plano, TX) Law Firm: Darrow Mustafa PC (2 non-local office) No. Ka lā, ka wikiwiki: 15292110 ma 10/12/2016 (1049 mau lā e hoʻopuka ai)

Abstract: Aia kekahi ʻōnaehana helu no ka kaʻa i hoʻokahi a ʻoi aʻe paha nā mea hana a me kahi hoʻomanaʻo no ka mālama ʻana i nā ʻikepili a me nā ʻōlelo aʻoaʻo papahana i hoʻohana ʻia e hoʻokahi a ʻoi aku paha nā mea hana.Hoʻonohonoho ʻia ka mea hana hoʻokahi a ʻoi aku paha e hoʻokō i nā ʻōlelo aʻoaʻo i mālama ʻia i loko o ka hoʻomanaʻo e hoʻoholo ai inā hele ka laina pololei virtual e hoʻopili ana i kahi wahi i koho mua ʻia i loko o kahi kaʻa me kahi kumu kukui ma waho o ke kaʻa e hele i ka puka makani o ke kaʻa.Inā hele ka laina pololei ma ka puka makani, e ho'oholo 'ia inā e hele ka laina pololei i kekahi malu ka'a i hiki ke ho'ohana 'ia ke kau ka malu.Inā hele ka laina pololei i loko o kahi malu inā ua kau ʻia ka malu a ʻaʻole i kau ʻia ka malu e hele ai ka laina pololei, hiki ke hoʻohana ʻia ke kaʻa i mea e kau ai i ka malu e hele ai ka laina pololei inā ka malu. ua kau ʻia.

[B60J] MAKANI, NA MAKANI, NA PAPA PAA OLE, NA PUKA, A I OLE NA MEA HANA NO NA KAA;NA UHI PALA'I Owaho hiki ke ho'ololi 'ia no na ka'a (ho'opa'a, ho'oku'u, pani, a wehe paha o ia mau mea E05)

Inventor(s): Suhas E. Chelian (San Jose, CA) Assignee(s): TOYOTA MOTOR ENGINEERING MANUFACTURING NORTH AMERICA, INC. (Plano, TX) Law Firm: Snell Wilmer LLP (5 non-local offices) No. , Lā, wikiwiki: 15967282 ma 04/30/2018 (484 lā app e hoʻopuka)

Abstract: He ʻōnaehana no ka hoʻomaikaʻi ʻana i ka palekana me ka hāʻawi ʻana i ka pilikino no kahi kaʻa.Aia ka ʻōnaehana i kahi pale hōʻike i loko o ke kaʻa, i hoʻonohonoho ʻia e hoʻololi i waena o kahi kūlana hōʻike a me kahi kūlana hōʻike ʻole.Aia i loko o ka ʻōnaehana kahi puka aniani i hoʻonohonoho ʻia e hoʻololi i waena o kahi kūlana opaque a me kahi kūlana ʻike.Aia i loko o ka ʻōnaehana kahi ʻāpana mana uila (ECU) i hoʻonohonoho ʻia e hoʻoholo ai i ka mana o ka pale hōʻike.Hoʻonohonoho ʻia ka ECU e hoʻololi i ka pale hōʻike ma waena o ke kūlana hōʻikeʻike a me ka mokuʻāina hōʻike ʻole ma kahi alapine i koho mua ʻia ke hoʻāla ʻia ka pale hōʻike.Hoʻonohonoho ʻia ka ECU e hoʻololi i ka puka makani ma waena o ke kūlana opaque a me ke kūlana alohilohi ma ke alapine i koho mua ʻia, aia ka pale hōʻike i ke kūlana hōʻike i ka wā o ka puka aniani i ke kūlana opaque a me ka pale hōʻike i ke kūlana hōʻike ʻole i ka wā e Aia ka pukaaniani i ke kūlana akaka.

[B60J] MAKANI, NA MAKANI, NA PAPA PAA OLE, NA PUKA, A I OLE NA MEA HANA NO NA KAA;NA UHI PALA'I Owaho hiki ke ho'ololi 'ia no na ka'a (ho'opa'a, ho'oku'u, pani, a wehe paha o ia mau mea E05)

Mea Mea Hana: Justin J. Chow (Los Angeles, CA), Tapan V. Patel (Lakewood, CA) i hāʻawi ʻia: TOYOTA MOTOR ENGINEERING MANUFACTURING NORTH AMERICA, INC. (Plano, TX) Law Firm: Snell Wilmer LLP (5 nā keʻena non-local) No. No. No., Lā, Speed: 15427913 ma 02/08/2017 (930 lā app e hoʻopuka)

Abstract: Aia i loko o kahi ʻōnaehana kahi pūʻolo pākahi i hoʻolālā ʻia e mālama i ka ikehu uila ma kahi voli helu helu a loaʻa iā ia ka modula pākahi mua a me ka lua, loaʻa i kēlā me kēia me ka plurality o nā pūnae uila, a ma ka liʻiliʻi hoʻokahi hoʻololi i hui pū ʻia me nā modula pākahi.Hoʻokomo pū ka ʻōnaehana i kahi loina ma luna o ka papa e loaʻa ai ka mana uila.Hoʻopili hou ka ʻōnaehana i kahi ECU e hoʻoholo ai i ka volta o kēia manawa o nā modula pākahi.Na ka ECU hoʻi e hoʻomalu i ka liʻiliʻi hoʻokahi hoʻololi e hoʻololi i ka mana uila i ka hui pū ʻana o nā modula pākaukau a hiki i ka volta o kēia manawa o ka module pākahi mua a i ʻole ka lua o ka pā uila i hiki i ka volta helu.Na ka ECU hoʻi e hoʻomalu i ka liʻiliʻi o hoʻokahi hoʻololi e hoʻololi i ka mana uila i ka module pākahi mua i ka wā i emi ai ka mana o kēia manawa o ka module pākahi mua ma mua o ka volta o kēia manawa o ka module lua.

[B60L] HANA O NA KA'A ELECTRICALLY-PROPELLED (hoonohonoho a kau ana paha o na mea hookuku uwila a i ole o na mea hookui nui like ole no ka hookui like ana a i ole ia ma na kaa B60K 1/00, B60K 6/20; hoonohonoho a kau ana paha o na uwila ma na kaa B60K 17/12, B60K 17/14; ka pale ʻana i ka paheʻe huila ma ka hoʻemi ʻana i ka mana o nā kaʻa kaʻa B61C 15/08; nā mīkini dynamo-electric H02K; ka hoʻomalu a hoʻoponopono ʻana i nā kaʻa uila H02P);KA PONO UILA NO NA LAKO KOKUA O NA KAA ELEKELE (Uila hui pu me na huila mechanical o na kaa B60D 1/64; hoohehee uila no na kaa B60H 1/00);ELECTRODYNAMIC BRAKE SYSTEMS NO nā kaʻa ma ka nui (ka mana a i ʻole ka hoʻoponopono ʻana i nā kaʻa uila H02P);KA HOOPII ANA A I OLE LEVITATION NO NA KAA;KA ANA I KA HANA ANA O NA KAA ELEKELE;NA PALAPALA PALAPALA UILA NO NA KAA ELEKELE ELELE [4]

Ka Mea Hana Hana: Andrew B. Severance (Fort Worth, TX), Eric L. Parks (Denton, TX), Jason K. Smith (Denton, TX), Wade G. Matthews (Argyle, TX) i hāʻawi ʻia: Safran Seats USA LLC (Gainesville, TX) Law Firm: Kilpatrick Townsend Stockton LLP (14 mau keʻena non-local) No. No. No., Lā, Speed: 15517694 ma 11/18/2015 (1378 lā app e hoʻopuka)

Abstract: Hōʻike ʻia nā noho kaʻa me kahi ʻōnaehana no ka mālama ʻana i nā mea i waiho ʻia ma ka ʻaoʻao hope o ka noho kaʻa.Hiki i ka ʻōnaehana ke hoʻokomo i kahi lua a me ka paia hoʻokaʻawale i waiho ʻia i loko o ka lua, kahi e hoʻokaʻawale ai ka paia hoʻokaʻawale i kahi ʻāpana haʻahaʻa o ka lua i ʻelua ʻāpana liʻiliʻi me kahi keʻena uila pilikino ma ka ʻaoʻao hope o ka lua a me kahi keʻena lua ma kahi. ʻaoʻao mua o ka lua.

[B60R] NA KA'A, NA PALAPALA KA'A, A I OLE IA IA I OLE IA ANA I KE A'E (Ka pale ahi, ho'opa'a a kinai paha i hana 'ia no na ka'a A62C 3/07)

Mea Mea Hana: Geoffrey D. Gaither (Brighton, MI), Joshua D. Payne (Ann Arbor, MI) Haʻawina: TOYOTA MOTOR ENGINEERING MANUFACTURING NORTH AMERICA, INC. (Plano, TX) Law Firm: Snell Wilmer LLP (5 nā keʻena non-local) No. No. No., Lā, Speed: 15675551 ma 08/11/2017 (746 lā app e hoʻopuka)

Abstract: Aia kekahi ʻōnaehana i kahi kumu mana e hoʻoulu ai i ka mana e hoʻolalelale i ke kaʻa, a me kahi mea ʻike wikiwiki e ʻike i ka wikiwiki o kēia manawa.Aia i loko o ka ʻōnaehana kahi pahupaʻikiʻi e ʻike i ka ʻikepili kiʻi e pili ana i ke ala o kēia manawa, a me kahi mea ʻike GPS e ʻike i ka ʻikepili wahi e pili ana i kahi wahi o ke kaʻa.Aia pū ka ʻōnaehana i kahi ECU.Hoʻolālā ʻia ka ECU no ka hoʻoholo ʻana i ka wikiwiki o ka kaʻa ma muli o hoʻokahi o ka ʻikepili kiʻi a i ʻole ka ʻikepili wahi.Hoʻolālā pū ʻia ka ECU no ka helu ʻana i kahi ʻano hoʻolalelale ʻoi aku ka ikaika o ka ikehu e hoʻolalelale i ke kaʻa mai ka wikiwiki o kēia manawa a i ka wikiwiki kaʻa i manaʻo ʻia ma muli o ka pahuhopu e hōʻemi i ka hoʻohana ʻana i ka ikehu o ke kumu mana.Hoʻolālā pū ʻia ka ECU e hoʻomalu i ke kumu mana e hoʻolalelale i ke kaʻa mai ka wikiwiki o kēia manawa a i ka wikiwiki o ka kaʻa i manaʻo ʻia me ka hoʻohana ʻana i ke ʻano o ka wikiwiki wikiwiki.

[B60K] Hoʻonohonoho ʻana a kau ʻana i nā ʻāpana hoʻoneʻe a i ʻole ka lawe ʻana i loko o nā kaʻa;KA HOOPONOPONO ANA I NA PRIME-MOVER PLURAL I NA KAA;NA KOKUA NO NA KAA;HANA A I OLE DASHBOARD NO NA KAA;HANA I KA PILI ANA ME KA HOOMAAUAU, KA EA, KA HUA OLE A I OLE I KA WAIHI O NA WAIHANA PROPULSION I NA KAA [2006.01]

Mea Hoʻokumu: Thomas S. Hawley (Ann Arbor, MI) Mea Hāʻawi ʻia: TOYOTA MOTOR ENGINEERING MANUFACTURING NORTH AMERICA, INC. (Plano, TX) Law Firm: Sheppard, Mullin, Richter Hampton LLP (7 non-local offices ) No ka palapala noi, ka lā, ka wikiwiki: 15669762 ma 08/04/2017 (753 lā noi e hoʻopuka)

Abstract: Hāʻawi nā ʻōnaehana a me nā ʻano hana i ka mana o ka nui o ka pākaukau SOC o kahi kaʻa hybrid ma mua o ka hiki ʻana i kahi ʻāpana hoʻohaʻahaʻa o ke alanui i mea e hoʻopau ai i ka nui o ka ikehu e hoʻihoʻi hou ai ka kaʻa hybrid i ka wā e hele ana i ka downgrade.Hoʻohana ʻia nā ʻōnaehana hoʻokele a me nā ʻano hana e ʻike ai i nā kūlana alanui e hiki mai ana, e like me ka hoʻohaʻahaʻa ʻana.Ma kēia ala, hiki i ka pākaukau SOC o ke kaʻa hybrid ke mālama i ka hiki ke ʻae i kahi kaʻa o ke kaʻa hybrid e kōkua i ka hoʻohaʻahaʻa ʻana i ke kaʻa hybrid i ka wā o ka hoʻohaʻahaʻa inā pono.Eia kekahi, pale ʻia kahi kūlana kahi i hoʻopiha piha ʻia ai ka pākaukau ma mua o ka hiki ʻana i ka hopena o ka hoʻohaʻahaʻa ʻana, a inā ʻaʻole, hiki ke hopena i ka hoʻonui ʻana i ka pākaukau, a i ʻole ke hoʻololi ʻana i kahi ʻano huakaʻi ʻenekini wale nō, kahi e pono ai ke kaʻa ke hoʻohui i ka ʻenekini. hoʻopaʻa me ka friction braking.

[B60W] KA MANA HOʻOPIʻI O NĀ KĀNĀ KAʻA O NĀ ANO A I OLE HANA OKE;NA PUNA HOOKO I HOOLAHA KUAI NO NA KAA HYBRID;NA PUNA KAA KAA ALANUI NO NA KUMU AOLE I PILI I KA MANA O KEKAHI SUB-UNIT [2006.01]

ʻO nā ʻōnaehana a me nā ʻano o ka hoʻokaʻawale ʻana i nā hui hoʻokele kaʻa me ka hōʻike ʻana i ke kuhikuhi kaʻa Patent No. 10392045

Mea Mea Hana: Jason J. Hallman (Saline, MI) Ka mea i hāʻawi ʻia: Toyota Motor Engineering Manufacturing North America, Inc. (Plano, TX) Law Firm: Dinsmore Shohl LLP (14 non-local office) No. Ka lā, ka wikiwiki: 15444930 ma 02/28/2017 (910 mau lā e hoʻopuka ai)

Abstract: Aia i kahi kaʻa kahi hui kolamu hoʻokele me kahi kolamu hoʻokele.Hoʻopili ʻia kahi mea hoʻokele huila i ke kolamu hoʻokele.Aia i loko o ka mea ho'okele huila kahi huila ho'okele i ho'opili 'ia i ke kolamu ho'okele a me ka rim huila i ho'opili 'ia me ka huila huila.Hoʻokaʻawale ke ʻano hoʻopaʻa paʻa i ka rim huila mai ka huila hoʻokele huila e ʻae ai i ka hoʻololi ʻana o ka huila huila i loko o ka rim huila.

[B62D] NA KAA MOTOR;TRAILERS (hookele, a alakaʻi paha ma ke ala i makemake ʻia, o nā mīkini mahiʻai a i ʻole nā ​​mea hoʻohana A01B 69/00; huila, kaʻa, axles, hoʻonui i ka pili huila B60B; nā huila kaʻa, ka piʻi ʻana o ke kaʻa a i ʻole nā ​​huila hoʻololi B60C; nā pilina ma waena o nā kaʻa o ke kaʻaahi a i ʻole ka e like me B60D; nā kaʻa no ka hoʻohana ʻana ma ke kaʻaahi a me ke alanui, nā kaʻa amphibious a i ʻole nā ​​​​kaʻa hoʻololi ʻia B60F; nā hoʻonohonoho hoʻokuʻu ʻana B60G; ka hoʻomehana ʻana, ka hoʻoluʻu ʻana, ka ea a i ʻole nā ​​​​mea hana ʻē aʻe e mālama ai i ka ea B60H; nā puka makani, nā pale makani, nā hale paʻa ʻole, nā puka a i ʻole nā ​​mea like, nā uhi pale no nā kaʻa ʻaʻole i hoʻohana ʻia B60J; nā hoʻonohonoho mea kanu hoʻolalelale, nā hoʻokele kōkua, nā hoʻouna, nā mana, nā mea kani a i ʻole dashboard B60K; nā lako uila a i ʻole ka hoʻolalelale ʻana o nā kaʻa uila B60L; ka lako mana no nā kaʻa uila uila B60M; nā hale kaʻa i hāʻawi ʻole ʻia no B60N; nā hoʻololi no ka halihali ukana a i ʻole e lawe i nā ukana kūikawā a i ʻole nā ​​​​mea B60P; hoʻonohonoho ʻana i nā mea hōʻailona a i ʻole nā ​​kukui uila, ke kau ʻana a suppoka hana ana a kaapuni paha no ia mea, no nā kaʻa ma ka laulā B60Q;nā kaʻa, nā lako kaʻa a me nā ʻāpana kaʻa, ʻaʻole i hāʻawi ʻia no B60R;lawelawe, hoʻomaʻemaʻe, hoʻoponopono, kākoʻo, hāpai, a hoʻokele paha, ʻaʻole i hāʻawi ʻia no B60S;nā hoʻonohonoho kaʻa, nā ʻōnaehana hoʻokele kaʻa a i ʻole nā ​​​​ʻāpana o ia B60T;nā kaʻa ea-cushion B60V;nā kaʻa kaʻa, nā mea pono no laila B62J, B62K;ka hoao ana o na kaa G01M)

Mea Hana Hana: Frank Bradley Stamps (Colleyville, TX), Jouyoung Jason Choi (Southlake, TX), Richard Erler Rauber (Euless, TX), Tyler Wayne Baldwin (Keller, TX) Ka mea i hāʻawi ʻia: Bell Textron Inc. ( Fort Worth, TX) Law Firm: Lawrence Youst PLLC (Local) No No. No., Lā, Speed: 16289438 ma 02/28/2019 (180 mau lā app e hoʻopuka)

Abstract: He hui hui ʻoʻoleʻa kiʻekiʻe no kahi ʻōnaehana rotor hiki ke hoʻololi me kahi mast o kahi rotorcraft.Aia ka hui hub i ka ʻauamo a me ka hui hui wikiwiki mau.ʻO ka ʻauamo ka nui o nā lima maka i hoʻonohonoho ʻia e paʻa i kahi ʻāpana rotor.Hāʻawi ka hui hui pū me ka wikiwiki i kahi ala torque mai ka mast a i ka ʻauamo e komo pū ana i kahi hui trunnion, kahi plurality o nā loulou kaʻa a me kahi plurality o nā poloka uluna.Hoʻohui ʻia ka hui puʻupuʻu me ka mast a loaʻa i ka plurality o waho e hoʻolōʻihi ʻia ana.Loaʻa i kēlā me kēia loulou kaʻa he ala alakaʻi i hui pū ʻia me kekahi o nā ʻūhā a me kahi alahele i hui pū ʻia me kekahi o nā poloka uluna.Hoʻokomo kūʻokoʻa ʻia kēlā me kēia poloka uluna ma waena o kahi ʻili luna o ka ʻauamo a me kahi pā hub.

[B63H] KA PALAPALA A I OLE KE KAA O KA MĀINA (ka hoʻoulu ʻana o nā kaʻa ea-cushion B60V 1/14; ʻokoʻa i nā submarines, ʻokoʻa i ka hoʻokele nuklea, B63G; kūikawā i nā torpedoes F42B 19/00)

Mea Mea Hana: Eric O”Neill (Great Mills, MD), Jignesh Patel (Trophy Club, TX), Joseph M. Schaeffer (Cedar Hill, TX) Ka mea i hāʻawi ʻia: Bell Helicopter Textron Inc. (Fort Worth, TX ) Law Firm: Timmer Law Group, PLLC (1 non-local offices) No. No. No. Application, La, Speed: 15642279 on 07/05/2017 (783 days app to issue)

Abstract: ʻO kahi ala e kōkua ai i ka hoʻokele ʻana i ka wikiwiki o ka rotor i loko o ka rotorcraft hiki ke komo i ke ana ʻana i ka wikiwiki rotor me kahi mea ʻike;ka ʻike ʻana i ka hāʻule ʻana o ka wikiwiki rotor ma mua o ka palena haʻahaʻa haʻahaʻa;a me ke kauoha ʻana i ka emi ʻana o ka hui ʻana i ka pane ʻana i ka wikiwiki o ka rotor e hāʻule ana ma mua o ka palena haʻahaʻa.He ʻōnaehana kōkua i ka hoʻokele ʻana i ka māmā holo rotor i loko o ka rotorcraft, hiki i ka ʻōnaehana ke komo: he lolouila me ke kānāwai hoʻomalu, ke kānāwai hoʻomalu e hana e hoʻoemi i ke kauoha hui i kahi mea hoʻokele i ka pane ʻana i ka emi ʻana o ka māmā holo rotor ma lalo o ka palena haʻahaʻa haʻahaʻa;aia ka palena haʻahaʻa haʻahaʻa ma lalo o kahi ākea haʻahaʻa o ka wikiwiki rotor.

Mea Mea Hana: Brett Rodney Zimmerman (Fort Worth, TX), Frank Bradley Stamps (Fort Worth, TX), John William Lloyd (Fort Worth, TX), Joseph Scott Drennan (Fort Worth, TX) i hāʻawi ʻia: Bell Textron Inc. (Fort Worth, TX) Law Firm: Lawrence Youst PLLC (Local) No No No No., Lā, Speed: 15341887 ma 11/02/2016 (1028 lā app e hoʻopuka)

Abstract: Loaʻa i kahi ʻōnaehana mokulele kekahi lālā ʻēheu a me kahi plurality o nā ʻōnaehana mokulele unmanned koho koho i ka lālā ʻēheu.Loaʻa i ka lālā o ka ʻēheu ka ʻaoʻao ākea airfoil, kahi ʻaoʻao alakaʻi a me kahi ʻaoʻao hope.Loaʻa i nā ʻōnaehana mokulele unmanned ke ʻano lele lele ʻoiai ua hui pū ʻia me ka lālā ʻēheu a me kahi ʻano lele kūʻokoʻa ke kaʻawale ʻia mai ka lālā ʻēheu.Ma ke ʻano lele lele, hiki ke hoʻohana ʻia nā ʻōnaehana mokulele unmanned e hāʻawi i ka propulsion i ka lālā ʻēheu e hiki ai ke lele.Hiki ke hoʻokuʻu ʻia nā ʻōnaehana mokulele unmanned mai ka lālā ʻēheu e hana i nā mikiona lewa ma ke ʻano lele kūʻokoʻa a hiki ke hoʻihoʻi ʻia e ka lālā ʻēheu a hoʻihoʻi ʻia i ke ʻano lele pili.Ma hope iho, ma ke ʻano lele lele, hiki ke hoʻohana ʻia nā ʻōnaehana mokulele unmanned e hoʻolako hou ʻia e ka lālā ʻēheu.

Mea Mea Hana: George F. Griffiths (Southlake, TX) Ka mea i hāʻawi ʻia: Rolls-Royce Corporation (Indianapolis, IN) Law Firm: Barnes Thornburg LLP (Local + 12 mau metro ʻē aʻe) No. No., La, Speed: 15796117 ma 10/27/2017 (669 mau lā e hoʻopuka ai)

Abstract: Hoʻonohonoho ʻia kahi ʻōnaehana hoʻokele waʻa ʻauwaʻa turbine e kamaʻilio uila me kahi ʻōnaehana ʻenekini turbine, kahi lawelawe hoʻokele moku, a me kahi lawelawe hoʻomaʻemaʻe.Ma muli o ka ʻike i loaʻa mai ka ʻōnaehana ʻenekini turbine a me nā kumu ʻē aʻe.Aia i loko o ka ʻōnaehana hoʻokele ʻauwaʻa ʻauwaʻa turbine kahi mea hoʻomaʻemaʻe hoʻomaʻemaʻe hoʻomaʻemaʻe e hana ana i kahi papa hoʻomaʻemaʻe e pili ana i ka ʻikepili nānā olakino ʻenekini, ʻikepili hana ʻenekini, nā papa manawa mālama no ka ʻenekini turbine, a me ka ʻikepili regimen hoʻomaʻemaʻe.Manaʻo ka mea hoʻomaʻemaʻe hoʻomaʻemaʻe i ka hoʻomaikaʻi ʻana o ka hana ʻenekini turbine ma muli o ke ʻano hoʻomaʻemaʻe i koho ʻia, a me ka helu ʻana i ka helu ʻana i nā hōʻaiʻē kalapona i loaʻa ma muli o ka wānana ʻana i ka holomua o ka hana ʻenekini turbine.

[B08B] HOOMAEMAE MA KA MAU;KA 'A'I I KA PALAPALA MA KA ANOAI (Brush A46; na mea hana no ka hale a e like me ka ho'oma'ema'e A47L; ka ho'oka'awale 'ana i nā mea mai ka wai a me ke kinoea B01D; ka ho'oka'awale 'ana i nā mea pa'a B03, B07; ka pulupulu 'ana i ka wai a i 'ole nā ​​mea ma'ema'e 'ē a'e i ka ili ma ka laulā B05. nā mea lawe B65G 45/10; hoʻomaʻemaʻe like, hoʻopiha a pani ʻana i nā hue B67C 7/00; kaohi ʻana i ka corrosion a i ʻole incrustation ma ka laulā C23; hoʻomaʻemaʻe alanui, ala mau, kahakai a ʻāina E01H; nā ʻāpana, nā kikoʻī a me nā mea pono o ka ʻauʻau ʻauʻau a i ʻole nā ​​loko. , hoʻololi kūikawā no ka hoʻomaʻemaʻe E04H 4/16; pale a wehe paha i nā koina electrostatic H05F)

Mea Hana: Jakin C. Wilson (Prosper, TX), Stephen E. Freeman (McKinney, TX) Ka mea i hāʻawi ʻia: Toyota Motor North America, Inc. (Plano, TX) Law Firm: Darrow Mustafa PC (2 non - nā keʻena kūloko) No ka noi, ka lā, ka wikiwiki: 16117160 ma 08/30/2018 (362 mau lā app e hoʻopuka)

Abstract: ʻO kahi snorkel hoʻokomo ea i hoʻopaʻa ʻia no ke kaʻa he poʻo snorkel i loko o kahi ʻaoʻao ʻaoʻao poʻo e wehewehe ana i kahi ea ea poʻo, kahi hoʻokomo ea e komo ana i kahi puka komo i loko o ka ʻauwaʻa ea poʻo ma kahi hopena hoʻokomo, a me kahi flange hoʻopili poʻo;he kino snorkel i loko o ka ʻaoʻao ʻaoʻao kino e wehewehe ana i kahi ea ea kino, kahi ʻūhā hoʻopili waho i hoʻonohonoho ʻia no ka hoʻopili ʻana a me ka hoʻopili ʻana i ka flange hoʻopili poʻo ma kahi ʻaoʻao o waho, a me kahi lehelehe hoʻopili i loko ma kahi ʻaoʻao o loko;a me kahi kaula maʻalahi e hohola ana ma waena o ka hopena hoʻopili poʻo a me ka hopena hoʻopili kino a ua hoʻonohonoho ʻia e hoʻopaʻa i ke poʻo snorkel i ke kino snorkel, ʻo ka hopena hoʻopili poʻo i hoʻonohonoho ʻia no ka waiho ʻana i loko o ke kahawai ea poʻo a me ka hoʻopili ʻana i ke poʻo ʻaoʻao ʻaoʻao, ke kino. hoʻopili ʻia ka hopena no ka hoʻokuʻu ʻia ʻana i loko o ke auwai ea kino a hoʻopili ʻia i ka paia ʻaoʻao kino.

[B60K] Hoʻonohonoho ʻana a kau ʻana i nā ʻāpana hoʻoneʻe a i ʻole ka lawe ʻana i loko o nā kaʻa;KA HOOPONOPONO ANA I NA PRIME-MOVER PLURAL I NA KAA;NA KOKUA NO NA KAA;HANA A I OLE DASHBOARD NO NA KAA;HANA I KA PILI ANA ME KA HOOMAAUAU, KA EA, KA HUA OLE A I OLE I KA WAIHI O NA WAIHANA PROPULSION I NA KAA [2006.01]

Mea Hana: Aishwarya Dubey (Plano, TX), Ian Carl Byers (Northville, MI), Jonathan Elliot Bergsagel (Richardson, TX), Sunita Nadampalli (McKinney, TX), Thomas Ray Shelburne (South Lyon, MI) Assignee( s): TEXAS INSTRUMENTS INCORPORATED (Dallas, TX) Law Firm: No Counsel Application No., Lā, Speed: 14874112 ma 10/02/2015 (1425 lā app e hoʻopuka)

Abstract: Aia kekahi ʻōnaehana nānā ʻana i hoʻohui ʻia i hoʻonui ʻia i ka hewa, no ka laʻana, kahi ʻōnaehana subsystem no ka loaʻa ʻana o kahi hōʻailona palekana no ka nānā ʻana i kahi makapō mai kahi ʻike makapō a no ka hana ʻana i kahi hōʻailona hoʻopuka wikiō subsystem e pane i ka hōʻailona palekana i loaʻa.Koho ka circuitry koho i ka hōʻailona hoʻopuka wikiō kaʻina hana subsystem a i ʻole ka hōʻailona hoʻopuka wikiō haku mana i loaʻa mai ka haku mana a hoʻopuka i kahi hōʻailona puka wikiō i koho ʻia ma ka pane.Hoʻokō ka circuitry koho i ke koho ʻana i ke koho hōʻailona hoʻopuka wikiō ma ka pane ʻana i ka loaʻa ʻana o kahi hōʻailona noi palekana i hana ʻia ma ka pane ʻana i kahi hana mea hoʻohana.Hoʻopuka ka buffer i ka hōʻailona puka wikiō i koho ʻia no ka hōʻike ʻana ma kahi hōʻike no ka nānā ʻana e ka mea hoʻohana.

[B60R] NA KA'A, NA PALAPALA KA'A, A I OLE IA IA I OLE IA ANA I KE A'E (Ka pale ahi, ho'opa'a a kinai paha i hana 'ia no na ka'a A62C 3/07)

Mea Mea Hana: Scott Eddins (Southlake, TX) Mea Hoʻokaʻawale: Inception Innovations, Inc. (Southlake, TX) Law Firm: No Counsel Application No., Lā, Speed: 15399675 ma 01/05/2017 (964 lā app e hoʻopuka)

Abstract: He ʻīpuka hoʻomalu no nā kukui kala a hoʻololi paha i nā kala e ʻae i ke komo ʻana i nā ʻōnaehana kūloko a me kahi mamao me ka mana manawa maoli me ka mana hoʻihoʻi no ka hoʻomaka ʻana o ka palekana me ka hoʻohana ʻana i kahi code kala paʻa e hōʻike i ke ʻano o ka pilikia.

[B60Q] Hoʻonohonoho ʻana i nā mea hōʻailona a i ʻole nā ​​kukui kukui, ke kau ʻana a i ʻole ke kākoʻo ʻana o laila a i ʻole nā ​​​​kaapuni no laila, no nā kaʻa ma ka laulā [4]

Hoʻohui a me ke ʻano o ka hana ʻana i ka sulfonate i hoʻololi ʻia i ka lithium carboxylate grease No. 10392577

Mea Mea Hana: J. Andrew Waynick (Lantana, TX) Ka mea i hāʻawi ʻia: NCH CORPORATION (Irving, TX) Law Firm: Ross Barnes LLP (1 non-local offices) No. No. No., La, Speed: 15594006 on 05 /12/2017 (837 lā noi e hoʻopuka)

Abstract: ʻO ka grease grease lithium carboxylate sulfonate i hoʻololi ʻia a me ke ʻano o ka hana ʻana me ka calcium sulfonate, overbased magnesium sulfonate, a i ʻole nā ​​​​mea ʻelua i hoʻohui ʻia i ke kumu o ka lithium hydroxide, ka aila kumu, a i ʻole hoʻokahi a ʻoi aʻe paha nā waikawa ke makemake ʻia ka momona paʻakikī.Ke hoʻohui ʻia ka sulfonate overbased, hiki ke hoʻemi ʻia ka nui o ka waikawa dicarboxylic pili i ka ʻakika monocarboxylic.Eia kekahi, ʻoi aku ka liʻiliʻi o ka lithium hydroxide i hoʻohui ʻia ma mua o ka stoichiometrically pono e hana me nā waikawa.Hiki ke hana ʻia kahi ʻaila lithium i hoʻololi ʻia me ka sulfonate me ka hoʻonui ʻana i ka mānoanoa a me ka wahi e hāʻule ai me ka ʻole o ka hoʻohana ʻana i ka ipu hao.

[C10M] LUBRICATING COMPOSITIONS (nā haku wili luawai C09K 8/02);KA HOʻohana ʻana i nā mea kemika ma ke ʻano wale nō a i ʻole ma ke ʻano he mea lubricating i loko o kahi mea hoʻoluliluli (hoʻokuʻu ʻia, ʻo ia hoʻi ka hoʻokaʻawale ʻana, nā mea hana no nā metala B22C 3/00, no nā plastik a i ʻole nā ​​​​mea i loko o kahi kūlana plastik, ma ka laulā B29C 33/56, no ka aniani C/03B 40. 02; nā hui lubricating textile D06M 11/00, D06M 13/00, D06M 15/00; nā aila kaiapuni no ka microscopy G02B 21/33) [4]

Inventor(s): Eric N. Olson (Dallas, TX) Assignee(s): THE BOARD OF REGENTS, THE UNIVERSITY OF TEXAS SYSTEM (Austin, TX) Law Firm: Cooley LLP (14 non-local offices) No. No. Ka lā, ka wikiwiki: 15640220 ma 06/30/2017 (788 mau lā e hoʻopuka ai)

Abstract: ʻO ka mea hou i kēia manawa e pili ana i ka ʻike ʻana o kahi ʻohana microRNA, i koho ʻia miR-29a-c, ʻo ia ka mea hoʻoponopono kī o ka fibrosis i loko o ka ʻiʻo puʻuwai.Hōʻike nā mea hana i nā lālā o ka ʻohana miR-29 i hoʻoponopono ʻia i loko o ka ʻiʻo o ka naʻau i ka pane ʻana i ke koʻikoʻi, a ua hoʻoponopono ʻia i loko o ka ʻiʻo puʻuwai o nā ʻiole i kū i ke koʻikoʻi a me ka fibrosis.Hāʻawi pū ʻia nā ʻano o ka hoʻololi ʻana i ka ʻōlelo a me ka hana o ka ʻohana miR-29 o miRNA ma ke ʻano he lāʻau lapaʻau no ka maʻi fibrotic, me ka hypertrophy cardiac, skeletal muscle fibrosis ʻē aʻe nā maʻi pili fibrosis a me nā maʻi pili kolagen.

[C12N] MICROORGANISMS A i ʻole ENZYME;NA KOMPOSISI OIA (biocides, pest repellants or attractants, a i ole ia na mea hooponopono ulu e loaa ana na microorganisms, viruses, microbial fungi, enzymes, fermentates, a i ole mau mea i hanaia e, a i unuhiia mai, microorganisms a mea holoholona A01N 63/00; laau lapaau A61K05; fertilizers C. );Hoʻolaha, mālama, a mālama ʻana i nā microorganism;MUTATION OR GENETIC ENGINEERING;CULTURE MEDIA (media hoʻāʻo microbiological C12Q 1/00) [3]

Mea Hana Hana: Patrick Mishler (Dundalk, MD) Mea Hāʻawi: Building Materials Investment Corporation (Dallas, TX) Law Firm: Womble Bond Dickinson (US) LLP (14 non-local office) No. No., Lā, Speed : 14482895 ma 09/10/2014 (1812 mau lā e hoʻopuka ai)

Abstract: Hōʻike ʻia kahi ʻano hana a me nā mea hana no ka hoʻopili ʻana a i ʻole ka hoʻolei ʻana i nā granule ma luna o ka ʻili i uhi ʻia i ka asphalt o kahi pepa neʻe i ka hana shingle.Aia ke kaʻana like i ka hāʻawi ʻana i kēlā me kēia hāʻule ma waena o ʻelua a ʻoi aʻe nā ʻōwili hui ʻana me kahi ʻōwili hui ʻia a i ʻole nā ​​ʻōwili e pili ana i kahi hāʻule ʻāpana pololei ma luna o nā kulu ʻāpana i hoʻohana ʻia e kahi ʻōwili hui mua a i ʻole nā ​​ʻōwili.Hiki ke hoʻokō ʻia nā wikiwiki hana kiʻekiʻe ma muli o ka hiki ke hoʻohana ʻia kēlā me kēia ʻōwili me ka wikiwiki o ka hoʻololi ʻana a me nā koi ʻoi aku ka wikiwiki a me ka hoʻohaʻahaʻa ʻana ma mua o ka mea e koi ʻia inā hoʻohana ʻia ka hāʻule ʻana o ka granule i ka manawa like me ka ʻōwili hui hoʻokahi.

[E04D] UHI PULE;KUMU LANI;NA AKU;NA MEA HANA PULE (Uhi o na paia owaho e ka hamo a i ole mea porous E04F 13/00)

Mea Mea Hana: Peter Lakmanaswamy-Bakthan (McKinney, TX), Veena Peter (McKinney, TX), Vega Peter (McKinney, TX) i hāʻawi ʻia: UNASSIGNED Law Firm: No Counsel Application No., La, Speed: 15371570 ma 12/07/2016 (993 mau lā e hoʻopuka ai)

Abstract: ʻO ka pā i hoʻopaʻa ʻia ma kahi mamao e loaʻa i hoʻokahi a ʻoi aku paha nā mea ʻike no ka ʻike ʻana i kahi komo ʻole ʻia;he mea paʻi kiʻi e kiʻi i ke kiʻi o ka mea i ʻae ʻole ʻia;he mea haiolelo;he microphone;kahi humidifier e hana i kahi wahi hoʻomaha;kahi hōʻike no ka hōʻike ʻana i ka mahana wela o nā wahi a puni;he mea lekiō FM no ke mele mele a me ke ala no ka nūhou i ka mea hoʻolohe;he hui kukui;nā pale o ka lā;a me kahi pilina kamaʻilio e hoʻouna i ka ʻike pili i ka mea hoʻohana, ua hoʻopaʻa ʻia ka pā e hoʻomalu i nā hana āpau me ka hoʻohana ʻana i ka polokalamu kelepona a i ʻole ka ʻenehana pūnaewele me kahi mea hoʻohana e pili ana i ka mea hoʻohana e like me ke kamepiula, papa, kelepona a me nā mea like.

[E04H] NA HALE A I OLE Elike me na hana no na manao;ʻauʻau ʻauʻau ʻauʻau paha;MASTS;PAPA;TELE A I OLE KANOPIES, MA KA NUI (kumu E02D) [4]

Mea Mea Hana: Eric Barnett (Fort Worth, TX) Mea Hāʻawi ʻia: UNASSIGNED Law Firm: Eldredge Law Firm (2 keʻena non-local) No. No. No., Lā, Speed: 15067306 ma 03/11/2016 (1264 lā app e hoʻopuka)

Abstract: Hāʻawi ka mea i hana ʻia i kēia manawa i kahi mea hana e hoʻomalu i ke kihi hiʻi o nā makapō pukaaniani.Hiki i ka mea hana ke hana me nā ʻōnaehana hoʻokele home automation.Hoʻonohonoho ʻia ka hāmeʻa e hana i hoʻokahi a ʻoi aku paha nā ʻano e like me ke ʻano kumu mua a me ke ʻano lua.Ma ke ʻano mua o ka hana ʻana o ka hāmeʻa e hoʻomalu ʻia e ka mea hoʻokele home automation me ka hoʻohana ʻana i kahi protocol network mesh wireless a i ʻole kahi protocol home automation.Ma ke ʻano lua, hoʻohana kūʻokoʻa ka hāmeʻa 604 mai ka pūnaewele mesh ma ke ʻano kūʻokoʻa.

[E06B] PAA PAA A ME NA PILI NO KA WEHE I NA HALE, NA KAA, NA PA, A I OLE Elike me na PAPA, MA KA MAU MAU, e la'. nā pāpale B62D 25/10; nā kukui lani E04B 7/18; nā pale lā, nā pale E04F 10/00)

Mea Hana: Amy Stephens (Mansfield, TX), Antony F. Grattan (Mansfield, TX), Cory Huggins (Mansfield, TX), Douglas J. Streibich (Fort Worth, TX), Michael C. Robertson (Mansfield, TX). ), William F. Boelte (New Iberia, LA) i hāʻawi ʻia: ROBERTSON INTELLECTUAL PROPERTIES, LLC (Mansfield, TX) Law Firm: No Counsel Application No., Date, Speed: 15250771 on 08/29/2016 (1093 days) app e hoʻopuka)

Abstract: Hiki ke hoʻohana ʻia nā mea hana a me nā mea hoʻopili no ka hoʻolikelike ʻana i nā lako kukui downhole a me nā mea ʻoki ʻoki, me nā lama axial pyro, nā kukui pyro e holo ana, a me nā ʻoki radial a me nā lama hoʻoheheʻe ʻana, i loko o kahi luawai no ka wehe ʻana i hoʻokahi a ʻoi aʻe paha keakea downhole.ʻO ka lama a/a i ʻole nā ​​mea ʻoki ʻoki i loko o ke kino me ka nozzle i hoʻololi ʻia e hana i ka ukana wahie, e like me ka thermite hehee a i ʻole ka thermite hoʻoheheʻe ʻia me kahi polymer, ma kahi ʻaoʻao i kūlike me ka keakea.Aia ka mea hoʻopili i nā mea hoʻopuka no ka hoʻopau ʻana a i ʻole ka hōʻemi ʻana i ka pōʻino i ka wahi e hoʻopuni ana i ka mea keakea, me nā paia o loko o ka luawai a / a i ʻole ka pahu, a hiki ke komo i nā kikowaena no ka hoʻoponopono ʻana i nā mea hana me ka mea keakea, i loko o ka luawai.

[E21B] EARTH OR ROCK DRILLING (ka mining, quarrying E21C; making shafts, driving galleries or tunnels E21D);LOA MAI IA AILA, KAPA, WAI, SOLUBLE A MELTABLE MATERIAL A SLURRY O NA MINERAL MAI NA PUNAWAI [5]

Mea Hana: Matthew Merron (Carrollton, TX), Zachary Walton (Carrollton, TX) Hāʻawi ʻia: Halliburton Energy Services, Inc. (Houston, TX) Law Firm: McGuireWoods LLP (Local + 9 metro ʻē aʻe) No noi ., Lā, wikiwiki: 14654597 ma 08/01/2014 (1852 lā noi e hoʻopuka)

Abstract: ʻO nā hui lima sliding me kahi kino hoʻopau me kahi ala kahe i loko a me hoʻokahi a ʻoi aku paha nā awa e hiki ai ke kamaʻilio wai ma waena o ke ala kahe i loko a me kahi waho o ke kino hoʻopau.Hoʻonohonoho ʻia ka lima hoʻoheheʻe i loko o ke kino hoʻopau a loaʻa iā ia kahi ʻaoʻao pili lima i wehewehe ʻia ma ka ʻili o loko, hiki ke hoʻoneʻe ʻia ka lima paheʻe ma waena o kahi kūlana paʻa, kahi i pani ʻia ai nā awa hoʻokahi a ʻoi aku paha, a me kahi kūlana hāmama, kahi a hoʻokahi a ʻoi aku paha. ʻike ʻia nā awa.Hoʻohana ʻia kahi plurality o wellbore darts a loaʻa i kēlā me kēia me ke kino a me kahi ʻaoʻao dart maʻamau i kūpono me ka ʻaoʻao male lima.Hoʻonoho ʻia hoʻokahi a ʻoi aʻe paha nā mea ʻike ma ke kino hoʻopau e ʻike i ka nui o nā ihe luawai e hele ana i ke ala kahe o loko.Hoʻonohonoho ʻia kahi lima hana i loko o ke kino hoʻopau a hiki ke hoʻoneʻe ʻia e hōʻike i ka ʻaoʻao pili lima.

[E21B] EARTH OR ROCK DRILLING (ka mining, quarrying E21C; making shafts, driving galleries or tunnels E21D);LOA MAI IA AILA, KAPA, WAI, SOLUBLE A MELTABLE MATERIAL A SLURRY O NA MINERAL MAI NA PUNAWAI [5]

Mea Mea Hana: Edwin E. Wilson (Colleyville, TX) Ka mea i hāʻawi ʻia: Twin Disc, Inc. (Racine, WI) Law Firm: Boyle Fredrickson SC (1 non-local office) No. No., Lā, Speed: 15736503 ma 06/16/2016 (1167 mau lā e hoʻopuka ai)

Abstract: ʻO ke ʻano o ka hana ʻana i nā haʻihaʻi ma lalo o ka honua i nā hoʻokumu ʻāina no ka unuhi ʻana i nā hydrocarbons e pili ana i ke kahe ʻana i ka ea a me ka hui ʻana i loko o ka lua luawai.Hiki ke hoʻopaʻa ʻia ka lua pūnāwai me kahi puʻupuʻu packer e hana ana i keʻena hoʻoemi me ka hui ʻana o ka ea a me ka wahie.Hiki ke puhi ʻia kahi wai, e like me ka wai, i loko o ka lua pūnāwai e hana i ke kaomi i loko o ke keʻena kōmi.ʻO ke kūkulu ʻia ʻana o ke kaomi ʻana e hoʻopau ʻia ka ea a me ka hui ʻana i ka wahie e haki ai ka hoʻokumu ʻana.Hiki ke kahe ka wai i loko o ke keʻena hoʻoemi e hoʻopūʻiwa me ka wela i ka wahi e hiki mai ana nā haʻihaʻi.Hiki ke mahu ka wai a hoʻomaʻemaʻe pono i ka lua punawai e hoʻopau i ka pono o nā biocides hou.

[E21B] EARTH OR ROCK DRILLING (ka mining, quarrying E21C; making shafts, driving galleries or tunnels E21D);LOA MAI IA AILA, KAPA, WAI, SOLUBLE A MELTABLE MATERIAL A SLURRY O NA MINERAL MAI NA PUNAWAI [5]

Mea Mea Hana: Jennifer Repp (Colleyville, TX) Mea Hāʻawi ʻia: UNASSIGNED Law Firm: ʻAʻohe No. No Counsel Application No., La, Speed: 14856258 ma 09/16/2015 (1441 lā app e hoʻopuka ai)

Abstract: Hiki ke hāʻawi ʻia kahi mīkini hoʻomalu i ke aniau no nā noho kaʻa/kaʻa kaʻa i hoʻoponopono ʻia i ka mahana a hiki ke komo i kahi palekana hemahema i hiki ke pani ʻia ka mīkini hoʻomalu aniau inā ʻaʻole i loko o ka pae wela i makemake ʻia.Hiki ke kūkulu ʻia ka mīkini hoʻomalu i ke aniau i loko o kahi noho kaʻa/kaʻa kaʻa a/a i hoʻokomo ʻia i loko o kahi pākeʻe a i ʻole uhi e kau ʻia ma luna o kahi keiki.Hiki ke lawe lima ʻia ka mīkini hoʻomalu aniau.Eia hou, hiki ke hoʻopaʻa ʻia ka mīkini hoʻomalu i ke aniau a i ʻole ke hoʻopili ʻia ka mīkini hoʻomalu i ke kaʻa a i ʻole nā ​​puka ʻē aʻe i mea e hoʻomāalili ai a i ʻole wela.

[F28F] NUI NO KA MEA HOʻOLOHE A I OLE HEAT-TRANSFER APPARATUS, NO KA PALAPALA MAU (ka hoʻololi wela, ka hoʻololi wela a i ʻole nā ​​mea mālama wela C09K 5/00; nā pahele wai a i ʻole ka ea, ea F16)

ʻO ke koʻokoʻo hoʻohui a me ka hui crosshead no ka hoʻomaikaʻi ʻana i ka hana ʻana o ka paila pānaʻi Patent No. 10393113

Mea Hana Hana: Bryan Wagner (Fort Worth, TX) Mea Hāʻawi ʻia: SPM FLOW CONTROL, INC. (Fort Worth, TX) Law Firm: Foley Lardner LLP (Local + 13 mau metro ʻē aʻe) No. No., La, Speed : 15185143 ma 06/17/2016 (1166 mau lā e hoʻopuka ai)

Abstract: He ʻano hana a me nā mea hana no ka hui ʻana o ka pauma reciprocating, me ke poʻo keʻa a me ke koʻokoʻo hoʻohui.Aia i loko o ke poʻo keʻa kekahi kino nui i hoʻokumu ʻia i loko o laila a me ka wehewehe ʻana i ka ʻili o ke alo, a me ka puka makani i hana ʻia ma ke kino nui a i loko o ka lua cylindrical.Aia i loko o ke koʻokoʻo hoʻohui kekahi wēlau liʻiliʻi i hoʻokuʻu ʻia i loko o ka pahu cylindrical a me kahi ʻāpana kaola e hohola ana ma ka puka makani a pili ʻia i ka hopena liʻiliʻi.Ma kahi hiʻohiʻona hiʻohiʻona, hoʻolei ʻia kahi bearing me kahi kino tubular a me kahi ʻoki ʻoki i loko o ka pahu cylindrical.Ma kekahi hiʻohiʻona hoʻohālike ʻē aʻe, hoʻopili ke kīpē i ke kino nui o ke poʻo keʻa a me nā ʻāpana hopena kūʻē o ka hopena liʻiliʻi, no laila e hōʻemi ai i ka neʻe ʻana axial o ka hopena liʻiliʻi e pili ana i ke poʻo.

[F04B] NA MINI HANA POSITIVE-DISPLACEMENT NO LIQUIDS;PUMPS (nā ʻenekini wahie-injection pump F02M; nā mīkini no nā wai, a i ʻole nā ​​pamu, o ka rotary-piston a i ʻole ka oscillating-piston type F04C; non-positive-displacement pump F04D; ka paila ʻana i ka wai ma ka hoʻopili pololei ʻana i kekahi wai a i ʻole ma ka hoʻohana ʻana i ka inertia o ka wai. e puhi ʻia F04F; nā ʻauamo, nā poʻo keʻa, nā koʻokoʻo hoʻohui F16C; nā huila lele F16F; nā mea hana no ka hoʻohuli ʻana i ka neʻe ʻana a me ka neʻe pānaʻi ʻana i ka F16H maʻamau; nā piston, nā koʻokoʻo piston, nā pahu, ma ka laulā F16J; nā paila uila H01J 41. H02K 44/02)

Mea Mea Hana: Chandu Kumar (Fort Worth, TX), Christopher P. Buckley (Tomball, TX), Donald Keith Plemons (Fort Worth, TX), Jacob A. Bayyouk (Richardson, TX), Joseph H. Byrne (Hudson Oaks, TX), Kourosh Momenkhani (Dallas, TX), Sean P. Mo Assignee(s): SPM Flow Control, Inc. (Fort Worth, TX) Law Firm: Foley Lardner LLP (Local + 13 other metros) No. , Lā, wikiwiki: 14808513 ma 07/24/2015 (1495 lā app e hoʻopuka)

Abstract: He ʻāpana pā no ka hui pū ʻana o ka pahu mana hope, ʻo ka hui ʻana o ka mana hope he ʻelua mau ʻāpana papa hope a ma kahi o hoʻokahi ʻāpana pā waena i waiho ʻia ma waena o nā ʻāpana papa hope.Aia ka ʻāpana pā i ka ʻāpana pā waena a i ʻole kekahi o nā ʻāpana ʻāpana o ka pā hope a loaʻa i kahi pā me ka pā mua, ka paia hope, ka paia o luna, ka paia lalo a me nā ʻaoʻao ʻelua a me ka liʻiliʻi hoʻokahi puka e hana ana i kahi. e pili ana i ke kākoʻo, ka wehe ʻana ma ka pā.Hoʻopili hou ka ʻāpana pā i hoʻokahi hoʻonui ʻia mai ka liʻiliʻi o hoʻokahi o nā ʻaoʻao ʻaoʻao o ka pā ma kahi kūpono e hoʻolike a hoʻopili i kahi hoʻonui e pili ana ma kahi pā i hoʻonohonoho ʻia.

[F16C] MAU;NA PALAPALA POLOLEI;MECHANICAL MECHANICAL no ka lawe ʻana i ka neʻe ʻana i loko o kahi flexible sheath;NA ELEMENT O NA MECHANISME CRANKSHAFT;PIVOTS;PIVOTAL CONNECTIONS;NA ELEMENT ENGINEERING ROTARY MA mua o ka hoʻopili ʻana, ka hoʻopili ʻana, ka paʻa a i ʻole nā ​​mea hoʻoheheʻe;PALAPALA [5]

Mea Hoʻokumu: Bruno Jean Michel Cheron (McKinney, TX), Hoden Ali Farah (Plano, TX), Roy Ronald Pelfrey (Sherman, TX), Tung Kim Nguyen (McKinney, TX) Nā mea i hāʻawi ʻia: EMERSON PROCESS MANAGEMENT REGULATOR TECHNOLOGIES, INC. (McKinney, TX) Law Firm: Hanley, Flight Zimmerman, LLC (1 non-local offices) No No. No. Application, La, Speed: 15597525 on 05/17/2017 (832 days app to issue)

Abstract: Wehewehe ʻia nā mea hoʻohana e hoʻohana me nā mea hoʻoponopono wai.I kekahi mau laʻana, ʻo kahi mea hoʻopaʻa i ka puka e komo pū me kahi hale i loko o ka ʻili o loko, kahi puka wai, kahi puka wai, a me kahi alahele wai mua i ke kamaʻilio wai me ka loaʻa ʻana ma waena o ka puka wai a me ka puka wai.Aia ka ʻili o loko i kahi ʻili hoʻopaʻa sila mua e wehewehe ana i kahi ʻāpana o ke ala wai wai mua.I kekahi mau laʻana, ʻo ka hāmeʻa hoʻopaʻa ʻana i ka vent e komo pū me kahi kumu a me kahi poppet.I kekahi mau laʻana, ua hoʻopili paʻa ʻia ke kumu i ka ʻili o loko o ka hale.Ma kekahi mau la'ana, aia ka poppet i ka lua o ka sila e wehewehe ana i kekahi hapa o ke alahele wai mua, a me ka puka radial e wehewehe ana i ka lua o ka alahele wai ma ke kama'ilio wai me ka loa'a ma waena o ka puka wai a me ka puka wai.I kekahi mau laʻana, hiki ke hoʻoheheʻe ʻia ka poppet ma ke kumu ma waena o kahi kūlana hāmama a me kahi kūlana pani.I kekahi mau laʻana, pili ka ʻili hoʻopaʻa lua i ka ʻili sila mua i ka wā e pani ʻia ai ka poppet e pani i ke ala wai mua.

Mea Hana Hana: Thomas Henry Cunningham (North Easton, MA) Ka mea i hāʻawi ʻia: Dresser, LLC (Addison, TX) Law Firm: Paul Frank + Collins PC (1 mau keʻena ʻaʻole kūloko) No. No., La, Speed: 15714584 ma 09/25/2017 (701 mau lā e hoʻopuka ai)

Abstract: He mea hoʻomalu āpau e hana me kahi plug ma kahi hui valve no ka hoʻohana ʻana i nā noi wela kiʻekiʻe.Hiki i ka plug ke komo i ʻelua ʻāpana a me kahi sila hiki ke hoʻopaʻa ʻia, ke hoʻopili ʻia me ka paia pili o ka cylinder a i ʻole "cage" maʻamau o kahi hui ʻoki.I loko o kahi hoʻohālike, hana ka mea hoʻomalu āpau i kahi paʻa paʻa e hoʻonui i ka pane i nā wela kiʻekiʻe.Mālama kēia hiʻohiʻona i ka hele nui ʻana ma waena o nā ʻāpana ʻelua o ka plug i nā noi wela kiʻekiʻe i mea e kaupalena ʻia ai ke koʻikoʻi a me ka ʻaʻahu ʻana i ka sila compressible.

Hoʻopaʻa ʻia ka pahu me ka hoʻokomo ʻia no ka hoʻopaʻa ʻana i nā paipu plastik i hoʻopaʻa ʻole ʻia a ʻaʻole i hoʻopaʻa ʻia ʻo Patent No. 10393296

Mea Hana Hana: Guido Quesada (San Jose, , CR) Mea Hāʻawi: SB Technical Products, Inc. (Fort Worth, TX) Law Firm: Whitaker Chalk Swindle Schwartz PLLC (2 non-local office) No. Ka lā, ka wikiwiki: 15661234 ma 07/27/2017 (761 mau lā e hoʻopuka ai)

Abstract: Hōʻike ʻia kahi pahu hoʻopaʻa paipu i hoʻolālā ʻia e loaʻa i loko o kahi heihei i hāʻawi ʻia i loko o kahi kumu kumu o ka hopena paipu plastik bele wahine i hui pū ʻia me ka hopena paipu kāne male spigot pipe e hana i kahi hui paipu plastik.Hoʻokumu mua ʻia ke ala heihei ma ka hope o ka paipu plastik bele wahine i ka wā o ka hana ʻana a hoʻokomo ʻia ka gasket ma hope.He ʻāpana kino kopa i hoʻoikaika ʻia e ka mea hoʻokomo apo i hoʻopaʻa ʻia.ʻO ka hoʻokomo ʻana i ke apo paʻakikī paʻakikī e pale i ka extrusion o ka gasket i ka wā o nā ʻano paʻi like ʻole a me ka pale ʻana i ka neʻe ʻana i ka wā o ka hui kahua.

Pūnaehana ʻike māmā no ka hoʻoponopono ʻana a i ʻole ka hoʻohālikelike ʻana i nā hōʻailona kala ma ka wehe ʻana i ka componet infrared mai nā hōʻailona kala a me ke ʻano no ka hoʻoponopono ʻana i nā hōʻailona ʻike māmā Patent No. 10393577

Mea Mea Hana: Dan Jacobs (McKinney, TX), David Mehrl (Plano, TX), Kerry Glover (Rockwall, TX) Ka mea i hāʻawi ʻia: ams AG (Unterpremstaetten, , AT) Law Firm: Fish Richardson PC (Local + 13 mau metros ʻē aʻe) No. No. No., Lā, Speed: 14423101 ma 08/21/2013 (2197 lā app e hoʻopuka)

Abstract: Hoʻohana ʻia nā mea ʻike kukui kala e ʻike i ke kukui kala a me ke kukui kikoʻī piha i mea e hoʻopuka ai i ʻekolu mau hōʻailona kaila kala a me kahi hōʻailona alaloa.Hoʻopili ʻia kahi ʻāpana infrared IR ma ka hōʻuluʻulu ʻana i nā hōʻailona kaila kala me nā mea kaupaona pākahi a me ka unuhi ʻana i kahi hōʻailona aʻoaʻo akaka paona.

[G01J] ANA O KA INTENSITY, VELOCITY, SPECTRAL CONTENT, POLARISATION, PHASE OR PULSE CHACTERISTICS OF INFRA-RED, VISIBLE OR ULTRA-VIOLET LIGHT;KOLORIME;PYROMETRY RADIATION [2]

Nā ʻano hana hoʻonui ʻana i ka lua, nā ʻōnaehana a me nā mea hana, a me nā ʻano o ke ana ʻana i ka Patent No. 10393648

Mea Mea Hana: Purnendu K Dasgupta (Arlington, TX) Hāʻawi ʻia (nā): BOARD OF REGENTS, THE UNIVERSITY OF TEXAS SYSTEM (Austin, TX) Law Firm: FisherBroyles LLP (Local + 20 other metros) No. No., Lā, Ka wikiwiki: 15492800 ma 04/20/2017 (859 mau lā e hoʻopuka ai)

Abstract: Hōʻike ʻia kahi ʻōnaehana no ka hoʻonui ʻana i ka māmā i loko o ka spectrometry i hoʻonui ʻia i ka lua, a hōʻike ʻia kahi kumu hoʻohālike no nā ana hoʻonui i hoʻonui ʻia.He aniani komo ka lua, he aniani puka kū'ē a me ka mea ʻike maka e pili ana i ke aniani puka.Ua wehewehe ʻia kahi puka komo i loko o ke aniani komo e hiki ai i ke kukui mai kahi kumu ke komo i loko o ka lua.Hoʻomaikaʻi ka puka komo ʻana i ka puka māmā me ka ʻole o ka haʻalele nui ʻana mai ka hoʻonui ʻia ʻana o ka absorbance.Loaʻa kēia i ka hoʻomaikaʻi ʻana i nā palena ʻike, ʻoiai me nā aniani o ka noʻonoʻo haʻahaʻa a me nā mea ʻike makaʻu.

[G01N] KA HOʻOPIʻI A I ʻOLE KA ANAʻI I NĀ MEA MA KA HOʻOKE ANA I KO LĀkou mau mea kemika a i ʻole ke kino (ke ana a hoʻāʻo ʻana i nā kaʻina hana ʻē aʻe ma mua o immunoassay, e pili ana i nā enzymes a i ʻole microorganism C12M, C12Q)

Mea Mea Hana: David D. Wilmoth (Allen, TX) Ka mea i hāʻawi ʻia: Micron Technology, Inc. (Boise, ID) Law Firm: Fletcher Yoder, PC (1 mau keʻena non-local) No. No., Lā, Speed : 15693114 ma 08/31/2017 (726 mau lā e hoʻopuka ai)

Abstract: Hoʻokahi hoʻohālike o ka hōʻike ʻana i kēia manawa e wehewehe i kahi ʻōnaehana hoʻomanaʻo e hiki ke komo i hoʻokahi a ʻoi aku paha nā mea hoʻomanaʻo e mālama i ka ʻikepili.Hiki i nā mea hoʻomanaʻo ke loaʻa nā hōʻailona kauoha e komo i ka ʻikepili i mālama ʻia ma ke ʻano he hōʻailona loopback.Hiki i nā mea hoʻomanaʻo ke hana ma ke ʻano hana maʻamau, ke ʻano hana loopback, ke ʻano hana hoʻihoʻi, ke ʻano sub-mode hana hoʻohuli ʻole, a me kahi sub-mode hana hoʻohuli.Hoʻomaʻamaʻa nā ʻano hana i ka hoʻouna ʻana i ka hōʻailona loopback no ke kumu o ka nānā ʻana i nā hana o ka mīkini hoʻomanaʻo.ʻO kahi ʻenehana hoʻohuli koho, e hoʻohana ana i nā ʻano hana, hiki ke pale i ka hōʻailona hōʻailona loopback i ka wā o ka lawe ʻana.

[G01R] KE ana i na mea hoololi ELECTRIC;KE ana i na mea hoano maalea (e hoike ana i ka hookani pono ana o na kaapuni resonant H03J 3/12)

Mea Mea Hana: Roozbeh Parsa (Portola Valley, CA), William French (San Jose, CA) Ka mea i hāʻawi ʻia: TEXAS INSTRUMENTS INCORPORATED (Dallas, TX) Law Firm: No Counsel Application No., Date, Speed: 15348966 on 11/10/2016 (1020 mau lā noi e hoʻopuka)

Abstract: Loaʻa i kahi mea ʻike microfabricated kahi hōʻike hōʻike mua a me ka lua o ka hōʻike i loko o kahi keena ʻike, i hoʻokaʻawale ʻia e kahi ʻāpana ala lua ma o kahi lua ʻike i ka cell sensor.ʻO ka puka makani hōʻailona he ʻāpana o ke kelepona ʻike.Hoʻokuʻu ʻia kahi mea hōʻailona hōʻailona a me kahi mea ʻike hōʻailona ma waho o ka lua ʻike.Hoʻokaʻawale ʻia ka mea hōʻailona hōʻailona mai ka reflector mua e kahi ʻāpana ala emitter e hoʻonui i ka puka aniani.Hoʻokaʻawale ʻia ka lua o ka mea hoʻomālamalama mai ka ʻaoʻao ʻelua e kahi ʻāpana ala ʻike e hoʻonui i ka puka makani hōʻailona.

[G01R] KE ana i na mea hoololi ELECTRIC;KE ana i na mea hoano maalea (e hoike ana i ka hookani pono ana o na kaapuni resonant H03J 3/12)

ʻO ka hoʻonohonoho sensor polyhedral a me ke ʻano no ka hana ʻana i kahi hoʻonohonoho sensor polyhedral Patent No. 10393851

Mea Hana: David Mehrl (Plano, TX), Kerry Glover (Rockwall, TX) Ka mea i hāʻawi ʻia: ams AG (Unterpremstaetten, , AT) Law Firm: Fish Richardson PC (Local + 13 other metros) No. Ka lā, ka wikiwiki: 15811473 ma 11/13/2017 (652 mau lā e hoʻopuka ai)

Abstract: Loaʻa i kahi hoʻonohonoho mea ʻike i ka liʻiliʻi loa, ka lua, a me ke kolu o ka ʻike kukui.Aia i loko o ka papa hana ʻekolu-dimensional ka pili mua, ka lua, a me ke kolu o ka pilina i hoʻopili ʻia i ka mea ʻike kukui mua, ka lua, a me ke kolu.ʻO ka mea mua, ka lua, a me ke kolu o ka pilina, ua hoʻonohonoho ʻia e hoʻohālikelike i ka mea ʻike maka mua, ka lua, a me ke kolu ma ka ʻaoʻao mua, ka lua, a me ke kolu o ka leo like polyhedron. ka nui like polyhedron.Pili pū ka mea hou i ke ʻano o ka hana ʻana i ka hoʻonohonoho sensor.

[G01S] KA LĀKĀ LĀWAI-IMI;HOOLAHA LEKIO;KA HOʻOLOHE I KA MAHELE A I ʻole ka wikiwiki ma ka hoʻohana ʻana i nā hawewe lekiō;LOA'A A I OLE IEIA-E IKE IA MA KA HOOMANA'ANA A I OLE KA HOIKE ANA O NA HAwewe Lekio;NA HOOLAHA ANALOGO me ka hoohana ana i na nalu e ae

Mea Hana Hana: Ethan Nowak (McKinney, TX) Ka mea i hāʻawi ʻia: ExxonMobil Upstream Research Company (Spring, TX) Law Firm: ExxonMobil Upstream Research Company-Law Department (2 non-local office) No. No., Lā, Speed : 14486881 ma 09/15/2014 (1807 mau lā e hoʻopuka ai)

Abstract: ʻO ke ala no ka ʻimi ʻana i nā laina hewa a i ʻole nā ​​ʻili i ka ʻikepili seismic 2-D a i ʻole 3-D e pili ana i ka ʻoiaʻiʻo o ka hoʻopau ʻana o ka hewa i loko o ke kikowaena kikowaena i kahi ākea ākea ma kahi lohi (slope) domain, aʻo nā hanana ʻē aʻe i loko o ke ākea. ʻikepili pūnaewele, e like me ka walaʻau, maʻalahi ke ʻano like, a no laila e ʻike ʻia ka nānā ʻana i ka nui lohi.No laila, ʻo ke ʻano o ka hoʻoheheʻe ʻana i ka ʻikepili seismic ([b]102[/b]) ma o ka hoʻololi ʻana i ka domain slowness local, ʻoi aku ka maikaʻi o ka hoʻohana ʻana i nā ʻeke manawa lohi o Gaussian e like me ke ʻano o ka lohi a i ʻole ka slope decomposition. manaʻo manaʻo.Ma ka ʻaoʻao lohi o ka ʻāina, hiki ke ʻike ʻia nā hewa ([b]104[/b]) me ka hoʻohana ʻana i ke kumu i ʻōlelo ʻia ma luna, ʻo ia hoʻi, ua hōʻike ʻia nā hewa ma ke ʻano he ʻoki ʻana i ka ʻikepili domain space, no laila e ʻike ʻia lākou i ka broadband ma ke ana lohi.

[G03B] NĀ MEA A I OLE NĀ HOʻOPIʻI NO KA PAʻI PAʻI A I ʻole no ka hana ʻana a i ʻole ka nānā ʻana iā lākou;NA MEA A I OLE NA HOOLAHA e hoohana ana i na enehana anoano me ka hoohana ana i na hawewe ma mua o na hawewe OPTICAL;NA ACCESSORIES NO REFOR (nā ʻāpana opi o ia mea G02B; nā mea paʻi kiʻi a i ʻole nā ​​​​kaʻina hana no ke kiʻi kiʻi G03C; nā mea hana no ka hoʻoponopono ʻana i nā mea paʻi kiʻi ʻike ʻia G03D) [4]

Mea Mea Hana: Jonathan McCann (Van Alstyne, TX), Mark Niiro (Dallas, TX) Ka mea i hāʻawi ʻia: Roka Sports, Inc. (Austin, TX) Law Firm: Clearpat Services, LLC (ʻaʻohe wahi i loaʻa) No ka noi. ., Lā, wikiwiki: 16157972 ma 10/11/2018 (320 lā noi e hoʻopuka)

Abstract: He hui makaaniani me ke kumu alahaka i loaʻa i nā lua o ka luakini a me nā mea hoʻopaʻa lens;he alahaka ihu hookomo;ma ka liʻiliʻi loa i hoʻokahi lens i loko o ka hoʻonohonoho lens hoʻokahi me nā ʻaoʻao i hoʻonohonoho ʻia e hoʻokomo i loko o nā mea hoʻopaʻa paʻa lens o ke kiʻi alahaka e puka ai nā ʻaoʻao lens, a i ʻole kekahi hapa o ia mea, ma ka ʻaoʻao o ka luakini ma nā puka.I kekahi mau hoʻohālike, ʻaʻohe kumu o nā maka aniani, loaʻa nā lugs mua a me ka lua o ka luakini me ka tab o ka luakini ma nā puka a me nā hiʻohiʻona paʻa lens;ma ka liʻiliʻi hoʻokahi lens i loko o ka hoʻonohonoho lens hoʻokahi i loaʻa nā ʻaoʻao lens, nā ʻanuʻu paʻa o nā lens, nā maka laka lug;a me kahi hoʻokomo alahaka ihu.I kekahi mau hiʻohiʻona, ʻo ka hui makaaniani he papa alahaka me kahi alahaka ihu hoʻohui, ʻelua mau lens, ʻo kēlā me kēia lens he ʻaoʻao lens, a me kahi pae paʻa lens, a loaʻa hou kahi makau.Ma nā ʻano hou aʻe, aia ka hui aniani i nā ʻāpana e loaʻa ana i nā lens me nā hiʻohiʻona hopu kūʻokoʻa no ka mālama ʻana i nā lens me nā ʻaoʻao o ka lens, nā ʻanuʻu paʻa lens a/a i nā lou a me nā hiʻohiʻona hopu i hoʻonohonoho ʻia e hopu a paʻa i ka lens i loko o ka hui.ʻO nā hiʻohiʻona ʻē aʻe he kiʻi pōhaku.

[G02C] MAKEMAKE;NA ANIANI KANAKA A I OLE NA MAKAIKI ANA I KA HOIKE ANA I KA HOIKE ANA I KA MAKEMAKE;NA LENSA HOPE

Mea Hoʻokumu (s): Aditya Narayan Das (Irving, TX), Harry E. Stephanou (Fort Worth, TX) Hāʻawi (s): Papa o nā Regents, The University of Texas System (Austin, TX) Law Firm: Thomas |Horstmeyer, LLP (ʻaʻohe wahi i loaʻa) No. No. No., La, Speed: 14062183 ma 10/24/2013 (2133 lā app e hoʻopuka)

Abstract: I loko o kahi hoʻohālikelike, hoʻomaʻamaʻa ʻia kahi kaʻina hana e hiki ai i ka mea hoʻohana ke kuhikuhi i kahi huahana e hana ʻia, hiki i ka mea hoʻohana ke kuhikuhi i kahi ʻōnaehana hana no ka hana ʻana i ka huahana, hiki i ka mea hoʻohana ke koho i nā ʻāpana no ka huahana a me ka ʻōnaehana hana, a me ka helu 'akomi 'ana i nā ana hana no ke ka'ina hana ma muli o nā hi'ohi'ona i koho 'ia e ka mea ho'ohana.

[G05B] KA HOʻOLOKOLO A I ʻole nā ​​ʻōnaehana hoʻoponopono ma ka laulā;NA ELEMENT HANA O KEIA HANA;KA ANA A I OLE KA HOAO ANA NO KIA PUNA A I ELEMENT (mea hoohuoi wai-pressure a i ole nenoai e hana ana ma o ka wai ma F15B; valves per se F16K; i ikeia e na hiohiona mechanical wale no G05G; na mea maalea, e nana i na papa haahaa kupono, e like me G12B. G01, H01; hoʻoponopono i nā ʻāpana, ʻike i nā papa haʻahaʻa kūpono, e laʻa, H02K)

Inventor(s): Paul EI Pounds (Brisbane, , AU) Assignee(s): Olaeris, Inc. (Burleson, TX) Law Firm: No Counsel Application No., Date, Speed: 15499788 on 04/27/2017 (852) nā lā e hoʻopuka ai ka polokalamu)

Abstract: Hoʻopili ka mea hou i kēia manawa i nā ʻano, nā ʻōnaehana, nā mea hana, a me nā mea hana no ka hoʻokele failover no nā kaʻa lewa mamao.I ka holo ʻana, hoʻohana ka ʻōnaehana alakaʻi mua i ka palapala ʻāina hoʻonā kiʻekiʻe no kahi wahi e alakaʻi ai i kahi kaʻa lewa mamao e hoʻopuni ana i nā pilikia (e like me nā hale) ma ia wahi.ʻIke ʻia ka hemahema o ka ʻōnaehana alakaʻi mua i ka wā lele.Hoʻololi ka kaʻa lewa mamao i kahi ʻōnaehana alakaʻi lua no ka pane ʻana i ka ʻike ʻole ʻana.Hoʻokumu ka ʻōnaehana alakaʻi lua i kahi ala lele i kahi wahi palekana ma muli o kahi palapala ʻāina hoʻonā haʻahaʻa o ia wahi.ʻO ke ala lele i hoʻonohonoho ʻia e hōʻemi i ka hele ʻana ma waena o nā palena like ʻole i hōʻike ʻia ma ka palapala ʻāina hoʻonā haʻahaʻa.ʻO ke ala lele i hoʻonohonoho ʻia e pili ana i ka palekana ma mua o ka pono.

[G06F] ELECTRIC DIGITAL DATA PROCESSING (nā ʻōnaehana kamepiula e pili ana i nā kumu hoʻohālike kikoʻī G06N)

Mea Mea Hana: Joseph Sung Han (Plano, TX) Mea Hāʻawi ʻia: UNASSIGNED Law Firm: No Counsel Application No., La, Speed: 15189946 on 06/22/2016 (1161 days app to issue)

Abstract: ʻO kahi keʻena hoʻololi band no ka hoʻololi ʻana i ke kāʻei o kahi mea uila hiki ke hoʻohana ʻia me kahi kikowaena i hoʻololi ʻia no ka loaʻa ʻana o ka ʻāpana hōʻike uila o kahi hāmeʻa hiki ke hoʻohana ʻia a me ka ʻāpana band o kahi mea uila hiki ke hoʻohana.Aia i loko o ke kikowaena kahi ala i hoʻonohonoho ʻia e ʻae i ka ʻāpana uila o ka mea uila hiki ke hoʻohana ʻia a me kahi mīkini e hoʻopaʻa a wehe paha i ka hōʻike uila i ka ʻāpana o ka hui.Hiki ke hoʻololi ʻia kahi mea hoʻokipa no ka ʻāpana uila no ka hoʻololi ʻana i loko a i waho o ka hoʻohālikelike ʻana me hoʻokahi a ʻoi aʻe paha mau pūʻali no ka hoʻopili ʻana a i ʻole ka wehe ʻana.

Mea Hana: Marlentae A. Johnson (Irving, TX), Michael A. Lau (Arlington, TX), Roberto R. Rodriguez (Irving, TX), Romelia H. Flores (Keller, TX), Ronald J. Rutkowski ( Irving, TX), Travis W. Chun (Coppell, TX) Hāʻawi (s): International Business Machines Corporation (Armonk, NY) Law Firm: Schmeiser, Olsen Watts (6 non-local office) No. No., Lā, Speed: 15693640 ma 09/01/2017 (725 mau lā e hoʻopuka ai)

Abstract: Hāʻawi ʻia kahi ala no ke koho ʻana a hōʻike i nā kiʻi.ʻIke ʻia kahi mea hoʻohana a me ka ʻike pili pili i ka mea hoʻohana.ʻIke ʻia ka manaʻo o ka mea hoʻohana ma ka hoʻoholo ʻana e pili ana kēlā mea hoʻohana i kahi kiʻi kiʻi kiʻi kiʻi i loko o kahi lumi, e loaʻa ana ke ana o ke kukui ambient o ka lumi mai kahi mea ʻike kukui i hui pū ʻia me ke kiʻi kiʻi kiʻi, a me ka hoʻoholo ʻana i kahi kūlana manaʻo o ka. mea hoʻohana ma muli o ke kukui ambient.Ma muli o ka ʻaoʻao o ka mea hoʻohana, ua hoʻoholo ʻia kahi hui ma waena o ka manaʻo o ka mea hoʻohana a me nā manaʻo (nā), i hoʻoholo ʻia e lawe ʻia e nā kiʻi.Ma muli o ke kukui ambient, ʻo ka hui ma waena o ka manaʻo o ka mea hoʻohana a me nā manaʻo, a me ke kiʻi e lawe ana i nā manaʻo, koho ʻia ke kiʻi mai nā kiʻi he nui.Hōʻike ʻia nā kiʻi i koho ʻia ma kahi hōʻike i hoʻokomo ʻia i loko o ke kiʻi kiʻi kiʻi.

[G06F] ELECTRIC DIGITAL DATA PROCESSING (nā ʻōnaehana kamepiula e pili ana i nā kumu hoʻohālike kikoʻī G06N)

Mea Mea Hana: Darren Grant Davis (Dallas, TX) Ka mea i hāʻawi ʻia: iHeartMedia Management Services, Inc. (San Antonio, TX) Law Firm: Garlick Markison (1 non-local office) No. No., Lā, Speed: 15668935 ma 08/04/2017 (753 mau lā e hoʻopuka ai)

Abstract: Hiki i ka mea kaulike media ke kōkua i ke koho ʻana i nā mea pāpaʻi pani e hoʻohana ʻia i ka hoʻokumu ʻana i hoʻokahi a ʻoi aʻe paha nā papa kuhikuhi mai ka papa kuhikuhi master hoʻokahi.Hiki i ka media balancer ke loaʻa i nā ʻāpana koho e hōʻike ana i nā makemake e pili ana i ka hana ʻana o ka papa kuhikuhi.Ma muli o kēia mau ʻāpana koho, hiki i ka mea kaulike media ke koho i kekahi o nā mea hoʻonohonoho media like ʻole e kōkua i ka loiloi ʻana i nā mea pāpaʻi pani.Hiki i ka mea kaulike media ke hoʻouna i ka mea hoʻonohonoho media i koho ʻia, ka ʻike e pili ana i nā ʻāpana koho, a me kahi noi e hana i kahi loiloi o nā mea hoʻololi i hoʻololi ʻia e pili ana i kēlā mau koho koho.Hiki i ka mea kaulike media ke loaʻa nā hopena o ka loiloi i hana ʻia e ka mea hoʻonohonoho media i koho ʻia, a hoʻohana i kēlā mau hopena no ka hoʻopuka ʻana i nā papa kuhikuhi ma o ka hoʻololi ʻana i hoʻokahi mea hoʻolaha mua i hoʻokomo ʻia i loko o ka papa kuhikuhi master me kahi mea pāʻoihana pani.

[G06F] ELECTRIC DIGITAL DATA PROCESSING (nā ʻōnaehana kamepiula e pili ana i nā kumu hoʻohālike kikoʻī G06N)

Mea Hana: Francois Caron (Montreal, , CA), Mark Temple Cobbold (Stittsville, , CA) Ka mea i hāʻawi ʻia: GENBAND US LLC (Plano, TX) Law Firm: Fogarty LLP (3 mau keʻena non-local) No No. ., Lā, wikiwiki: 15663029 ma 07/28/2017 (760 lā noi e hoʻopuka)

Abstract: Aia kekahi ʻano hana, me kahi ʻāpana hoʻokō mua o kahi kaʻina hana, e hoʻokō ana i nā ʻōlelo aʻoaʻo no kahi hana hana ma ka ʻaoʻao o kahi pahu virtual mua.Hoʻonohonoho ʻia ka pahu virtual mua no ka hoʻohana ʻana i nā kumuwaiwai helu helu o ka ʻāpana hoʻokō mua me ka koi ʻole ʻana i nā kumuwaiwai ʻoi aʻe ma mua o ka hāʻawi ʻana o ka hui hoʻokō mua.Hiki i ka hui hoʻokō mua ke komo kūʻokoʻa i kahi ʻāpana helu helu helu mua (ALU).Hoʻohui hou ʻia ke ʻano, me kahi ʻāpana hoʻokō ʻelua o ka mea hana, ka hoʻoponopono ʻana i nā ʻōlelo aʻoaʻo no ka hana hana ma ka inoa o kahi pahu virtual lua.Hoʻonohonoho ʻia ka pahu virtual lua e hoʻohana i nā kumuwaiwai helu helu o ka ʻāpana hoʻokō mua me ka koi ʻole ʻana i nā kumuwaiwai ʻoi aʻe ma mua o ka hāʻawi ʻana o ka hui hoʻokō mua.Hiki i ka ʻāpana hoʻokō ʻelua ke komo kūʻokoʻa i kahi lua Arithmetic Logic Unit (ALU).ʻO ka ʻāpana hoʻokō mua a me ka ʻāpana hoʻokō ʻelua e hana like ana.

[G06F] ELECTRIC DIGITAL DATA PROCESSING (nā ʻōnaehana kamepiula e pili ana i nā kumu hoʻohālike kikoʻī G06N)

Mea Mea Hana: Alon Eyal (Zichron Yaacov, , IL), Eran Sharon (Rishon Lezion, , IL), Evgeny Mekhanik (Rehovot, , IL), Idan Alrod (Herzliya, , IL), Liang Pang (Fremont, CA) Ka mea i hāʻawi ʻia: SanDisk Technologies LLC (Addison, TX) Law Firm: Vierra Magen Marcus LLP (2 mau keʻena non-local) No. No. No., La, Speed: 15921184 ma 03/14/2018 (531 mau lā app e hoʻopuka)

Abstract: Hāʻawi ʻia nā ʻenehana no ka hoʻomaikaʻi ʻana i ka pololei o nā hana heluhelu o nā cell memory, kahi e hiki ai ke hoʻololi i ka volta paepae o kahi cell memory ma muli o ka wā e hana ʻia ai ka hana heluhelu.Hoʻomaopopo ʻia kahi kelepona hoʻomanaʻo ma ka hoʻokuʻu ʻana i kahi node ʻike i kahi laina liʻiliʻi a me ka ʻike ʻana i ka nui o ka hoʻokuʻu ʻana i ʻelua mau manawa e pili ana i ka volta huakaʻi.Mālama ʻia kahi ʻikepili ma nā latches mua a me ka lua e pili ana i nā manawa ʻelua, e hāʻawi i ka ʻaoʻao mua a me ka lua o ka ʻikepili.Loiloi ʻia nā ʻaoʻao me ka hoʻohana ʻana i nā hoʻohālikelike parity check a ua koho ʻia kekahi o nā ʻaoʻao e māʻona i ka nui o nā hoohalike.Ma kahi koho ʻē aʻe, hoʻopaʻa ʻia nā kaha laina huaʻōlelo a lana ʻia e pale i ka hui ʻana o ka laina huaʻōlelo.Hiki i ka huki haʻahaʻa haʻahaʻa i lalo i ka lepo ke hoʻokuʻu mālie i ka volta o nā laina huaʻōlelo.

[G11C] STATIC STATIC (hoʻopaʻa ʻike e pili ana i ka neʻe ʻana ma waena o ka mea lawe leo a me ka transducer G11B; nā mea semiconductor no ka mālama ʻana i H01L, e laʻa me H01L 27/108-H01L 27/11597; ʻenehana pulse ma H03K maʻamau, e laʻa i nā hoʻololi uila H03K 17/00)

Mea Mea Hana: David Gerard Ledet (Allen, TX) Mea Hoʻokaʻawale: OPEN INVENTION NETWORK LLC (Durham, NC) Law Firm: No Counsel Application No., Date, Speed: 15181637 on 06/14/2016 (1169 days) app e hoʻopuka)

Abstract: Hāʻawi ka kaʻana like ʻana i nā ʻikepili me nā mea hoʻohana like ʻole i kahi manawa no ka hoʻāʻo ʻana i nā polokalamu like ʻole a me nā kaʻina hoʻoponopono pilikia e hoʻoponopono pono i ka code software a hāʻawi i nā hopena hoʻāʻo i kēlā poʻe makemake.Ma kekahi laʻana o ka hana, hāʻawi ke kaʻina hana i ka loaʻa ʻana o ka hoʻololi ʻana i ka code software i mālama ʻia i loko o kahi faila mua, e ʻike ana i kahi pae mākaʻikaʻi o kahi ʻaoʻao mea hoʻohana e pili ana me kahi mea hoʻohana i hana i ka hoʻololi ʻana i ka code software, e hana ana i kahi faila lua me ka hoʻololi code software a me kahi mea hōʻike e ʻike ana i ka hoʻololi ʻana, e hana ana i ka nui o nā hoʻolaha e ʻike ana i ka faila ʻelua a me ka hoʻololi code software, a me ka hoʻouna ʻana i nā leka hoʻomaopopo i ka plurality o nā mea hoʻohana i loaʻa ka pae o ka nānā ʻana i ʻoi aʻe a i ʻole like me ka pae o ka nānā ʻana. ka mea hoohana.

[G06F] ELECTRIC DIGITAL DATA PROCESSING (nā ʻōnaehana kamepiula e pili ana i nā kumu hoʻohālike kikoʻī G06N)

Ke hoʻāʻo ʻana i kahi noi i loko o kahi ʻenehana hana i hāʻawi ʻia e kahi kaiapuni cloud computing Patent No. 10394696

Mea Mea Hana: Anilkumar Baddula (Plano, TX), Anoop Kunjuramanpillai (McKinney, TX), Daniel Tresnak (Frisco, TX), Karthik Gunapati (Irving, TX), Leonardo Gomide (Dallas, TX), Nathan Gloier (Frisco, TX), Raveender Kommera (Flower Mound, Assignee(s): Capital One Services, LLC (McLean, VA) Law Firm: Harrity Harrity, LLP (1 non-local offices) No. No. No., La, Speed: 16289314 on 02/ 28/2019 (180 mau lā e hoʻopuka ai)

Abstract: Loaʻa i kahi hāmeʻa nā ʻāpana hoʻāʻo e pili ana i ka hoʻāʻo ʻana i kahi noi e hoʻohana ana i ka ʻikepili kumu, a ke kumu i hana ʻia ai nā ipu kumu, no ka ʻikepili kumu, i ka manawa pōkole i loko o kahi pōʻaiapili ao, e pili ana i nā ʻāpana hoʻāʻo.Hāʻawi ka hāmeʻa i ka ʻikepili kumu i nā ipu kumu i loko o ka pōʻaiapili kapuaʻi, a ke kumu i hana ʻia ai nā ipu ʻē aʻe, no ka noi, i ka manawa pōkole i loko o ke ao ʻikepili, e pili ana i nā ʻāpana hoʻāʻo.Hoʻokumu ka mea hana i kahi faila no ka hoʻāʻo ʻana i ka noi me nā ipu kumu a me nā ipu ʻē aʻe, e pili ana i nā ʻāpana hoʻāʻo, a hana i ka noi e hoʻokō ʻia me nā ipu kumu a me nā ipu ʻē aʻe, e pili ana i ka faila.Loaʻa i ka hāmeʻa nā hopena pili i ka hoʻokō ʻana i ka noi me nā ipu kumu a me nā ipu ʻē aʻe.

[G06F] ELECTRIC DIGITAL DATA PROCESSING (nā ʻōnaehana kamepiula e pili ana i nā kumu hoʻohālike kikoʻī G06N)

Mea Mea Hana: Chen Tian (Union City, CA), Tongping Liu (Amherst, MA), Ziang Hu (Union City, CA) Haʻawina (s): Futurewei Technologies, Inc. (Plano, TX) Law Firm: Slater Matsil , LLP (Kaiakū + 1 mau metro ʻē aʻe) No. No. No., La, Speed: 15393524 ma 12/29/2016 (971 lā app e hoʻopuka)

Abstract: Ma ke ʻano hoʻokahi, ʻo ke ʻano no ka wānana ʻana i ka hoʻokaʻawale wahaheʻe e pili ana i ka holo ʻana i ka code ma ka plurality o nā cores a me ka hoʻoholo ʻana inā he hiki ke kaʻana like ʻole ma waena o kahi laina huna mua a me kahi laina huna lua, a ma kahi e pili ai ka laina huna mua me ka lua. laina huna.Hoʻokomo pū ʻia ke ala i ka ʻimi ʻana i ka kaʻana like ʻole a me ka hōʻike ʻana i ka kaʻana like ʻole.

[G06F] ELECTRIC DIGITAL DATA PROCESSING (nā ʻōnaehana kamepiula e pili ana i nā kumu hoʻohālike kikoʻī G06N)

Mea Hoʻokumu: Joseph RM Zbiciak (San Jose, CA), Kai Chirca (Richardson, TX), Matthew D. Pierson (Murphy, TX) Hāʻawi (s): TEXAS INSTRUMENTS INCORPORATED (Dallas, TX) Law Firm: ʻAʻohe Kuʻi No ka palapala noi, ka lā, ka wikiwiki: 15899138 ma 02/19/2018 (554 mau lā e hoʻopuka ai)

Abstract: Hoʻopuka kahi ʻāpana prefetch i kahi helu prefetch ma ka pane ʻana i kahi helu i pili me kahi noi heluhelu hoʻomanaʻo i loaʻa mai ka huna huna mua a ʻelua paha.Aia i loko o ka pūʻulu prefetch kahi pale prefetch i hoʻonohonoho ʻia e mālama i ka helu prefetch i loko o kahi pahu helu i koho ʻia o ka buffer prefetch, kahi i loaʻa i kēlā me kēia slot o ka ʻāpana prefetch kahi pale no ka mālama ʻana i kahi helu prefetch, a me ʻelua sub-slots.Loaʻa i kēlā me kēia sub-slot kahi pale ʻikepili no ka mālama ʻana i ka ʻikepili i kiʻi mua ʻia me ka hoʻohana ʻana i ka helu prefetch i mālama ʻia i loko o ka slot, a ua koho ʻia kekahi o nā sub-slot ʻelua o ka slot i pane i kahi ʻāpana o ka helu helu prefetch i hana ʻia.ʻO ka hopena ma hope o ka prefetcher i ka hoʻihoʻi ʻana i ka ʻikepili i kiʻi mua ʻia i ka mea noi no ka pane ʻana i kahi noi heluhelu hoʻomanaʻo i loaʻa ma hope o ka loaʻa ʻana o ka noi heluhelu hoʻomanaʻo.

[G06F] ELECTRIC DIGITAL DATA PROCESSING (nā ʻōnaehana kamepiula e pili ana i nā kumu hoʻohālike kikoʻī G06N)

Hoʻolālā Serialization no ka mālama ʻana i nā ʻikepili a me nā helu māmā ma nā polokalamu me nā pūʻali hoʻohui wale nō Patent No. 10394786

Mea Mea Hana: Chi Young Ku (San Ramon, CA), Guangyu Shi (Cupertino, CA), Masood Mortazavi (Santa Clara, CA), Stephen Morgan (San Jose, CA) i hāʻawi ʻia: Futurewei Technologies, Inc. (Plano, TX) Law Firm: Conley Rose, PC (3 mau keʻena non-local) No. No. No., Lā, Speed: 14690612 ma 04/20/2015 (1590 lā app e hoʻopuka)

Abstract: ʻO kahi ala e loaʻa ai ka nui o nā moʻolelo ʻikepili, mālama i nā moʻolelo ʻikepili ma ke ʻano he ʻāpana ʻikepili i loko o kahi mea mālama, loaʻa i ka plurality o nā mea wehewehe no kēlā me kēia māhele ʻikepili, kahi e wehewehe ai kēlā me kēia wehewehe i kahi ʻano o ka ʻikepili i loko o nā ʻāpana ʻikepili, e hoʻohana ana i kahi ʻO ka hana mua i wehewehe ʻia e ka mea hoʻohana e hoʻoholo i kahi wehewehe haʻahaʻa mua loa no kēlā me kēia māhele ʻikepili a me kahi wehewehe kiʻekiʻe mua no kēlā me kēia māhele ʻikepili, e haku ana i kahi kuhikuhi māmā no nā ʻāpana ʻikepili, kahi i loaʻa ai i ka papa kuhikuhi māmā ka mea wehewehe mua loa no kēlā me kēia māhele ʻikepili a me ka mea mua. ka mea wehewehe kiʻekiʻe loa no kēlā me kēia māhele ʻikepili, a me ka hoʻopili ʻana i ka papa kuhikuhi māmā i nā ʻāpana ʻikepili i ka mea mālama.

[G06F] ELECTRIC DIGITAL DATA PROCESSING (nā ʻōnaehana kamepiula e pili ana i nā kumu hoʻohālike kikoʻī G06N)

Mea Mea Hana: Candace Helgerson (Denver, CO), Cynthia Parrish (Littleton, CO), Taras Markian Bugir (Golden, CO) Hāʻawi (s): IMAGINE COMMUNICATIONS CORP. (Frisco, TX) Law Firm: Tarolli, Sundheim, Covell Tummino LLP (1 mau keʻena ʻaʻole kūloko) No. No. No., Lā, Speed: 15490649 ma 04/18/2017 (861 mau lā app e hoʻopuka)

Abstract: Hāʻawi ʻia nā ʻano o nā ʻōnaehana, nā huahana papahana, a me nā ala e hoʻokele ai i ka ʻike a me ka hāʻawi ʻana i ka media.ʻO kahi hoʻohālike o kahi ʻōnaehana, no ka laʻana, hiki ke hoʻokomo i kahi pūnaewele kamaʻilio no ka hoʻouna ʻana i nā faila media, kahi kikowaena hoʻokele waiwai me kahi kaʻina hana a me ka hoʻomanaʻo i hui pū ʻia me ke kaʻina hana, kahi waihona i hiki ke loaʻa i ka mea hana o ka server hoʻokele waiwai a me nā faila media pili me nā moʻolelo metadata, ka nui o nā kamepiula hoʻomohala hoʻokele waiwai e hāʻawi i nā mea hoʻomohala hoʻokele waiwai me ke komo pūnaewele ma luna o ka pūnaewele kamaʻilio i nā faila media a me nā moʻolelo metadata e pili ana i laila e hoʻoponopono ai i nā moʻolelo metadata, he plurality o nā kamepiula mea hoʻohana i hiki i ka pūnaewele kamaʻilio e hāʻawi i ka hiki i nā mea hoʻohana ke komo i nā faila media ma luna o ka pūnaewele kamaʻilio e nānā a hoʻoponopono i nā ʻāpana liʻiliʻi o nā moʻolelo metadata.Hoʻokomo pū ka ʻōnaehana i ka huahana papahana hoʻokele maʻiʻo i mālama ʻia i loko o ka hoʻomanaʻo o ke kikowaena hoʻokele maʻiʻo no ka mālama ʻana i ka ʻike a me ka hāʻawi ʻana i ka media.

[G06F] ELECTRIC DIGITAL DATA PROCESSING (nā ʻōnaehana kamepiula e pili ana i nā kumu hoʻohālike kikoʻī G06N)

Ka Mea Hana Hana: Adam Christopher Edwards (Fort Worth, TX) Ka mea i hāʻawi ʻia: Securus Technologies, Inc. (Carrollton, TX) Law Firm: Fogarty LLP (3 mau keʻena non-local) No. No., Lā, Speed: 13705153 ma 12/04/2012 (2457 mau lā e hoʻopuka ai)

Abstract: Hōʻike ʻia nā ʻōnaehana a me nā ʻano hana no ka hoʻomohala ʻana, ka hoʻohana ʻana, ka hāʻawi ʻana a/a i ʻole ka hana ʻana i nā mea hana noiʻi kaiaulu.I loko o kekahi mau hiʻohiʻona, hiki i kahi ala ke komo i ka loaʻa ʻana o kahi nīnau mai kahi mea hoʻohana (e laʻa, kahi mea noiʻi, a me nā mea ʻē aʻe), ka mea hoʻohana e pili ana i kahi i hāʻawi ʻia o ka plurality o nā keʻena hoʻomalu-kaiapuni (e laʻa, kahi hale paʻahao, hale paʻahao, etc.) , kēlā me kēia o ka plurality o nā keʻena i loaʻa i kahi waihona kikoʻī i hoʻonohonoho ʻia e mālama i ka ʻikepili e pili ana i kona poʻe kamaʻāina (e laʻa, nā paʻahao).Hiki i ke ʻano ke hoʻoholo i kahi pae komo o ka mea i hāʻawi ʻia o ka plurality o nā lako.Hiki i ke ala ke komo i ka lawe ʻana i ka ʻike mai hoʻokahi a ʻoi aʻe paha o nā ʻikepili ʻokoʻa ma ka pane ʻana i ka nīnau, ʻo ka ʻike i kiʻi ʻia e kūlike me ka pae komo.I kekahi mau hoʻokō, ʻaʻole hiki ke loaʻa i kahi ʻikepili i hiki i kahi keʻena mua ke loaʻa i kahi keʻena ʻelua ke ʻole nā ​​lālā mua a me ka lua o ka hui noiʻi like.

[G06F] ELECTRIC DIGITAL DATA PROCESSING (nā ʻōnaehana kamepiula e pili ana i nā kumu hoʻohālike kikoʻī G06N)

Mea Mea Hana: Paul Greenwood (Dallas, TX) Mea Hāʻawi ʻia: WEBUSAL LLC (Marina Del Rey, CA) Law Firm: The Danamraj Law Group, PC (Local) No. No., Lā, Speed: 15487949 ma 04/ 14/2017 (865 mau lā e hoʻopuka ai)

Abstract: Hāʻawi ʻia ka ʻōnaehana, nā mea hoʻohana, nā mea hoʻohana, a me nā polokalamu kamepiula pili a me nā ʻano helu helu no ka manaʻo ʻana i nā pūnaewele i kūpono e pili ana i ka mōʻaukala mākaʻikaʻi a ka mea hoʻohana a me nā hopena hulina i hala.Ma kekahi ʻaoʻao, mālama ka polokalamu kamepiula i ka mōʻaukala mākaʻikaʻi o ka mea hoʻohana a me nā hopena hulina me ka hoʻohana ʻana i kahi keʻena mālama kapuaʻi, a me nā ʻano helu helu, me ka hoʻohana ʻana i nā ʻenehana aʻo mīkini, e hana ana e wānana i nā pūnaewele e makemake paha ka mea hoʻohana e kipa aʻe.Hiki ke hoʻonohonoho ʻia nā ʻenehana aʻo mīkini laʻana no ka ʻike ʻana i nā mamana a me nā mea ʻikepili palapala i mea e wānana ai i ka (mau) pūnaewele e makemake paha ka mea hoʻohana e kipa i kahi kau hulina.Hoʻokumu ʻia ka hoʻomaʻamaʻa ʻana i nā ʻenehana aʻo mīkini laʻana e ka launa pū ʻana o ka mea hoʻohana, no ka laʻana, e ʻae ana i ka wehe ʻana i nā pūnaewele pili ʻole a i ʻole ka pili pono ʻole mai nā pūnaewele i manaʻo ʻia ma o kahi mea hoʻohana kūpono.

[G06F] ELECTRIC DIGITAL DATA PROCESSING (nā ʻōnaehana kamepiula e pili ana i nā kumu hoʻohālike kikoʻī G06N)

ʻO ke ʻano a me nā mea hana no ka hoʻohui ʻana i nā ʻāpana i kahi hoʻolālā kōkua kamepiula (CAD) Patent No. 10394967

Inventor(s): Gaurav Sawant (Pune, , IN), Maruthi Pavan (Pune, , IN), Prashant Deodhar (Pune, , IN), Ravi Vithalani (Pune, , IN), Sagar Inamdar (Pune, , IN), Sandesh Kadam (Pune, , IN), Sarang Kandekar (Pune, , IN), Yogesh Kavte (Pune, , IN) Hāʻawi (s): Siemens Product Lifecycle Management Software Inc. (Plano, TX) Law Firm: Lempia Summerfield Katz LLC (1 nā keʻena non-local) No. No. No., Lā, Speed: 14818089 ma 08/04/2015 (1484 lā app e hoʻopuka)

Abstract: Ua hōʻike ʻia kahi ala a me nā mea hana no ka hoʻohui ʻana i nā ʻāpana i kahi hoʻolālā kōkua kamepiula (CAD).I loko o kahi hoʻohālikelike, ʻo ke ʻano e pili ana i ka ʻike ʻana i kahi ʻāpana kumu a me kahi mea i hoʻopaʻa ʻia i loko o ke kaiapuni CAD.Hōʻike ka ʻāpana kumu a me ka ʻāpana i koho ʻia i nā ʻāpana like ʻole o kahi mea honua maoli.Hoʻopili pū ʻia ke ʻano o ka helu ʻana i hoʻokahi a ʻoi aʻe paha nā hopena hui no ka hui ʻana i ka ʻāpana kumu a me ka ʻāpana i hoʻopaʻa ʻia ma muli o kahi pūʻulu o nā lula.Hōʻike kēlā me kēia ʻaha hui i kahi pilina paʻa ma waena o ka ʻāpana kumu a me ka ʻāpana i koho ʻia.Hoʻokomo pū ʻia ke ʻano hana i nā kaohi ma waena o nā hui geometric o ka ʻāpana kumu a me nā mea geometric o ka mea i manaʻo ʻia e pili ana i hoʻokahi a ʻoi aku ka nui o nā hopena hui.Aia i loko o ke ala ka hoʻopuka ʻana i kahi hiʻohiʻona geometric me ka ʻāpana kumu i hui pū ʻia a me ka ʻāpana i hoʻopaʻa ʻia ma kahi mea hoʻohana kiʻi kiʻi.

[G06F] ELECTRIC DIGITAL DATA PROCESSING (nā ʻōnaehana kamepiula e pili ana i nā kumu hoʻohālike kikoʻī G06N)

Mea Mea Hana: Adam Youngberg (Allen, TX), David Filbey (Plano, TX), Kishore Prabakaran Fernando (Little Elm, TX) Ka mea i hāʻawi ʻia: CAPITAL ONE SERVICES, LLC (McLean, VA) Law Firm: Troutman Sanders LLP (9 mau keʻena non-local) No. No. No., Lā, Speed: 16177236 ma 10/31/2018 (300 lā app e hoʻopuka)

Abstract: ʻO kahi ʻōnaehana no ka hōʻoia ʻana i nā ʻike loiloi palekana lako polokalamu e loaʻa ana kahi mea hiki ke heluhelu ʻia ka lolouila transitory a me kahi mea hana.Mālama ka lolouila hiki ʻole ke hoʻololi i kahi waihona ʻoiaʻiʻo kumu me nā pae hoʻohālikelike no ka hōʻoia ʻana i nā ʻano o nā ʻike.Loaʻa ka mea hana i kahi ʻike mai kahi mea hana loiloi palekana polokalamu e hana ana i ka scan ma ke code noi.Hoʻomaopopo ka mea hana i kahi ʻano mai ka ʻike.Koho ke kaʻina hana i ke ʻano mai ka lolouila hiki ke heluhelu ʻia no ka hōʻoia ʻana i ke ʻano i ʻike ʻia.Hoʻoholo ka mea hana i ka helu kūpono no ka ʻike ʻana ma muli o ka hoʻokō ʻana o ka pae i koho ʻia.Hoʻoholo ke kaʻina hana inā he hoʻopunipuni ka loaʻa ʻana ma ka hoʻohālikelike ʻana i ka helu kūpono i kahi paepae kūpono i koho mua ʻia.Inā maikaʻi ka ʻike, hōʻike ka mea hoʻohana kiʻi i ka ʻike.

[G06F] ELECTRIC DIGITAL DATA PROCESSING (nā ʻōnaehana kamepiula e pili ana i nā kumu hoʻohālike kikoʻī G06N)

Mea Hana Hana: Deepak Warrier (Euless, TX), Remi Salam (Irving, TX), Timothy Jon Niznik (Flower Mound, TX) Ka mea i hāʻawi ʻia: AMERICAN AIRLINES, INC. (Fort Worth, TX) Law Firm: Haynes a me Boone, LLP (Local + 13 mau metro ʻē aʻe) No. No. No., La, Speed: 13755766 ma 01/31/2013 (2399 lā app e hoʻopuka)

Abstract: He ʻōnaehana a me ke ala no ka loaʻa ʻana o ka ʻikepili e pili ana i ka nui o nā wāwae huakaʻi;ka ʻike ʻana i kahi lohi waiwai e pili ana i kahi lohi e pono ai e hāʻawi i kahi wāwae huakaʻi mai ka nui o nā wāwae huakaʻi me nā kumuwaiwai e pono ai no ka haʻalele ʻana o ka wāwae huakaʻi, a me kahi lohi e pili ana me ka wāwae huakaʻi;ka hoʻoholo ʻana i kahi lohi hōʻea i manaʻo ʻia a me kahi lohi haʻalele i manaʻo ʻia ma muli o ka lohi o nā kumuwaiwai a me ka lohi e kū nei;nā palena hoʻopuka e pili ana i ka lohi hōʻea i manaʻo ʻia a me ka lohi haʻalele i manaʻo ʻia;ka loaʻa ʻana o nā ʻāpana hana;a me ka hana ʻana i kahi hoʻolālā hana i manaʻo ʻia me ka hoʻohana ʻana i ka lohi hōʻea i manaʻo ʻia, ka lohi haʻalele i manaʻo ʻia, a me nā ʻāpana hana.Ma kahi hiʻohiʻona hoʻohālike, ʻo kēlā me kēia wāwae huakaʻi he mokulele mokulele.

[G06Q] NA PUNA HANA A I OLE IA ANO, I HOOLAHA KUIIA NO NA MANAO HOOMANAO, KAlepa, KULA, MANAGERIAL, SUPERVISORY OR FORECASTING PURPOSE;NĀ HANA A I MAKEMAKE I HOʻOPIʻI KĀWAI NO KA AMINISTRATIVE, COMMERCIAL, FINANCIAL, MANAGERIAL, SUPERVISORY OR FORECASTING PURPOSE, ʻAʻole i hāʻawi ʻia no [2006.01]

Mea Hana Hana: Allen Fosha (Frisco, TX), Chris Allison (Frisco, TX), Kuntesh R. Chokshi (Plano, TX) Ka mea i koho: Frito-Lay North America, Inc. (Plano, TX) Law Firm : Carstens Cahoon, LLP (Local) No. No. No., Lā, Speed: 15201721 ma 07/05/2016 (1148 lā app e hoʻopuka)

Abstract: He mea hana no ka nānā ʻana i ka waihona ma kahi papa.Hōʻike ka mea hou i kahi mea hana no ka hoʻoholo ʻana i ka helu o nā pūʻolo ma kahi papa a i ʻole ka hanger.Hoʻoholo ʻia ka helu o nā pūʻolo ma kahi papa a i ʻole ka hange ma ka ʻike ʻana i ke ʻano o kahi pūʻolo ma ka papa a hoʻohui pū i nā ʻike āpau e hoʻoholo i ka helu o ka huahana ma kahi papa.Ma kahi ʻano ʻē aʻe, ʻike ʻia ka huahana e kahi mea ʻike e like me ka mea heluhelu SKU.No laila, ʻike ʻia ka nui a me ke ʻano o ka huahana i kau ʻia ma ka papa a i ʻole ka hanger.ʻO ia ʻike e hiki ai i kahi hale kūʻai ke ʻike i ke ʻano a me ka nui o nā pūʻolo e pono ai e hoʻihoʻi hou i kahi papa kikoʻī.

[G06F] ELECTRIC DIGITAL DATA PROCESSING (nā ʻōnaehana kamepiula e pili ana i nā kumu hoʻohālike kikoʻī G06N)

Ka nānā ʻana kiʻi a me ka ʻike ʻana me ka hoʻohana ʻana i ka mīkini aʻo me ka hoʻopuka pilikino Patent No. 10395313

Mea Mea Hana: Arjun Dugal (Dallas, TX), Geoffrey Dagley (McKinney, TX), Jason Richard Hoover (Grapevine, TX), Micah Price (Plano, TX), Qiaochu Tang (The Colony, TX), Raman Bajaj ( Frisco, TX), Sanjiv Yajnik (Dallas, TX), Stephen Mic Assignee(s): Capital One Services, LLC (McLean, VA) Law Firm: Finnegan, Henderson, Farabow, Garrett Dunner, LLP (9 non-local offices) No ka palapala noi, ka lā, ka wikiwiki: 15916124 ma 03/08/2018 (537 lā app e hoʻopuka)

Abstract: ʻO kahi ʻōnaehana no ka hoʻoponopono ʻana i kahi kiʻi me kahi kaʻa e hoʻohana ana i ka mīkini aʻo hiki ke hoʻokomo i kahi kaʻina e kamaʻilio me kahi mea kūʻai aku, a me kahi ʻōnaehana mālama mālama i nā ʻōlelo aʻoaʻo i ka wā e hoʻokō ʻia ai, e hana ai ka mea hana i nā hana e like me: ka loaʻa ʻana o ke kiʻi o kahi kaʻa. mai ka mea kūʻai aku;ka unuhi ʻana i hoʻokahi a ʻoi aku paha mau hiʻohiʻona mai ke kiʻi;ma muli o nā hiʻohiʻona i unuhi ʻia a me ka hoʻohana ʻana i kahi algorithm aʻo mīkini, e hoʻoholo ana i kahi hana a me kahi hoʻohālike o ke kaʻa;ka loaʻa ʻana o ka ʻike mea hoʻohana e pili ana i kahi noi kālā no ke kaʻa;ka hoʻoholo ʻana i kahi ʻōlelo manawa maoli no ke kaʻa e pili ana i ka hana, ke kumu hoʻohālike, a me ka ʻike mea hoʻohana;a me ka hoʻouna ʻana i ka ʻōlelo manawa maoli no ka hōʻike ʻana ma ka mea kūʻai aku.

[G06Q] NA PUNA HANA A I OLE IA ANO, I HOOLAHA KUIIA NO NA MANAO HOOMANAO, KAlepa, KULA, MANAGERIAL, SUPERVISORY OR FORECASTING PURPOSE;NĀ HANA A I MAKEMAKE I HOʻOPIʻI KĀWAI NO KA AMINISTRATIVE, COMMERCIAL, FINANCIAL, MANAGERIAL, SUPERVISORY OR FORECASTING PURPOSE, ʻAʻole i hāʻawi ʻia no [2006.01]

Mea Hana: Brian N. Smith (Plymouth Meeting, PA), Heather A. McGuire (Plymouth Meeting, PA), Michael J. Markus (Plymouth Meeting, PA), Peter M. Kionga-Kamau (Charlottesville, VA) Assignee (s): 3DEGREES LLC (Plano, TX) Law Firm: Fay Sharpe LLP (1 mau keʻena non-local) No. No. No., Lā, Speed: 11686421 ma 03/15/2007 (4548 lā app e hoʻopuka)

Abstract: E like me nā aʻo i wehewehe ʻia ma ʻaneʻi, hāʻawi ʻia nā ʻōnaehana a me nā ʻano hana no ka hana ʻana i kahi ʻimi pūnaewele no ka ʻike e pili ana i kahi kumuhana i kuhikuhi ʻia e kahi mea hoʻomaka huli.Hiki ke hana ʻia kahi nīnau e pili ana i ka ʻike hulina a me kahi pilina degere mua.ʻO ka hoʻopili degere mua paha he moʻolelo uila e hōʻike ana i kahi lālā o ka ʻoihana pūnaewele, a hiki i ka ʻike hulina ke ʻike i ke kumuhana.Hiki ke huli ʻia hoʻokahi a ʻoi aku paha nā moʻolelo uila e hōʻike ana kēlā me kēia i kahi lālā o ka ʻoihana kaiapili me ka hoʻohana ʻana i ka nīnau e ʻike ai i hoʻokahi a ʻoi aʻe paha mau lālā o ka ʻoihana pūnaewele i ʻike ʻia e pili ana i ke kumuhana a pili pololei a pili ʻole paha i ka pilina degere mua.

[G06F] ELECTRIC DIGITAL DATA PROCESSING (nā ʻōnaehana kamepiula e pili ana i nā kumu hoʻohālike kikoʻī G06N)

Mea Mea Hana: Alan C. Edwards (Allen, TX), Dustin M. Dorris (North Richland Hills, TX), Shilpa Mudhiganti (Frisco, TX) i hāʻawi ʻia: International Business Machines Corporation (Armonk, NY) Law Firm : ʻAʻohe No. No ka ʻōlelo aʻoaʻo, lā, wikiwiki: 15045820 ma 02/17/2016 (1287 lā app e hoʻopuka)

Abstract: Hāʻawi ʻia nā mīkini no ka nānā ʻana i ka maikaʻi a me ka pololei o ka ʻike ma nā kamaʻilio e lawelawe ʻia e ka mea kūʻai aku.Hoʻohālikelike nā mīkini i kahi pūʻulu o nā kamaʻilio i mālama ʻia e ka mea kūʻai aku e hana i kahi laʻana o nā kamaʻilio a unuhi i nā ʻike mai ka pūʻulu hoʻohālike o nā kamaʻilio.Hoʻohālikelike nā mīkini i ka ʻike i unuhi ʻia me ka ʻike i manaʻo ʻia o nā kamaʻilio e lawelawe ʻia e ka mea kūʻai aku a nānā i ka ʻike i unuhi ʻia a me ka ʻike i manaʻo ʻia e ʻike i nā ʻokoʻa ma waena o ka ʻike i unuhi ʻia a me ka ʻike i manaʻo ʻia e pili ana i nā hopena o ka loiloi.Eia kekahi, hoʻoholo nā mīkini i kahi pae o ke koʻikoʻi o nā ʻokoʻa a hoʻopuka i kahi hoʻolaha no ka hoʻololi ʻana i nā kamaʻilio, a i ʻole ka hana a ka mea kūʻai aku, e pili ana i ka pae i hoʻoholo ʻia o ka nui o nā ʻokoʻa.

[G06F] ELECTRIC DIGITAL DATA PROCESSING (nā ʻōnaehana kamepiula e pili ana i nā kumu hoʻohālike kikoʻī G06N)

Mea Mea Hana: Gary K. Thornton (Carrollton, TX) Ka mea i hāʻawi ʻia: INTERNATIONAL BUSINESS MACHINES CORPORATION (Armonk, NY) Law Firm: Cantor Colburn LLP (7 non-local office) No. No., La, Speed: 14959491 ma 12/04/2015 (1362 mau lā e hoʻopuka ai)

Abstract: Aia nā ʻano hana, nā ʻōnaehana a me nā huahana polokalamu kamepiula no ka mālama ʻana i ka ʻikepili i loko o kahi ʻōnaehana helu.Loaʻa i nā ʻāpana ʻikepili i nānā ʻia.Hoʻokomo pū ʻia nā hiʻohiʻona i ka hāʻawi ʻana i kahi kūlana mālama mua i ka mea ʻikepili i nānā ʻia e hana i kahi ʻikepili helu.Aia pū kekahi i ka hoʻoholo ʻana i kahi pae mālama paepae.Aia pū kekahi i ka hoʻohālikelike ʻana i ka pae hoʻopaʻa mua i ka pae waihona waihona.Hoʻokomo pū ʻia nā hiʻohiʻona, ma muli o ka hoʻohālikelike e hōʻike ana he ʻoi aku ka nui o ka waihona waihona mua ma mua o ka pae waihona waihona, e mālama ana i ka mea ʻikepili i koho ʻia i kahi mālama lōʻihi.Hoʻokomo pū ʻia nā ʻano ma muli o ka hoʻohālikelike e hōʻike ana he ʻoi aku ka liʻiliʻi o ka pae hoʻopaʻa mua ma mua o ka pae waihona waihona, me ka hoʻolei ʻana i ka mea ʻikepili i koho ʻia.

[G06F] ELECTRIC DIGITAL DATA PROCESSING (nā ʻōnaehana kamepiula e pili ana i nā kumu hoʻohālike kikoʻī G06N)

ʻO ke ala e helu ai i ka huina o ka puka aniani hoʻoheheʻe me ka hoʻohana ʻana i ke aʻo ʻana ma muli o ke aʻo ʻana ma muli o ke aʻo ʻana i koho ʻia i ka hoʻohui ʻana i ka mea hoʻohana vector Patent No. 10395381

Inventor(s): Dipan Kumar Mandal (Bangalore, , IN), Jayasree Sankaranarayanan (Kerala, , IN) Assignee(s): TEXAS INSTRUMENTS INCORPORATED (Dallas, TX) Law Firm: No Counsel Application No., Date, Speed: 16291405 ma 03/04/2019 (176 mau lā e hoʻopuka ai)

Abstract: ʻO nā ʻenehana i hōʻike ʻia e pili ana i ka hoʻokumu ʻana i ka huina o nā mea kiʻi e hoʻohana ana i kahi aʻoaʻo huahana vector dot e hōʻuluʻulu i nā mea kiʻi i hoʻopaʻa ʻia a me ka mask e hana ana i kahi vector o nā mea kiʻi i uhi ʻia.Hoʻokumu ʻia ka huina poloka mai nā huina ākea ākea ma o vector single instruction multiple data (SIMD) hoʻohui.

Pūnaehana a me ke ala no ka hoʻolako ʻana i ka puka braille maikaʻi loa e pili ana i ka ʻōlelo a me ka ʻōlelo hōʻailona Patent No. 10395555

Inventor(s): Joseph MA Djugash (San Jose, CA), Rajiv Dayal (Santa Clara, CA) Assignee(s): TOYOTA MOTOR ENGINEERING MANUFACTURING NORTH AMERICA, INC. (Plano, TX) Law Firm: Snell Wilmer LLP (5 nā keʻena ʻaʻole kūloko) No ka noi, ka lā, ka wikiwiki: 14673303 ma 03/30/2015 (1611 mau lā app e hoʻopuka)

Abstract: ʻO kahi ʻōnaehana no ka hoʻoholo ʻana i nā kikokikona i hoʻopuka ʻia ma muli o ka ʻōlelo ʻōlelo a me ka ʻōlelo hōʻailona me kahi pahupaʻikiʻi i hoʻonohonoho ʻia e ʻike i ka ʻikepili kiʻi e pili ana i kahi huaʻōlelo ma ka ʻōlelo hōʻailona.Aia pū ka ʻōnaehana i kahi microphone i hoʻonohonoho ʻia e ʻike i ka ʻikepili leo e pili ana i ka huaʻōlelo ma ka ʻōlelo ʻōlelo.Aia pū ka ʻōnaehana i kahi mea hana i hoʻonohonoho ʻia no ka loaʻa ʻana o ka ʻikepili kiʻi mai ka pahupaʻikiʻi a hoʻololi i ka ʻikepili kiʻi i kahi huaʻōlelo ma ke kiʻi.Hoʻonohonoho pū ʻia ke kaʻina hana no ka loaʻa ʻana o ka ʻikepili leo mai ka microphone a hoʻololi i ka ʻikepili leo i kahi huaʻōlelo ma ka leo.Hoʻonohonoho pū ʻia ke kaʻina hana no ka hoʻoholo ʻana i kahi huaʻōlelo maikaʻi loa ma ke koho ʻana i kekahi o ka huaʻōlelo ma ke kiʻi a i ʻole ka huaʻōlelo ma ka leo ma muli o ka hoʻohālikelike ʻana o ka huaʻōlelo ma ke kiʻi a me ka huaʻōlelo kikokikona leo.

[G09B] NA MEA HOOLAHA A I OLE HOIKE;NA MEA HANA NO KE A'O ANA, A I OLE KA MAKEMAKE ME KA POE MAKAPO, KULI A LEA;NA HOIKE;PLANETARIA;PALAPALA;MAPS;NA PALAPALA

Mea Mea Hana: Michael V. Ho (Allen, TX), Vijayakrishna J. Vankayala (Allen, TX) Ka mea i hāʻawi ʻia: Micron Technology, Inc. (Boise, ID) Law Firm: Perkins Coie LLP (17 non-local. nā keʻena) No ka noi, ka lā, ka wikiwiki: 15975716 ma 05/09/2018 (475 mau lā app e hoʻopuka)

Abstract: Aia ka mea hoʻomanaʻo i kahi kaapuni manawa i hoʻonohonoho ʻia e: loaʻa i kahi hōʻailona hoʻokomo, kahi o ka hōʻailona hoʻokomo i hoʻokahi hōʻailona i loko o kahi pūʻulu o nā hōʻailona hoʻokomo (e laʻa, nā ʻāpana he nui a i ʻole nā ​​nibbles) i kamaʻilio ʻia e like me ke kaʻina me kēlā me kēia mea hoʻokomo. nā hōʻailona pākahi ma ka hana serial a like, a hoʻopuka i kahi hōʻailona hoʻopaʻa manawa i hui pū ʻia ma muli o ka hōʻailona hoʻokomo i loaʻa, kahi e pili ai ka hōʻailona manawa me nā nibbles o ka ʻikepili.

[G11C] STATIC STATIC (hoʻopaʻa ʻike e pili ana i ka neʻe ʻana ma waena o ka mea lawe leo a me ka transducer G11B; nā mea semiconductor no ka mālama ʻana i H01L, e laʻa me H01L 27/108-H01L 27/11597; ʻenehana pulse ma H03K maʻamau, e laʻa i nā hoʻololi uila H03K 17/00)

Mea Mea Hana: Jason M. Brown (Allen, TX), Todd A. Dauenbaugh (Richardson, TX), Vijayakrishna J. Vankayala (Allen, TX) Ka mea i hāʻawi ʻia: Micron Technology, Inc. (Boise, ID) Law Paʻa: Perkins Coie LLP (17 mau keʻena non-local) No. No. No., La, Speed: 15977125 ma 05/11/2018 (473 lā app e hoʻopuka)

Abstract: Loaʻa i kahi mea hoʻomanaʻo kahi mea hoʻokele ʻikepili mua i hoʻonohonoho ʻia e hoʻouna i kahi ʻikepili mua e like me ka hōʻailona uaki mua;kahi awa ʻikepili mua i hui pū ʻia me ka mea hoʻokele ʻikepili mua, ʻo ke awa ʻikepili mua i hoʻonohonoho ʻia no ka loaʻa ʻana o ka ʻikepili mua;ua hoʻonohonoho ʻia kahi mea hoʻokele ʻikepili ʻelua e hoʻouna i ka ʻikepili ʻelua e like me ka hōʻailona uaki ʻelua, kahi i kūlike ʻole ai ka hōʻailona uaki ʻelua me ka hōʻailona uaki mua;a me ka lua o ka 'ikepili awa i hui 'ia me ka lua o ka 'ikepili, ua ho'onohonoho 'ia ka lua 'ikepili no ka loa'a 'ana o ka 'ikepili lua.

[G11C] STATIC STATIC (hoʻopaʻa ʻike e pili ana i ka neʻe ʻana ma waena o ka mea lawe leo a me ka transducer G11B; nā mea semiconductor no ka mālama ʻana i H01L, e laʻa me H01L 27/108-H01L 27/11597; ʻenehana pulse ma H03K maʻamau, e laʻa i nā hoʻololi uila H03K 17/00)

ʻO nā ʻōnaehana hoʻokipa Optical a me nā mea hana me ka pūʻulu ʻike me ka nui o nā substrates i hoʻolei ʻia ma kahi ʻaoʻao a hiki i kahi ʻaoʻao Patent No. 10396117

Mea Hana Hana: Laila Mattos (Dallas, TX) Mea Hoʻokaʻawale: Waymo LLC (Mountain View, CA) Law Firm: McDonnell Boehnen Hulbert Berghoff LLP (1 non-local offices) No. No. No., Lā, Speed: 15294335 on 10/14/2016 (1047 mau lā e hoʻopuka ai)

Abstract: ʻO ka hōʻike o kēia manawa e pili ana i nā ʻōnaehana hoʻokipa optical.Aia kekahi ʻōnaehana laʻana i ka plurality o nā substrate i hoʻolei ʻia i loko o kahi ʻaoʻao a hiki i ka ʻaoʻao ma kahi axis mua.ʻO kēlā me kēia pāpaʻi o ka plurality o nā substrates he plurality o nā mea ʻike.ʻO kēlā me kēia mea ʻike maka o ka plurality o nā mea ʻike maka e hoʻopuka i kahi hōʻailona ʻike i ka pane ʻana i ka mālamalama i loaʻa e ka mea ʻike.Hoʻonohonoho ʻia ka plurality o nā mea ʻike me ka pitch detector ma waena o nā mea ʻimi pili o ka plurality o nā mea ʻike.ʻO kēlā me kēia pāpaʻi o ka plurality o nā substrates pū kekahi me kahi kaapuni hoʻokipa hōʻailona i hoʻonohonoho ʻia e loaʻa i nā hōʻailona ʻike i hana ʻia e ka plurality o nā mea ʻike.Hoʻokuʻu ʻia nā substrates o ka plurality o nā substrates i mālama ʻia ka pitch detector ma waena o nā mea ʻike ʻike pili ma ko lākou mau substrates.

[G01S] KA LĀKĀ LĀWAI-IMI;HOOLAHA LEKIO;KA HOʻOLOHE I KA MAHELE A I ʻole ka wikiwiki ma ka hoʻohana ʻana i nā hawewe lekiō;LOA'A A I OLE IEIA-E IKE IA MA KA HOOMANA'ANA A I OLE KA HOIKE ANA O NA HAwewe Lekio;NA HOOLAHA ANALOGO me ka hoohana ana i na nalu e ae

Mea Mea Hana: Mohit Chawla (Belgaluru, , IN) Ka mea i hāʻawi ʻia: TEXAS INSTRUMENTS INCORPORATED (Dallas, TX) Law Firm: No Counsel Application No., Date, Speed: 15852132 on 12/22/2017 (613 days app. e hoopuka)

Abstract: Aia i loko o ke kaapuni kekahi mau transistors ʻaoʻao kiʻekiʻe, ʻelua o nā transistors ʻaoʻao haʻahaʻa, kahi pale pale manaʻo mua i hui pū ʻia me kekahi o nā transistors ʻaoʻao haʻahaʻa ma kahi node manaʻo mua, a me kahi pale pale ʻaoʻao i hui pū ʻia me kekahi o nā transistors ʻaoʻao haʻahaʻa. ma ka lua manao node.Hoʻopili pū ʻia nā mea pale ʻike mua a me ka lua ma kahi node honua.Aia i loko o ke kaapuni kahi pūnaewele hoʻololi mua i hui pū ʻia me ka resistor ʻike mua, kahi pūnaewele hoʻololi lua i hui pū ʻia me ka resistor ʻike ʻelua, kahi pālua o nā hoʻololi i hoʻonohonoho pono ʻia e hāʻawi i kahi hiki o ka node honua a i ʻole ka hiki o ka node ʻike mua ma ke ʻano he hiki i ka ʻupena hoʻololi mua, a ʻo ka lua o nā mea hoʻololi i hoʻonohonoho ʻia e hāʻawi koho i ka hiki o ka node honua a i ʻole ka hiki o ka node manaʻo ʻelua ma ke ʻano he hiki honua i ka pūnaewele hoʻololi ʻelua.

[G01R] KE ana i na mea hoololi ELECTRIC;KE ana i na mea hoano maalea (e hoike ana i ka hookani pono ana o na kaapuni resonant H03J 3/12)

Mea Hoʻokumu: Jaiganesh Balakrishnan (Bangalore, , IN), Sundarrajan Rangachari (Bangalore, , IN), Suvam Nandi (Bangalore, , IN) i hāʻawi ʻia: TEXAS INTSTUMENTS INCORPORATED (Dallas, TX) Law Firm: No Counsel Application ʻAʻole., Lā, wikiwiki: 16110478 ma 08/23/2018 (369 lā app e hoʻopuka)

Abstract: Hōʻike ʻia kahi kānana kikohoʻe no ka interpolation a i ʻole decimation a me kahi mea hoʻohui i ka kānana kikohoʻe.Aia i loko o ka kānana kikohoʻe kekahi poloka kānana, kahi kaapuni hoʻololi mua i hui pū ʻia me ka poloka kānana a me kahi kahawai hoʻokomo i hui ʻia e hāʻawi i nā waiwai hoʻokomo i kahi mea i koho ʻia mai ka poloka kānana a me ka kaapuni hoʻololi mua.Aia i loko o ka poloka kānana he ʻelua mau kānana i hoʻololi ʻia, ʻo nā mea hoʻololi i hoʻololi ʻia o kahi kānana mua mua o nā ʻāpana kānana ʻelua he symmetric a me nā coefficient i hoʻololi ʻia o kahi kānana ʻelua o ka pālua o ka sub-filter. - nā kānana he anti-symmetric.Hoʻohui ʻia ke kaapuni hoʻololi mua e hana i kahi hoʻololi mua;ʻO ka poloka kānana a me ke kaapuni hoʻololi mua i hui pū ʻia e hoʻopau i nā kiʻi spectral makemake ʻole i nā hopena hope o ka kānana kikohoʻe.

[G06F] ELECTRIC DIGITAL DATA PROCESSING (nā ʻōnaehana kamepiula e pili ana i nā kumu hoʻohālike kikoʻī G06N)

Mea Mea Hana: Linda Dunbar (Plano, TX) Hāʻawi: Huawei Technologies Co., Ltd. (Shenzhen, , CN) Law Firm: Leydig, Voit Mayer, Ltd. (7 mau keʻena non-local) No. , Lā, wikiwiki: 15280682 ma 09/29/2016 (1062 lā noi e hoʻopuka)

Abstract: Hōʻike ʻia kahi mea hoʻokaʻawale kahe, nā kulekele a me ka hoʻopaʻa ʻana i nā lula hana ʻāpana a me ka mea hoʻoponopono.Loaʻa i ka mea hoʻokahe kaʻa kahi kulekele hoʻomalu koho kaulahao lawelawe i hoʻouna ʻia e kahi kulekele a me ka ʻāpana hana o ka lula.Aia i loko o ke kulekele hoʻomalu koho kaulahao kahi pilina pili ma waena o kahi ʻano noi a me kahi mea hōʻike o kahi kaulahao lawelawe.ʻO ke kaulahao lawelawe he ala i hoʻokumu ʻia e kahi mea hoʻouna a me kahi mea lawelawe i hoʻohui ʻia i ka waiwai e pono ai ke kahe lawelawe me ke ʻano noi.ʻIke ka mea hoʻoheheʻe kahe i ke kahe lawelawe me ke ʻano noi e pili ana i ke kulekele hoʻomalu koho kaulahao lawelawe a hoʻohui i ka mea hōʻike o ke kaulahao lawelawe i kahi leka o ke kahe lawelawe.Hoʻouna ka mea hoʻolaha kahe i ka memo o ke kahe lawelawe me ka mea hōʻike i hoʻohui ʻia o ke kaulahao lawelawe i kahi mea hoʻouna i pili pono i ka classifier kahe.

[G01R] KE ana i na mea hoololi ELECTRIC;KE ana i na mea hoano maalea (e hoike ana i ka hookani pono ana o na kaapuni resonant H03J 3/12)

Mea Mea Hana: Daniel J. Butterfield (Flower Mound, TX), Gregory P. Fitzpatrick (Keller, TX), Tsz S. Cheng (Grand Prairie, TX) Ka mea i koho: INTERNATIONAL BUSINESS MACHINES CORPORATION (Armonk, NY) Law Firm: Cuenot, Forsythe Kim, LLC (2 non-local offices) No. No. No. Application, La, Speed: 15914914 on 03/07/2018 (538 days app to issue)

Abstract: Hiki ke loaʻa kahi noi ʻae hōʻoia e kahi ʻōnaehana mua mai kahi ʻōnaehana lua.Hiki i ka ʻōnaehana mua ke hoʻoholo inā makemake ʻia ka mea hoʻohana e hoʻopaʻa inoa ma ka liʻiliʻi o kahi moʻokāki pūnaewele ʻelua i mālama ʻia e kahi ʻekolu ʻōnaehana pili ʻole i ka ʻōnaehana lua i mea e ʻae ai i ka noi hōʻoia.Inā makemake ʻia ka mea hoʻohana e hoʻopaʻa inoa ma ka liʻiliʻi ma ka lua o ka moʻokāki pūnaewele i mea e ʻae ai i ka noi hōʻoia, hiki i ka ʻōnaehana mua ke hoʻoholo inā ua komo ka mea hoʻohana i kēia manawa ma ka liʻiliʻi o ka moʻokāki pūnaewele ʻelua ma ka liʻiliʻi o hoʻokahi kau mea hoʻohana i kēia manawa.Inā komo ka mea hoʻohana i kēia manawa ma ka liʻiliʻi o ka lua o ka mooolelo pūnaewele ma ka liʻiliʻi o hoʻokahi kau mea hoʻohana i kēia manawa, hiki i ka ʻōnaehana mua ke kamaʻilio i ka ʻōnaehana ʻelua i kahi pane e hōʻike ana ua ʻae ʻia ka mea hoʻohana no ka hōʻoia ʻana me ka ʻōnaehana lua.

[G06F] ELECTRIC DIGITAL DATA PROCESSING (nā ʻōnaehana kamepiula e pili ana i nā kumu hoʻohālike kikoʻī G06N)

Pūnaehana a me ke ala e hoʻohālikelike ai a hoʻomaikaʻi i ka hoʻokō pono ʻana o ka maʻiʻo o ka mea hoʻohana Patent No. 10397304

Mea Hana Hana: Dana Ballinger (Flower Mound, TX) Mea Hoʻokaʻawale: Excentus Corporation (Dallas, TX) Law Firm: RegitzMauck PLLC (ʻaʻohe wahi i loaʻa) No. No. No., Lā, Speed: 15883281 ma 01/30/2018 (574 mau lā noi e hoʻopuka)

Abstract: He ʻōnaehana a me ke ala e hoʻomaikaʻi ai i ka hoʻokō pono ʻana o ka maʻiʻo o ka mea hoʻohana ma o ka hoʻohana ʻana i nā ʻano maʻiʻo maʻamau i hoʻohana ʻia ma waena o nā paepae a me nā mea hana e hoʻokō ai i kahi ʻōnaehana papahana denominator maʻamau.Hoʻohana ʻia nā ʻano maʻiʻo maʻamau no ka hana ʻana i kahi hoʻolālā maʻiʻo honua i hoʻokō like ʻia ma nā ʻano like ʻole a me nā paepae, e hopena i ka ʻike mea hoʻohana maʻamau.Hiki i ka mea hou ke hoʻohana i nā hana hoʻolālā e hoʻohana a hoʻohana ʻia me kēlā me kēia mea hana a me ka paepae i mea e hoʻopau ʻia ai nā polokalamu kamepiula nui a me ka hoʻonui ʻana i nā hemahema.

[G06F] ELECTRIC DIGITAL DATA PROCESSING (nā ʻōnaehana kamepiula e pili ana i nā kumu hoʻohālike kikoʻī G06N)

Mea Mea Hana: Omar Barlas (Fort Worth, TX) Mea Hāʻawi ʻia: UNASSIGNED Law Firm: ʻAʻohe No Counsel Application No., La, Speed: 15206153 ma 07/08/2016 (1145 lā app e hoʻopuka)

Abstract: He pōlele robotic sensor mamao a me ke ʻano o ka hana ʻana.Aia i loko o ka pōleʻa robotic kahi pūpū o waho e hana ana i ka pōleʻa, ka ʻāpana hoʻomalu i hoʻonoho ʻia i loko o ka pūpū o waho, kahi pahupaʻikiʻi i hoʻopili pono ʻia i ka circuitry mana, kahi ʻōnaehana hoʻolalelale i loko o ka pūpū o waho, a hoʻokahi a ʻoi aku nā mea hoʻohui.Aia i loko o ke kaapuni hoʻomalu ma ka liʻiliʻi hoʻokahi kaʻina hana, hoʻomanaʻo, a me kahi pilina kamaʻilio uea.Hoʻonohonoho ʻia ka pahupaʻikiʻi e hana i nā hōʻailona wikiō o ka nānā ʻana i waho i ka ʻili o waho.Ua hoʻonohonoho ʻia ka ʻōnaehana hoʻolalelale e hoʻohuli i ka pūpū o waho e pane i nā ʻōlelo aʻoaʻo i loaʻa ma o ke kelepona kamaʻilio uea.Hoʻonohonoho ʻia nā mea hoʻohui hoʻokahi a ʻoi aku paha e hoʻopili pono i hoʻokahi a ʻoi aku paha nā mea ʻike i ke kaapuni mana.Hiki ke hoʻohui ʻia kekahi a ʻoi aku paha i nā mea ʻike ma ke ʻano modular.

[G05D] NA PUNA NO KA HOOPONOPONO ANA A I OLE KA HOOPONOPONO ANA I NA HOOLOHE NON-ELECTRIC (no ka hoohehee mau ana i na metala B22D 11/16; valves per se F16K; e ike ana i na mea hoololi uila ole, e nana i na papa haahaa pili o G01; no ka hooponopono ana i na mea hoololi uila a magnetic paha G05F)

ʻO nā ʻōnaehana a me nā ʻano hana no ka ʻike ikaika ʻana i kahi papa kākoʻo maʻi a me ka nānā ʻana i ka maʻi Patent No. 10390738

Mea Hana Hana: Derek del Carpio (Korineto, TX), Kenneth Chapman (Charlotte, NC), Matt Clark (Frisco, TX) Ka mea i koho: CareView Communications, Inc. (Lewisville, TX) Law Firm: Meister Seelig Fein LLP (1 mau keʻena non-local) No. No. No., Lā, Speed: 16031004 ma 07/10/2018 (413 lā app e hoʻopuka)

Abstract: Hiki i nā ʻōnaehana nānā maʻi like ʻole ke komo i kahi sensor i hoʻonohonoho ʻia e hōʻiliʻili i ka ʻike ʻekolu.Hiki i nā ʻōnaehana ke hoʻomaopopo i kahi o kahi papa kākoʻo maʻi e pili ana i ka ʻike ʻekolu.Hiki i nā ʻōnaehana ke hoʻonohonoho i kahi paepae planar ʻelua e pili ana i ka ʻili o ke kākoʻo maʻi.Hiki i nā ʻōnaehana ke hoʻomaopopo i kahi wahi maʻi ma luna o ka papa kākoʻo maʻi e pili ana i ka ʻike ʻekolu a hoʻohālikelike i ka wahi maʻi i ka paepae planar ʻelua.ʻO kaʻoi aku o ka paepae hiki ke hōʻike i kahi pilikia nui o ka hāʻuleʻana o ka maʻi.Hiki ke hana ʻia kahi makaʻala ma muli o ka nui o ka paepae.Hiki i nā ʻōnaehana ke hoʻihoʻi hou i ka ʻike ʻana o ka wahi o ke kākoʻo o ka mea maʻi a me ka hoʻonohonoho ʻana o ka paepae e helu ai i nā loli i ka wahi maʻi.

Kaʻana like electromagnetic a me ka haʻahaʻa haʻahaʻa o ka neʻe ʻana o nā kaʻa a me ka ʻōnaehana Patent No. 10391872

Mea Mea Hana: Geoffrey David Gaither (Brighton, MI), Joshua D. Payne (Ann Arbor, MI), Nathan C. Westover (New Hudson, MI) i hāʻawi ʻia: TOYOTA MOTOR ENGINEERING MANUFACTURING NORTH AMERICA, INC. ( Plano, TX) Law Firm: Snell Wilmer LLP (5 mau keʻena non-local) No. No. No., Lā, Speed: 15644583 ma 07/07/2017 (781 lā app e hoʻopuka)

Abstract: Nā ala, nā ʻōnaehana, a me nā mea hana no ka hoʻouka ʻana a/a i ʻole ka neʻe ʻana i kahi kaʻa.Aia i loko o ka ʻōnaehana hoʻouka a me ka neʻe ikaika ʻana i kahi pā uila uila kiʻekiʻe no ka hāʻawi ʻana i kahi uku uila.Aia i loko o ka ʻōnaehana hoʻouka a me ka neʻe ikaika ʻana i kahi loop inductive i hoʻonohonoho ʻia e hoʻopaʻa a hoʻoneʻe paha i kahi kaʻa lua.Aia i loko o ka ʻōnaehana hoʻouka a me ka neʻe ikaika ʻana me kahi ʻāpana hoʻomalu uila i hoʻopili ʻia i hoʻokahi o ka pā uila uila kiʻekiʻe a i ʻole ka loop inductive.Hoʻonohonoho ʻia ka ʻāpana uila e hoʻoholo ai inā aia ka kaʻa mua i ke ʻano hoʻopiʻi a i ʻole i ke ʻano neʻe ikaika a hoʻomalu i ka pā uila uila kiʻekiʻe a me ka loop inductive e loaʻa mai a hāʻawi i ka uku i ke kaʻa ʻelua i ke ʻano hoʻopiʻi a kipaku a huki paha i ke kaʻa ʻelua i ke ʻano neʻe ikaika.

[H02J] NA HANA KAAPUNI A I OLE NUI NO KA HOOMAIKAI A I OLE KA PANAHANA UILA;NĀ PĀNĀWAI NO KA WAIWAI UILA (Nā kaapuni lako uila no nā mea hana no ke ana ʻana i ka pāhawewe-X, radiation gamma, corpuscular radiation a i ʻole cosmic radiation G01T 1/175; nā kaapuni lako uila i hoʻololi ʻia no ka hoʻohana ʻana i nā ʻāpana manawa uila me nā ʻāpana ʻole G04G 19/ 00; no nā kamepiula kikohoʻe G06F 1/18; no nā paipu hoʻokuʻu H01J 37/248; nā kaapuni a i ʻole nā ​​​​mea hana no ka hoʻololi ʻana i ka mana uila, nā hoʻonohonoho no ka hoʻomalu a hoʻoponopono ʻana i ia mau kaapuni a i ʻole nā ​​mea hana H02M; ka mana pili o kekahi mau kaʻa, ka mana o kahi prime -hui hoʻoneʻe/generator H02P; kaohi o ka mana alapine kiʻekiʻe H03L; hoʻohana hou aku i ka laina mana a i ʻole ka pūnaewele mana no ka hoʻouna ʻana i ka ʻike H04B)

Mea Mea Hana: John Charles Ehmke (Garland, TX), Virgil Cotoco Ararao (McKinney, TX) Ka mea i koho: TEXAS INSTRUMENTS INCORPORATED (Dallas, TX) Law Firm: No Counsel Application No., Date, Speed: 15433704 on 02/15/2017 (923 lā noi e hoʻopuka)

Abstract: Ma nā laʻana i wehewehe ʻia, ua hoʻohui ʻia kahi mea hana mua ma ka ʻili mua o kahi pani me kahi hale i hoʻonohonoho ʻia ma ka ʻili lua o ka pā.Ma ka liʻiliʻi hoʻokahi laʻana, ua hoʻohui ʻia kahi alakaʻi mua i hoʻonohonoho ʻia ma ka ʻili mua me ka circuitry o ka mea hana mua.Kākoʻo ʻia kahi ʻāpana kiʻekiʻe o ka conductor mua e ka hoʻokuʻu ʻana i kahi encapsulate a mālama i ka encapsulate.Hoʻokaʻawale ʻia ka mea hoʻokele mua ma ka ʻoki ʻana i ka encapsulate a me ka conductor mua.Hoʻohui ʻia kahi alakaʻi lua me ka mea hoʻokele mua.Hoʻohui ʻia ka mea hoʻokele lua i ka hale i hoʻonohonoho ʻia ma ka ʻili lua o ka substrate.

[H01L] NA MEA HANA SEMICONDUCTOR;NĀ MEA ELECTRIC SOLID STATE 'A'ole i hā'awi 'ia no ka (ho'ohana 'ana i nā mea semiconductor no ke ana'ana i ka G01; nā mea pale ma ka H01C ma'amau; nā mākēneki, nā inductors, nā mea ho'ololi H01F; nā capacitors ma ka laulā H01G; nā mea electrolytic H01G 9/00; nā pā'ani, nā mea ho'ouluulu H01M, resonators; a i ʻole nā ​​laina o ke ʻano alakaʻi nalu ʻano H01P; nā mea hoʻohui laina, nā mea hōʻiliʻili o kēia manawa H01R; nā mea hoʻoheheʻe i hoʻoulu ʻia H01S; nā resonator electromechanical H03H; nā leo leo leo, microphones, gramophone pick-up a i ʻole nā ​​mea transducers electromechanical acoustic H04R; nā kumu kukui uila ma nā kaapuni holoʻokoʻa H05B; nā kaapuni hybrid, nā pahu a i ʻole nā ​​kikoʻī kūkulu ʻia o nā mea uila, ka hana ʻana i nā hui o nā ʻāpana uila H05K; ka hoʻohana ʻana i nā mea semiconductor i nā kaʻa me kahi noi kūikawā, e ʻike i ka subclass no ka noi) [2]

Mea Hana: Eyal Felix Hakoun (Milpitas, CA), Manohar Prasad Kashyap (Milpitas, CA), Vadim Shain (Milpitas, CA) Ka mea i hāʻawi ʻia: SANDISK TECHNOLOGIES LLC (Plano, TX) Law Firm: Vierra Magen Marcus LLP (2 keʻena non-local) No. No. No., Lā, Speed: 15879751 ma 01/25/2018 (579 lā app e hoʻopuka)

Abstract: Loaʻa i kahi mea hana kahi kikowaena mua o kahi mea kōkua o kahi mea uila.Hoʻonohonoho ʻia ka ʻaoʻao mua e kamaʻilio me ka hāmeʻa uila me ka hoʻohana ʻana i kahi ʻenehana kamaʻilio uea.Aia i loko o ka mea hana ka lua o ka mea kōkua.Hoʻonohonoho ʻia ka ʻaoʻao ʻelua e kamaʻilio me ke kelepona uila me ka hoʻohana ʻana i kahi ʻenehana kamaʻilio uea.Aia i loko o ka mea hana kekahi mea mālama ʻikepili o ka mea kōkua.Hoʻokomo pū ka mea hana i kahi mea hoʻoponopono o ka mea kōkua.Hoʻohui ʻia ka mea hoʻoponopono i ka interface mua, i ka ʻaoʻao ʻelua, a me ka mea mālama ʻikepili.Hoʻonohonoho ʻia ka mea hoʻoponopono e hoʻāla i ka interface mua ma ka pane ʻana i kahi memo i loaʻa ma o ka interface lua.

[H04M] KULA ELEPONO (nā kaapuni no ka hoʻomalu ʻana i nā mea hana ʻē aʻe ma o ke kelepona kelepona a ʻaʻole pili i nā mea hoʻololi kelepona G08)

Mea Hoʻokumu (s): Joshua P. Onffroy (Upton, MA), Michael Holloway (Point Pleasant, NJ), Rajesh Nandyalam (Whitinsville, MA), Stephen C. Steir (Hopkinton, MA) i hāʻawi ʻia: VCE IP Holding Company LLC (Richardson, TX) Law Firm: Womble Bond Dickinson (US) LLP (14 mau keʻena non-local) No. No. No., Lā, Speed: 13731337 ma 12/31/2012 (2430 lā app e hoʻopuka)

Abstract: ʻO kahi ʻenehana i hoʻomaikaʻi ʻia no ka hoʻokele ʻana i kahi ʻōnaehana uila kūpono no ka hāʻawi ʻana i nā mea hoʻohana i nā kumuwaiwai ʻenehana ʻike, e like me ka helu, mālama ʻana, a me nā kumuwaiwai pūnaewele, kūkulu i kahi hiʻohiʻona o nā ʻāpana kikowaena data e hōʻike i nā ʻāpana kikowaena data ma ke ʻano he hui hui. hiki i nā luna hoʻomalu ke komo ma ke ʻano he kumu hoʻokahi no ka ʻike e pili ana i nā ʻāpana.Ma kekahi mau la'ana, he kiko ho'okahi no ka mana ho'omalu o ka 'ōnaehana uila.Hoʻopiha ʻia ka laʻana hoʻohālike mea me ka ʻike i loaʻa mai kahi kaʻina ʻike, kahi e nīnau ʻia ai nā ʻāpana e hōʻike i ko lākou hoʻonohonoho maoli a me ka mokuʻāina, a me nā pilina kino a me nā loina i waena o lākou.

[H04L] KA HOʻOLOHE ANA O KA ʻIkepili Kikohoʻe, e laʻa me KELEGRAPHIC COMMUNICATION (nā hoʻonohonoho maʻamau i ke kelepona kelepona a me ke kelepona H04M) [4]

Hoʻonohonoho hoʻololi laina hōʻailona me nā ala he nui ma waena o ka pauma hoʻopiʻi a me kahi pahu mana transistor Patent No. 10394740

Mea Mea Hana: Huanzhang Huang (Plano, TX), Shita Guo (Dallas, TX), Yanfei Jiang (Frisco, TX), Yanli Fan (Dallas, TX), Yonghui Tang (Plano, TX) i hāʻawi ʻia: TEXAS INSTRUMENTS INCORPORATED (Dallas, TX) Law Firm: No Counsel Application No., La, Speed: 16126665 on 09/10/2018 (351 days app to issue)

Abstract: Loaʻa i kahi mea hana kahi transistor me kahi pahu mana, kahi pahu mua o kēia manawa, a me kahi pahu lua o kēia manawa.Hoʻokomo pū ʻia ka mea hana i kahi pamu hoʻopiʻi i hui pū ʻia me ka pahu mana o ka transistor ma ke ala mua a me ka lua.Aia ka ala mua i ka pale mua a ʻo ka ʻaoʻao ʻelua ka pale ʻelua i ka pūʻulu me kahi diode.ʻOi aku ka nui o ka pale pale mua ma mua o ka pale pale ʻelua.

[H03K] PULSE TECHNIQUE (ana ana i nā hiʻohiʻona pulse G01R; hoʻololi i nā oscillations sinusoidal me nā pulses H03C; ka hoʻouna ʻana i ka ʻike kikohoʻe H04L; ʻike ʻia nā kaapuni discriminator i ka ʻokoʻa ʻokoʻa ma waena o nā hōʻailona ʻelua ma ka helu ʻana a i ʻole ka hoʻohui ʻana i nā pōʻai o ka oscillation H03D 3/04; mana ʻakomi, hoʻomaka, hoʻonohonoho. a i ʻole ka hoʻopaʻa ʻana o nā mea hana o nā oscillations uila a i ʻole nā ​​pulses kahi i pili ʻole ai ke ʻano o ka mīkini hana H03L; coding, decoding a i ʻole hoʻololi code, ma ka laulā H03M) [4]

Mea Mea Hana: Eleazar Walter Kenyon (Tucker, GA) Mea Hāʻawi ʻia: TEXAS INSTRUMENTS INCORPORATED (Dallas, TX) Law Firm: ʻAʻohe No Counsel Application No., Date, Speed: 15808607 ma 11/09/2017 (656 days app. e hoopuka)

Abstract: Loaʻa i kahi kaapuni ʻike kiʻekiʻe kahi capacitor mua i hui pū ʻia me kahi mea hoʻohuli a me kahi hoʻololi mua e like me ka inverter.ʻO kahi hoʻokomo o ka mea hoʻohuli i nā hoʻololi ʻelua a me ke kolu.Hoʻololi ka lua i kahi puʻupuʻu uila hoʻokomo.Hoʻopili ke kolu o ka hoʻololi ʻana i kahi puʻupuʻu uila puka o ke kaapuni ʻike kiʻekiʻe.Aia i loko o ke kaapuni peak detector kahi capacitor lua i hui pū ʻia me ke kolu o ka hoʻololi a me ke kolu o ka capacitor i hui pū ʻia me ka capacitor ʻelua ma ke ala o ka hoʻololi ʻehā.Hoʻopili ke kolu o ka capacitor ma o ka lima o ka hoʻololi ʻana i kahi node uila a i ʻole ka lepo.ʻO ka hōʻailona hoʻomalu manawa ke kumu e wehe a pani pinepine ai ka hoʻololi mua, ka lua, a me ke kolu a me ka hōʻailona hoʻomalu ʻelua e wehe a kokoke i ka hā a me ka lima e hoʻoponopono ai i kahi uila puka ma ka puka uila puka i kahi voli komo ma ka mea hoʻokomo. puʻupuʻu uila.

[H03K] PULSE TECHNIQUE (ana ana i nā hiʻohiʻona pulse G01R; hoʻololi i nā oscillations sinusoidal me nā pulses H03C; ka hoʻouna ʻana i ka ʻike kikohoʻe H04L; ʻike ʻia nā kaapuni discriminator i ka ʻokoʻa ʻokoʻa ma waena o nā hōʻailona ʻelua ma ka helu ʻana a i ʻole ka hoʻohui ʻana i nā pōʻai o ka oscillation H03D 3/04; mana ʻakomi, hoʻomaka, hoʻonohonoho. a i ʻole ka hoʻopaʻa ʻana o nā mea hana o nā oscillations uila a i ʻole nā ​​pulses kahi i pili ʻole ai ke ʻano o ka mīkini hana H03L; coding, decoding a i ʻole hoʻololi code, ma ka laulā H03M) [4]

Hāʻawi ikaika i kahi kanaka i nā manaʻo e pili ana i nā ʻōlelo i ʻōlelo ʻia a mele ʻia e ka mea Patent No. 10395671

Mea Mea Hana: Alan D. Emery (North Richland Hills, TX), Janki Y. Vora (Dallas, TX), Mathews Thomas (Flower Mound, TX) Ka mea i hāʻawi ʻia: INTERNATIONAL BUSINESS MACHINES CORPORATION (Armonk, NY) Law Paʻa: Cuenot, Forsythe Kim, LLC (2 mau keʻena non-local) No. No. No., Lā, Speed: 15721946 ma 10/01/2017 (695 lā app e hoʻopuka)

Abstract: Hiki ke loaʻa nā ʻōlelo i haʻi ʻia a mele ʻia paha e ka mea mua, i ka manawa maoli, mai kahi mea kelepona kelepona.Hiki ke hoʻoholo ʻia kahi wahi o ka mea kamaʻilio kelepona ma kahi i koho ʻia he wahi mālie.Hiki ke hana ʻia kahi hōʻailona koʻikoʻi e hōʻike ana i hoʻokahi ʻano o nā ʻōlelo i ʻōlelo ʻia a mele ʻia paha e ka mea mua.Ma muli o ka hapa nui, ma ka hōʻailona kī, hiki ke hoʻoholo i ka ʻōlelo a i ʻole ke mele nui ʻana o ka mea mua ma kahi i koho ʻia ʻo ka wahi mālie.Maikaʻi i ka hoʻoholo ʻana e ʻōlelo a mele nui paha ka mea mua ma kahi i koho ʻia ʻo ka wahi mālie, ʻōlelo manaʻo e hōʻike ana e ʻōlelo ana ka mea mua a i ʻole e hīmeni nui ana ma kahi i koho ʻia e hiki ke haʻi ʻia ka wahi mālie i ke kelepona kelepona paʻa. .

[H04R] KA LEHULEHU, MICROPHONE, GRAMOPHONE PICK-UP A LIKE ACOUSTIC ELECTROMECHANICAL TRANSDUCERS;NA KOKUA KULI;NĀ KĀNĀWAI KULA LEHULEHU (e hana ana i nā leo me ka alapine ʻaʻole i hoʻoholo ʻia e ka hāʻawi alapine G10K) [6]

ʻO ke ʻano o ke kālai ʻana i nā hiʻohiʻona ʻōnaehana microelectronic i loko o kahi wafer silika Patent No. 10395940

Mea Hana: Ercan Mehmet Dede (Ann Arbor, MI), Feng Zhou (South Lyon, MI), Kenneth E. Goodson (Portola Valley, CA), Ki Wook Jung (Santa Clara, CA), Mehdi Asheghi (Palo Alto , CA) Ka mea i hāʻawi ʻia: Toyota Motor Engineering Manufacturing North America, Inc. (Plano, TX) Law Firm: Dinsmore Shohl, LLP (5 non-local office) No. No. No., La, Speed: 15919889 on 03/13/ 2018 (532 lā noi e hoʻopuka)

Abstract: ʻO ke ʻano o ke kālai ʻana i nā hiʻohiʻona i loko o kahi wafer silika, ʻo ia ka uhi ʻana i ka ʻili luna a me ka ʻili lalo o ka wafer silicon me kahi ʻāpana mask me ka haʻahaʻa haʻahaʻa o ka etch rate ma mua o ka etch rate o ka wafer silicon, e wehe ana i hoʻokahi a ʻoi aku paha mau ʻāpana o ka mask. papa no ka hana ʻana i kumu hoʻohālike ma ka ʻili maka ma ka ʻili luna a me ka ʻili lalo o ka wafer silika, e kaha ana i hoʻokahi a ʻoi aku paha nā hiʻohiʻona o luna i ka ʻili o luna o ka wafer silikon ma o ke kumu hoʻohālike i kahi mokulele hohonu i waena o ka luna. ka ili a me ka ili lalo o ka wafer silika ma kahi hohonu mai ka ili luna, e uhi ana i ka ili luna a me kekahi a oi mau hiohiona ili luna me ka uhi metala, a e kalai ana i hookahi a oi mau hiohiona o lalo i ka ili lalo o ka wafer silikona. ma o ke ʻano mask a hiki i ka mokulele hohonu.

[H01L] NA MEA HANA SEMICONDUCTOR;NĀ MEA ELECTRIC SOLID STATE 'A'ole i hā'awi 'ia no ka (ho'ohana 'ana i nā mea semiconductor no ke ana'ana i ka G01; nā mea pale ma ka H01C ma'amau; nā mākēneki, nā inductors, nā mea ho'ololi H01F; nā capacitors ma ka laulā H01G; nā mea electrolytic H01G 9/00; nā pā'ani, nā mea ho'ouluulu H01M, resonators; a i ʻole nā ​​laina o ke ʻano alakaʻi nalu ʻano H01P; nā mea hoʻohui laina, nā mea hōʻiliʻili o kēia manawa H01R; nā mea hoʻoheheʻe i hoʻoulu ʻia H01S; nā resonator electromechanical H03H; nā leo leo leo, microphones, gramophone pick-up a i ʻole nā ​​mea transducers electromechanical acoustic H04R; nā kumu kukui uila ma nā kaapuni holoʻokoʻa H05B; nā kaapuni hybrid, nā pahu a i ʻole nā ​​kikoʻī kūkulu ʻia o nā mea uila, ka hana ʻana i nā hui o nā ʻāpana uila H05K; ka hoʻohana ʻana i nā mea semiconductor i nā kaʻa me kahi noi kūikawā, e ʻike i ka subclass no ka noi) [2]

Mea Mea Hana: Chang-Yen Ko (New Taipei, , TW), Chih-Chien Ho (New Taipei, , TW), Chung-Ming Cheng (New Taipei, , TW), Megan Chang (New Taipei, , TW) Ka mea i hāʻawi ʻia: TEXAS INSTRUMENTS INCORPORATED (Dallas, TX) Law Firm: No Counsel Application No., La, Speed: 15852532 ma 12/22/2017 (613 lā app e hoʻopuka)

Abstract: Aia i loko o kahi mea hana ke kumu alakaʻi, ka pā a me ka mea hoʻopili ma nā ʻāpana o ke kumu alakaʻi, a me ka make kaʻapuni hoʻohui i loaʻa kahi ʻāpana ma ka pā a me kekahi ʻāpana ma ka hoʻopili.Hiki i ka papa alakaʻi ke komo i ʻelua ʻāpana, a i ʻole ʻelua mau papa alakaʻi.Hiki i ka dam ke hoʻokuʻi i kahi ākea ma waena o nā papa alakaʻi ʻelua.Hiki ke ʻoi aku ka liʻiliʻi o ka pā ma mua o ka make kaapuni hoʻohui i ka liʻiliʻi loa o kahi ākea ākea o ka pā e pili ana i kahi ana ākea o ka make kaapuni i hoʻohui ʻia, me ka hāʻawi ʻana i ka make kaapuni i hoʻohui ʻia ma luna o ka pā ma kēlā me kēia ʻaoʻao o ke ana ākea o ka pā.Aia ka mea hoʻopili ma waena o ka make kaapuni i hoʻohui ʻia a me kēlā me kēia pahu alakaʻi, e pili ana a ma kēlā me kēia ʻaoʻao o ka pā.Kāohi ka pā i ka laha ʻana o ka lāʻau i loko o ka hakahaka ma waena o nā papa alakaʻi.

[H01L] NA MEA HANA SEMICONDUCTOR;NĀ MEA ELECTRIC SOLID STATE 'A'ole i hā'awi 'ia no ka (ho'ohana 'ana i nā mea semiconductor no ke ana'ana i ka G01; nā mea pale ma ka H01C ma'amau; nā mākēneki, nā inductors, nā mea ho'ololi H01F; nā capacitors ma ka laulā H01G; nā mea electrolytic H01G 9/00; nā pā'ani, nā mea ho'ouluulu H01M, resonators; a i ʻole nā ​​laina o ke ʻano alakaʻi nalu ʻano H01P; nā mea hoʻohui laina, nā mea hōʻiliʻili o kēia manawa H01R; nā mea hoʻoheheʻe i hoʻoulu ʻia H01S; nā resonator electromechanical H03H; nā leo leo leo, microphones, gramophone pick-up a i ʻole nā ​​mea transducers electromechanical acoustic H04R; nā kumu kukui uila ma nā kaapuni holoʻokoʻa H05B; nā kaapuni hybrid, nā pahu a i ʻole nā ​​kikoʻī kūkulu ʻia o nā mea uila, ka hana ʻana i nā hui o nā ʻāpana uila H05K; ka hoʻohana ʻana i nā mea semiconductor i nā kaʻa me kahi noi kūikawā, e ʻike i ka subclass no ka noi) [2]

Mea Hana: Jonathan Almeria Noquil (Bethlehem, PA), Joyce Marie Mulenix (San Jose, CA), Kristen Nguyen Parrish (Dallas, TX), Osvalod Jorge Lopez (Annadale, NJ), Roberto Giampiero Massolini (Pavia, , IT ) Ka mea i hāʻawi ʻia: TEXAS INSTRUMENTS INCORPORATED (Dallas, TX) Law Firm: No Counsel Application No., La, Speed: 15395429 ma 12/30/2016 (970 mau lā app e hoʻopuka)

Abstract: Aia kekahi laʻana i kahi mea i hoʻopaʻa ʻia me kahi make, kahi pahu alakaʻi, a me kahi mea hoʻokele uila.Aia i loko o ka die kahi kaapuni.Hoʻohui ʻia ka pahu alakaʻi me ka make a me ke kaapuni i loko.Hoʻokuʻu ʻia ka mea hoʻokele uila ma kahi ākea ma luna o ka make e kū pono ana i ka pahu alakaʻi, hoʻohui ʻia ka mea hoʻokele uila i ka pahu alakaʻi a hoʻonohonoho ʻia e like me hoʻokahi a ʻoi aʻe paha ka huli ʻana e hana i hoʻokahi inductor.

[H01L] NA MEA HANA SEMICONDUCTOR;NĀ MEA ELECTRIC SOLID STATE 'A'ole i hā'awi 'ia no ka (ho'ohana 'ana i nā mea semiconductor no ke ana'ana i ka G01; nā mea pale ma ka H01C ma'amau; nā mākēneki, nā inductors, nā mea ho'ololi H01F; nā capacitors ma ka laulā H01G; nā mea electrolytic H01G 9/00; nā pā'ani, nā mea ho'ouluulu H01M, resonators; a i ʻole nā ​​laina o ke ʻano alakaʻi nalu ʻano H01P; nā mea hoʻohui laina, nā mea hōʻiliʻili o kēia manawa H01R; nā mea hoʻoheheʻe i hoʻoulu ʻia H01S; nā resonator electromechanical H03H; nā leo leo leo, microphones, gramophone pick-up a i ʻole nā ​​mea transducers electromechanical acoustic H04R; nā kumu kukui uila ma nā kaapuni holoʻokoʻa H05B; nā kaapuni hybrid, nā pahu a i ʻole nā ​​kikoʻī kūkulu ʻia o nā mea uila, ka hana ʻana i nā hui o nā ʻāpana uila H05K; ka hoʻohana ʻana i nā mea semiconductor i nā kaʻa me kahi noi kūikawā, e ʻike i ka subclass no ka noi) [2]

Mea Mea Hana: Ajit Sharma (Dallas, TX), Keith Ryan Green (Prosper, TX), Rajni J. Aggarwal (Garland, TX) Hāʻawi (s): TEXAS INSTRUMENTS INCORPORATED (Dallas, TX) Law Firm: Rose Alyssa Keagy (ʻaʻohe wahi i ʻike ʻia) No. No. No., La, Speed: 15639327 ma 06/30/2017 (788 lā app e hoʻopuka)

Abstract: Aia i loko o kahi kaapuni hoʻohui CMOS kahi mea ʻike Hall me kahi pā Hall i hoʻokumu ʻia i loko o kahi papa kaʻawale mua i hana ʻia me kahi papa kaʻawale ʻelua ma lalo o kahi transistor MOS.Hoʻokumu ʻia kahi lua pāpaʻu mua me ke ʻano conductivity e kū pono ana i ka papa kaʻawale mua, a hoʻonui ʻia i ka pā Hall.Hoʻokumu ʻia ka luawai pāpaʻu mua me ka lua pāpaʻu ma lalo o ka transistor MOS.ʻO ka mea ʻike Hall paha he mea ʻike ʻia ʻo Hall no ka ʻike ʻana i nā māla magnetic e kū pono ana i ka ʻili o luna o ka substrate o ke kaapuni i hoʻohui ʻia, a i ʻole he mea ʻike Hall vertical no ka ʻike ʻana i nā māla magnetic e pili ana i ka ʻili o luna o ka substrate o ka mea hoʻohui. kaapuni.

[H01L] NA MEA HANA SEMICONDUCTOR;NĀ MEA ELECTRIC SOLID STATE 'A'ole i hā'awi 'ia no ka (ho'ohana 'ana i nā mea semiconductor no ke ana'ana i ka G01; nā mea pale ma ka H01C ma'amau; nā mākēneki, nā inductors, nā mea ho'ololi H01F; nā capacitors ma ka laulā H01G; nā mea electrolytic H01G 9/00; nā pā'ani, nā mea ho'ouluulu H01M, resonators; a i ʻole nā ​​laina o ke ʻano alakaʻi nalu ʻano H01P; nā mea hoʻohui laina, nā mea hōʻiliʻili o kēia manawa H01R; nā mea hoʻoheheʻe i hoʻoulu ʻia H01S; nā resonator electromechanical H03H; nā leo leo leo, microphones, gramophone pick-up a i ʻole nā ​​mea transducers electromechanical acoustic H04R; nā kumu kukui uila ma nā kaapuni holoʻokoʻa H05B; nā kaapuni hybrid, nā pahu a i ʻole nā ​​kikoʻī kūkulu ʻia o nā mea uila, ka hana ʻana i nā hui o nā ʻāpana uila H05K; ka hoʻohana ʻana i nā mea semiconductor i nā kaʻa me kahi noi kūikawā, e ʻike i ka subclass no ka noi) [2]

ʻO ka hoʻohui ʻana o ka mea hana PFET silikon germanium PFET a me ka hāmeʻa NFET silicon no nā hale finFET No. 10396185

Mea Mea Hana: Bruce B. Doris (Slingerlands, NY), Hong He (Schenectady, NY), Junli Wang (Slingerlands, NY), Nicolas J. Loubet (Guilderland, NY) i hāʻawi ʻia: STMICROELECTRONICS, INC (Coppell , TX) Law Firm: Cantor Colburn LLP (7 non-local offices) No. No. No. Application, La, Speed: 15635890 on 06/28/2017 (790 days app to issue)

Abstract: ʻO ke ʻano o ka hana ʻana i kahi mea transistor finFET e pili ana i ka hoʻokumu ʻana i kahi ʻāpana crystalline, compressive strained silicon germanium (cSiGe) ma luna o kahi pani;ka uhi ʻana i kahi ʻāpana mua o ka papa cSiGe i mea e hōʻike ai i kahi ʻāpana ʻelua o ka papa cSiGe;e waiho ana i ka ʻāpana ʻelua o ka papa cSiGe i kahi kaʻina hana implant i mea e amorphize i kahi ʻāpana o lalo a hoʻololi i ka papa cSiGe ma ka ʻāpana ʻelua i kahi papa SiGe (rSiGe) hoʻomaha;e hana ana i kahi kaʻina hana annealing e hoʻihoʻi hou i ka papa rSiGe;epitaxially e ulu ana i ka tensile strained silicon layer ma ka papa rSiGe;a me ka hoʻolikelike ʻana i nā hana ʻili i loko o ka papa silikona tensile a ma ka ʻāpana mua o ka papa cSiGe.

[H01L] NA MEA HANA SEMICONDUCTOR;NĀ MEA ELECTRIC SOLID STATE 'A'ole i hā'awi 'ia no ka (ho'ohana 'ana i nā mea semiconductor no ke ana'ana i ka G01; nā mea pale ma ka H01C ma'amau; nā mākēneki, nā inductors, nā mea ho'ololi H01F; nā capacitors ma ka laulā H01G; nā mea electrolytic H01G 9/00; nā pā'ani, nā mea ho'ouluulu H01M, resonators; a i ʻole nā ​​laina o ke ʻano alakaʻi nalu ʻano H01P; nā mea hoʻohui laina, nā mea hōʻiliʻili o kēia manawa H01R; nā mea hoʻoheheʻe i hoʻoulu ʻia H01S; nā resonator electromechanical H03H; nā leo leo leo, microphones, gramophone pick-up a i ʻole nā ​​mea transducers electromechanical acoustic H04R; nā kumu kukui uila ma nā kaapuni holoʻokoʻa H05B; nā kaapuni hybrid, nā pahu a i ʻole nā ​​kikoʻī kūkulu ʻia o nā mea uila, ka hana ʻana i nā hui o nā ʻāpana uila H05K; ka hoʻohana ʻana i nā mea semiconductor i nā kaʻa me kahi noi kūikawā, e ʻike i ka subclass no ka noi) [2]

Mea Mea Hana: Akram A. Salman (Plano, TX), Aravind C. Appaswamy (Plano, TX), Farzan Farbiz (Royal Oak, MI), Gianluca Boselli (Plano, TX) Nā mea i hāʻawi ʻia: TEXAS INSTRUMENTS INCORPORATED ( Dallas, TX) Law Firm: No Counsel Application No., La, Speed: 15624741 on 06/16/2017 (802 days app to issue)

Abstract: Loaʻa i kahi mea semiconductor kahi kino a me kahi transistor i hana ʻia i loko o ke kino.Hoʻopili ʻia nā mea hoʻokaʻawale i ke kino.Hoʻohui ʻia ka Biasing me ka mea hoʻokaʻawale, kahi e hoʻololi ai i ka mana uila o ka mea hoʻokaʻawale i ka pane ʻana i kahi hanana hoʻokuʻu electrostatic.

[H02H] NĀ HANA KAApuni PĀKĀ KAHIKI (e hōʻike ana a hōʻailona paha i nā kūlana hana i makemake ʻole ʻia G01R, no ka laʻana, G01R 31/00, G08B; ʻimi ʻana i nā hemahema ma nā laina G01R 31/08; nā mea pale pilikia H01H)

Mea Mea Hana: Jason Elliot Nabors (Grand Prairie, TX) Mea Hāʻawi ʻia: UNASSIGNED Law Firm: Dunlap Bennett Ludwig PLLC (2 keʻena non-local) No. No., Lā, Speed: 15179488 ma 06/10/2016 ( 1173 lā polokalamu e hoʻopuka)

Abstract: ʻO kahi pahu pahu no ka ʻenehana CMM paʻa.Hāʻawi ka pākaukau i ka CMM i kahi manawa hana lōʻihi a hoʻonui i ka manawa pākaukau.Hoʻonohonoho ʻia ka pā uila e hana me nā volta hana like ʻole e koi ʻia e nā mea ana i hana ʻia e nā mea hana like ʻole.Hāʻawi pū ka pūʻolo pila i kahi paepae kau maʻamau i hoʻololi ʻia e hoʻohana ʻia me nā mea hana 3-8 maʻamau a me nā mea pono.

[H01M] KA HANA A I OLE ANO, E LAA I NA PAKIKI, NO KA HOOLOLI PONO O KA IKEMI KEMIIKA I IKE ELEKTRIK [2]

Mea Mea Hana: Scott L. Michaelis (Plano, TX) Ka mea i hāʻawi ʻia: CommScope Technologies LLC (Hickory, NC) Law Firm: Myers Bigel, PA (1 nā keʻena ʻaʻole kūloko) No. No., La, Speed: 14418171 ma 08/15/2014 (1838 mau lā e hoʻopuka ai)

Abstract: ʻO kahi module alignment hiʻohiʻona no kahi antenna base station he hoʻokahi a ʻoi aʻe paha nā accelerometers a hoʻokahi a ʻoi aku paha nā magnetometers.Hoʻohana ʻia ka accelerometers hoʻokahi a ʻoi aʻe paha e hoʻoholo i nā kihi tilt a roll o ka antenna, ʻoiai ke hoʻoholo ʻia ka kihi yaw o ka antenna me ka hoʻohana ʻana i hoʻokahi a ʻoi aku paha nā magnetometers a me nā kihi i hoʻoholo ʻia a me ka ʻōwili.Hiki i ka hoʻohana ʻana i nā accelerometers lehulehu a/a i ʻole nā ​​magnetometers ke hoʻomaikaʻi i ka pololei o ka hoʻoholo ʻana i ke kihi.Hiki i ka mea lawelawe ke hoʻoholo i ka wā e hoʻoponopono hou ai i ka antenna ma o ka nānā ʻana i nā kihi hiʻi, ʻōwili, a me ka yaw ma kahi mamao no ka ʻike ʻana i nā loli i ke ʻano antenna.Hiki ke noʻonoʻo ʻia ka hoʻoholo ʻana i ka ʻeke Yaw i nā waiwai offset e pili ana i nā hopena hao palupalu, nā hopena hao paʻakikī, a me ka calibration hale hana.Hiki ke ʻike ʻia ka pono e calibrate hou i nā koina offset ma hope o nā hoʻololi ʻana i ke kaiapuni magnetic kūloko ma o ka hoʻohālikelike ʻana i nā hōʻailona sensor like ʻole, e like me nā māla magnetic ʻokoʻa i ʻike ʻia e ka nui o nā magnetometers.

Hōʻike haʻahaʻa, puʻupuʻu ākea ākea, antenna hoʻonohonoho modular phased array haʻahaʻa me ke kikowaena o ka manawa like ʻole Patent No. 10396461

Mea Mea Hana: Brian W. Johansen (McKinney, TX), James M. Irion, II (Allen, TX), Justin A. Kasemodel (McKinney, TX), Justin E. Stroup (Anna, TX) (mau) : RAYTHEON COMPANY (Waltham, MA) Law Firm: Cantor Colburn LLP (7 non-local offices) No. No. No. Application, La, Speed: 15246015 on 08/24/2016 (1098 days app to issue)

Abstract: Hāʻawi ʻia kahi antenna a loaʻa i kahi hui radiator e hoʻolōʻihi ana ma kahi mokulele mua, kahi papa ferrite i hoʻohālikelike ʻia e hoʻonui ana ma kahi mokulele ʻelua a me kahi papa koho koho band stop frequency selective surface (FSS) e hohola ana ma ke kolu o ka mokulele.Hoʻopili ʻia ke kolu o ka mokulele o ka band stop FSS ma waena o ka mokulele mua o ka hui radiator a me ka mokulele ʻelua o ka papa ferrite patterned.

Mea Mea Hana: Gary Landry (Allen, TX), Jim Tatum (Plano, TX) Ka mea i hāʻawi ʻia: Finisar Corporation (Sunnyvale, CA) Law Firm: Maschoff Brennan (5 non-local offices) No. No., Lā, Ka wikiwiki: 15986297 ma 05/22/2018 (462 mau lā e hoʻopuka ai)

Abstract: Hiki i kahi VCSEL ke komo: kahi ʻāpana hana i hoʻonohonoho ʻia e hoʻokuʻu i ke kukui;he ʻāina ālai ʻia ma luna a ma lalo paha o ka ʻāpana hana, ka ʻāina ālai e wehewehe ana i ka nui o nā kahawai i loko;he plurality o conductive channel cores in the plurality of channels of the blocking region, which the plurality of conductive channel cores and blocking region e lilo i wahi kaawale;kahi pili uila luna;a me ka pili uila lalo i hui pū ʻia me ka pili uila luna ma o ka ʻāpana hana a me ka nui o nā core channel conductive.ʻO ka liʻiliʻi o hoʻokahi kaila conductive core he mea hoʻomāmā māmā, a ʻo nā mea ʻē aʻe e hiki ke hoʻokaʻawale i nā mea hoʻoiho māmā, photodiodes, modulators, a me nā hui pū ʻana.Hiki i ke alakaʻi nalu ke hoʻohui i ʻelua a ʻoi aʻe paha o nā core channel conductive.Ma kekahi mau hiʻohiʻona, ua hui pū ʻia ka plurality o nā core channel conductive e hana i mea hoʻopuka kukui maʻamau e hoʻopuka ana i ka mālamalama (e laʻa, ke ʻano hoʻokahi) mai ka plurality o nā core channel conductive.

Mea Mea Hana: Farzan Farbiz (Dallas, TX), James P. Di Sarro (Plano, TX) Ka mea i hāʻawi ʻia: TEXAS INSTRUMENTS INCORPORATED (Dallas, TX) Law Firm: No Counsel Application No., Date, Speed: 15281379 ma 09/30/2016 (1061 mau lā e hoʻopuka ai)

Abstract: ʻO nā hiʻohiʻona i hōʻike ʻia e pili ana i kahi kaapuni pale hoʻokuʻu electrostatic me kahi transistor shunt i hui pū ʻia ma waena o nā node lako mana mua a me ka lua, kahi kaapuni sensing e hāʻawi i kahi hōʻailona uila mana e hoʻohuli i ka transistor shunt i ka pane ʻana i kahi loli i ʻike ʻia i kahi voli o ka mua. node hāʻawi mana ma muli o kahi hanana koʻikoʻi ESD, a me kahi kaapuni pāpaʻi e hoʻoikaika ai i ka hōʻailona uila e pane ai i ka hōʻailona uila e hoʻohuli ana i ka transistor shunt.

[H02H] NĀ HANA KAApuni PĀKĀ KAHIKI (e hōʻike ana a hōʻailona paha i nā kūlana hana i makemake ʻole ʻia G01R, no ka laʻana, G01R 31/00, G08B; ʻimi ʻana i nā hemahema ma nā laina G01R 31/08; nā mea pale pilikia H01H)

Mea Mea Hana: James D. Lilly (Silver Spring, MD), James F. Corum (Morgantown, WV), Kenneth L. Corum (Plymouth, NH), Michael J. D”Aurelio (Marietta, GA) Assignee(s) ): CPG Technologies, LLC (Italy, TX) Law Firm: Thomas Horstemeyer, LLP (1 non-local offices) No. No. No. Application, La, Speed: 14850042 on 09/10/2015 (1447 days app to issue)

Abstract: Hōʻike ʻia nā ʻano ala like ʻole no ka hoʻoholo ʻana i kahi me ka hoʻohana ʻana i nā nalu i alakaʻi ʻia.Loaʻa ka nalu i alakaʻi ʻia.Ua ʻike ʻia kahi ikaika o ka nalu ʻili i alakaʻi ʻia.ʻIke ʻia kahi māhele o ka nalu ʻili alakaʻi.Ua helu ʻia kahi mamao mai kahi ʻimi alakaʻi alakaʻi nalu i hoʻokuʻu i ka nalu i alakaʻi ʻia.Hoʻoholo ʻia kahi wahi e pili ana i ka liʻiliʻi ma kahi hapa o ka mamao mai ka ʻili alakaʻi alakaʻi alakaʻi.

[H02J] NA HANA KAAPUNI A I OLE NUI NO KA HOOMAIKAI A I OLE KA PANAHANA UILA;NĀ PĀNĀWAI NO KA WAIWAI UILA (Nā kaapuni lako uila no nā mea hana no ke ana ʻana i ka pāhawewe-X, radiation gamma, corpuscular radiation a i ʻole cosmic radiation G01T 1/175; nā kaapuni lako uila i hoʻololi ʻia no ka hoʻohana ʻana i nā ʻāpana manawa uila me nā ʻāpana ʻole G04G 19/ 00; no nā kamepiula kikohoʻe G06F 1/18; no nā paipu hoʻokuʻu H01J 37/248; nā kaapuni a i ʻole nā ​​​​mea hana no ka hoʻololi ʻana i ka mana uila, nā hoʻonohonoho no ka hoʻomalu a hoʻoponopono ʻana i ia mau kaapuni a i ʻole nā ​​mea hana H02M; ka mana pili o kekahi mau kaʻa, ka mana o kahi prime -hui hoʻoneʻe/generator H02P; kaohi o ka mana alapine kiʻekiʻe H03L; hoʻohana hou aku i ka laina mana a i ʻole ka pūnaewele mana no ka hoʻouna ʻana i ka ʻike H04B)

Mea Mea Hana: Kent Poteet (Lucas, TX), Tom Kawamura (Plano, TX) Mea Hoʻokaʻawale: TRAXXAS LP (McKinney, TX) Law Firm: No Counsel Application No., Date, Speed: 14504398 on 10/01 /2014 (1791 mau lā e hoʻopuka ai)

Abstract: Hiki ke hoʻokomo i nā ʻano pākahi Li-type a me Ni-type i kahi pākahi pākahi, me ka loaʻa ʻana o nā hoʻonohonoho hoʻonohonoho paʻamau a me nā ʻāpana uku hiki ke hoʻololi i ka mea hoʻohana i ke ʻano holomua.Hiki ke kamaʻilio me nā pākaukau Lithium Polymer (LiPo) i hoʻolako ʻia me ka ʻenehana RFID a me nā paʻi kaulike i hoʻohui ʻia me kahi mea hana e like me ka charger pākaukau i hoʻolako ʻia me ka ʻenehana like e hāʻawi ana i ka ʻike e like me ke ʻano kemika, helu kelepona, nā uku uku i ʻōlelo ʻia, ka helu o nā uku ma ka pākaukau, ma waena. ʻano ʻike ʻē aʻe.Hiki ke hoʻokomo ʻia kekahi mau hiʻohiʻona palekana.

[H02J] NA HANA KAAPUNI A I OLE NUI NO KA HOOMAIKAI A I OLE KA PANAHANA UILA;NĀ PĀNĀWAI NO KA WAIWAI UILA (Nā kaapuni lako uila no nā mea hana no ke ana ʻana i ka pāhawewe-X, radiation gamma, corpuscular radiation a i ʻole cosmic radiation G01T 1/175; nā kaapuni lako uila i hoʻololi ʻia no ka hoʻohana ʻana i nā ʻāpana manawa uila me nā ʻāpana ʻole G04G 19/ 00; no nā kamepiula kikohoʻe G06F 1/18; no nā paipu hoʻokuʻu H01J 37/248; nā kaapuni a i ʻole nā ​​​​mea hana no ka hoʻololi ʻana i ka mana uila, nā hoʻonohonoho no ka hoʻomalu a hoʻoponopono ʻana i ia mau kaapuni a i ʻole nā ​​mea hana H02M; ka mana pili o kekahi mau kaʻa, ka mana o kahi prime -hui hoʻoneʻe/generator H02P; kaohi o ka mana alapine kiʻekiʻe H03L; hoʻohana hou aku i ka laina mana a i ʻole ka pūnaewele mana no ka hoʻouna ʻana i ka ʻike H04B)

Mea Mea Hana: Brett Smith (McKinney, TX), Eric Blackall (Richardson, TX), Ross E. Teggatz (The Colony, TX), Wayne T. Chen (Plano, TX) i hāʻawi ʻia: TRIUNE SYSTEMS, LLC (Plano, TX) Law Firm: Jackson Walker LLP (Local + 3 'ē aʻe metro) No. No. No. No., La, Speed: 15595731 on 05/15/2017 (834 days app to issue)

Abstract: Hāʻawi ka mea hou i hōʻike ʻia i nā laʻana o nā ʻano hoʻohālike i makemake ʻia me nā ʻōnaehana no ka hōʻiliʻili ʻana i ka ikehu mai nā mea hana ʻohi ikehu hoʻololi.Aia i loko o nā ʻōnaehana nā mea hana ʻohi ikehu no ka hāʻawi ʻana i ka ikehu i kahi mana mana mode hoʻololi a me kahi loop control no ka hoʻololi ʻana i ka mana o ka ʻohi ʻana i nā mea hoʻokomo i ka mana o ke ʻano hoʻololi, kahi e hoʻonui nui ʻia ai ka mana o ka ʻōnaehana i ka hana.ʻO nā hiʻohiʻona hiʻohiʻona o ka mea noʻonoʻo ʻo ia nā ʻōnaehana no ka ʻohi ʻana i ka ikehu me ka hoʻohana ʻana i nā cell solar i ka hoʻonui, ka buck, a me ka buck-boost hoʻonohonoho.

[H02J] NA HANA KAAPUNI A I OLE NUI NO KA HOOMAIKAI A I OLE KA PANAHANA UILA;NĀ PĀNĀWAI NO KA WAIWAI UILA (Nā kaapuni lako uila no nā mea hana no ke ana ʻana i ka pāhawewe-X, radiation gamma, corpuscular radiation a i ʻole cosmic radiation G01T 1/175; nā kaapuni lako uila i hoʻololi ʻia no ka hoʻohana ʻana i nā ʻāpana manawa uila me nā ʻāpana ʻole G04G 19/ 00; no nā kamepiula kikohoʻe G06F 1/18; no nā paipu hoʻokuʻu H01J 37/248; nā kaapuni a i ʻole nā ​​​​mea hana no ka hoʻololi ʻana i ka mana uila, nā hoʻonohonoho no ka hoʻomalu a hoʻoponopono ʻana i ia mau kaapuni a i ʻole nā ​​mea hana H02M; ka mana pili o kekahi mau kaʻa, ka mana o kahi prime -hui hoʻoneʻe/generator H02P; kaohi o ka mana alapine kiʻekiʻe H03L; hoʻohana hou aku i ka laina mana a i ʻole ka pūnaewele mana no ka hoʻouna ʻana i ka ʻike H04B)

Mea Mea Hana: Charles Forrest Campbell (Allen, TX) Ka mea i hāʻawi ʻia: Qorvo US, Inc. (Greensboro, NC) Law Firm: Withrow Terranova, PLLC (1 non-local office) No. No., Lā, Speed: 15660554 ma 07/26/2017 (762 mau lā e hoʻopuka ai)

Abstract: Hōʻike ʻia kahi mea hoʻonui haʻahaʻa haʻahaʻa haʻahaʻa (LNA).Aia i loko o ka LNA hiki ke ho'onohonoho hou 'ia ke kaapuni amplifier me kahi pahu puka i hui pu ia me ka pahu hookomo, kahi pahu kumu i hui pu ia me ka node voltage pa'a, a me ka pahu wai puna i huiia me ka pahu puka.ʻO ka LNA i hoʻonohonoho hou ʻia e komo pū me kahi pūnaewele hoʻohuli gamma (GIN) i hui pū ʻia ma waena o ka pahu hoʻokomo a me ka node voltage paʻa, kahi i hoʻonohonoho mua ʻia ai ka GIN e hoʻopau i ka GIN i ka wā o ka hana ʻana ma nā alapine mua i loko o kahi pahu alapine haʻahaʻa e pili ana i kahi alapine kiʻekiʻe. band a hiki i ka GIN ke hana ma na alapine lua i loko o ke alapine kiʻekiʻe.

[H03F] AMPLIFIER (ana ana, ho'āʻo iā G01R; optical parametric amplifiers G02F; hoʻonohonoho kaapuni me nā paipu hoʻokuʻu lua H01J 43/30; masers, lasers H01S; dynamo-electric amplifiers H02K; ka mana o ka hoʻonui H03G; ka hoʻopili ʻana i nā hoʻonohonoho kūʻokoʻa i ke ʻano. mea hoʻonui, mea hoʻokaʻawale uila H03H; nā mea hoʻonui i hiki ke hana wale i nā pulses H03K; nā kaapuni hou i nā laina hoʻouna H04B 3/36, H04B 3/58; hoʻohana i nā mea hoʻonui haʻiʻōlelo i ke kamaʻilio kelepona H04M 1/60, H04M 3/40)

Mea Mea Hana: Byron Neville Burgess (Allen, TX), Stuart M. Jacobsen (Frisco, TX), William Robert Krenik (Garland, TX) Haʻawina (s): TEXAS INSTRUMENTS INCORPORATED (Dallas, TX) Law Firm: No Counsel Ka helu noi, ka lā, ka wikiwiki: 14970676 ma 12/16/2015 (1350 lā app e hoʻopuka)

Abstract: ʻO ke ʻano o ka hoʻokumu ʻana i kahi mea hana resonator i hoʻohui ʻia me ka waiho ʻana i nā papa dielectric o nā mea haʻahaʻa haʻahaʻa a kiʻekiʻe aʻe ma luna o kahi substrate.Hoʻokumu ʻia nā electrodes resonator mua a me ka lua ma luna o nā papa dielectric alternating, me kahi papa piezoelectric aia ma waena o ka electrodes resonator mua a me ka lua.Hoʻokumu ʻia kahi bias nui ma luna o nā electrodes resonator mua a me ka lua.Hiki ke hoʻopili ʻia ka pāpaʻi nui, nā electrodes mua a me ka lua, ka papa piezoelectric, a me nā ʻāpana dielectric e hoʻopili ʻia me ka hoʻopiha piha ʻana i ka plastik.

[H03H] NUI IMPEDANCE, e laʻa me RESONANT CIRCUITS;RESONATORS (ana ana, ho'āʻo iā G01R; hoʻonohonoho no ka hoʻopuka ʻana i kahi leo kani a i ʻole G10K 15/08; nā ʻupena impedance a i ʻole resonators me nā impedances puʻupuʻu, e laʻa me ke ʻano alakaʻi nalu, H01P; ka mana o ka hoʻonui ʻana, e laʻa me ka mana bandwidth o nā mea hoʻonui, H03G; nā kaapuni kani kani, e laʻa i ke kani ʻana i nā kaapuni resonant hui pū ʻia, H03J; nā ʻupena no ka hoʻololi ʻana i nā ʻano alapine o nā ʻōnaehana kamaʻilio H04B)

Mea Mea Hana: Ani Xavier (Kottayam, , IN), Basavaraj G. Gorguddi (Bangalore, , IN) Ka mea i hāʻawi ʻia: TEXAS INSTRUMENTS INCORPORATED (Dallas, TX) Law Firm: No Counsel Application No., Date, Speed: 15854741 ma 12/26/2017 (609 mau lā e hoʻopuka ai)

Abstract: Ma kekahi mau laʻana, loaʻa i kahi mea hana ka plurality o nā transistors mua i hui pū ʻia me kahi pahu hoʻokomo mua a me kahi pahu puka mua.Hoʻokomo pū ʻia ka mea hana i ka plurality o nā transistors ʻelua i hui pū ʻia me kahi pahu komo lua a me kahi pahu puka lua.Hoʻopili hou ʻia ka mea hana i ka plurality o nā transistors dummy mua i hui pū ʻia me ka pahu komo mua a me ka pahu puka lua.Hoʻokomo pū ʻia ka mea hana i ka plurality o nā transistors dummy ʻelua i hui pū ʻia me ka pahu komo lua a me ka pahu puka mua.

[H03K] PULSE TECHNIQUE (ana ana i nā hiʻohiʻona pulse G01R; hoʻololi i nā oscillations sinusoidal me nā pulses H03C; ka hoʻouna ʻana i ka ʻike kikohoʻe H04L; ʻike ʻia nā kaapuni discriminator i ka ʻokoʻa ʻokoʻa ma waena o nā hōʻailona ʻelua ma ka helu ʻana a i ʻole ka hoʻohui ʻana i nā pōʻai o ka oscillation H03D 3/04; mana ʻakomi, hoʻomaka, hoʻonohonoho. a i ʻole ka hoʻopaʻa ʻana o nā mea hana o nā oscillations uila a i ʻole nā ​​pulses kahi i pili ʻole ai ke ʻano o ka mīkini hana H03L; coding, decoding a i ʻole hoʻololi code, ma ka laulā H03M) [4]

Mea Hana: Michael Schultz (Munich, , DE), Robert Callaghan Taft (Munich, , DE) Hāʻawi (s): TEXAS INSTRUMENTS INCORPORATED (Dallas, TX) Law Firm: No Counsel Application No., La, Speed: 15951973 ma 04/12/2018 (502 mau lā e hoʻopuka ai)

Abstract: Aia kahi kaapuni i kahi pūʻulu mua o nā mea hoʻohuli i hoʻopili ʻia e pili ana i kahi awa hoʻokomo, ʻo ka pūʻulu mua o nā mea hoʻohuli serially i hoʻopili ʻia me kahi ʻāpana mua o nā inverters pili serially, ʻo ka ʻāpana mua o nā mea hoʻohuli i hoʻohui ʻia serially ʻokoʻa i ka helu a me kahi awa komo a me kahi awa puka;kahi kānana haʻahaʻa haʻahaʻa mua i loaʻa kahi awa hoʻokomo i hui pū ʻia me ke awa puka o ka ʻāpana mua o nā mea hoʻohuli i hoʻopili ʻia, a me kahi awa puka;kahi kānana haʻahaʻa haʻahaʻa ʻelua e pili ana i kahi awa hoʻokomo i hui pū ʻia me ke awa hoʻokomo o ka ʻāpana mua o nā mea hoʻohuli i hoʻopili ʻia, a me kahi awa puka;a me ka mea hoʻonui ʻokoʻa mua i hui pū ʻia me ke awa hoʻokomo mua i hui pū ʻia me ke awa puka o ka kānana haʻahaʻa haʻahaʻa mua, kahi awa hoʻokomo lua i hui pū ʻia me ke awa puka o ka kānana haʻahaʻa haʻahaʻa ʻelua, a me kahi awa puka i hui ʻia me ke awa hoʻokomo o ka pūʻulu mua o nā mea hoʻohuli i hoʻopili ʻia.

[H03K] PULSE TECHNIQUE (ana ana i nā hiʻohiʻona pulse G01R; hoʻololi i nā oscillations sinusoidal me nā pulses H03C; ka hoʻouna ʻana i ka ʻike kikohoʻe H04L; ʻike ʻia nā kaapuni discriminator i ka ʻokoʻa ʻokoʻa ma waena o nā hōʻailona ʻelua ma ka helu ʻana a i ʻole ka hoʻohui ʻana i nā pōʻai o ka oscillation H03D 3/04; mana ʻakomi, hoʻomaka, hoʻonohonoho. a i ʻole ka hoʻopaʻa ʻana o nā mea hana o nā oscillations uila a i ʻole nā ​​pulses kahi i pili ʻole ai ke ʻano o ka mīkini hana H03L; coding, decoding a i ʻole hoʻololi code, ma ka laulā H03M) [4]

Mea Mea Hana: Steven Ernest Finn (Chamblee, GA) Mea Hāʻawi ʻia: TEXAS INSTRUMENTS INCORPORATED (Dallas, TX) Law Firm: ʻAʻohe No Counsel Application No., Lā, Speed: 16364246 ma 03/26/2019 (154 lā app e hoopuka)

Abstract: Aia i loko o ke kaapuni kaʻa kaʻa kaʻa kaʻa hoʻopau mua a me ka mea hoʻonui hoʻolaha i loaʻa ka nui o nā pālua o nā transistors komo a me nā inductors i hui pū ʻia ma waena o kēlā me kēia pālua o nā transistors komo.Aia pū i ke kaapuni kaʻa kaʻa kaʻa kaʻa kaʻa kaʻa kaʻa kaʻa kaʻa kaʻa kaʻa kaʻa kaʻa kaʻa i hoʻohui ʻia me ka pale pale hoʻopau mua.Hoʻokomo ʻia ka mea hoʻololi o ke ʻano o kēia manawa i ka plurality mua o nā inductors i hui pū ʻia ma waena o ka resistor hoʻopau mua a me ka amplifier puʻupuʻu a me kahi plurality mua o nā mea capacitive.Hoʻohui ʻia kēlā me kēia mea capacitive i kahi node lako mana a i kahi node e hoʻopili ana i ʻelua o nā inductors i hoʻohui ʻia.

[H03F] AMPLIFIER (ana ana, ho'āʻo iā G01R; optical parametric amplifiers G02F; hoʻonohonoho kaapuni me nā paipu hoʻokuʻu lua H01J 43/30; masers, lasers H01S; dynamo-electric amplifiers H02K; ka mana o ka hoʻonui H03G; ka hoʻopili ʻana i nā hoʻonohonoho kūʻokoʻa i ke ʻano. mea hoʻonui, mea hoʻokaʻawale uila H03H; nā mea hoʻonui i hiki ke hana wale i nā pulses H03K; nā kaapuni hou i nā laina hoʻouna H04B 3/36, H04B 3/58; hoʻohana i nā mea hoʻonui haʻiʻōlelo i ke kamaʻilio kelepona H04M 1/60, H04M 3/40)

Mea Mea Hana: Gong Lei (Sunnyvale, CA), Hung-Yi Lee (Cupertino, CA), Liang Gu (San Jose, CA), Mamatha Deshpande (San Jose, CA), Miao Liu (Pudong District, , CN) , Shou-Po Shih (Cupertino, CA), Yen Dang (San Jose, CA), Yifan Gu (Santa Assignee(s): Futurewei Technologies, Inc. (Plano, TX) Law Firm: Schwegman Lundberg Woessner, PA (11 non - nā keʻena kūloko) No ka noi, ka lā, ka wikiwiki: 16119462 ma 08/31/2018 (361 mau lā app e hoʻopuka)

Abstract: Aia i loko o kahi kaapuni ʻike alapine-emi ʻole kahi kaapuni hōʻailona i hoʻonohonoho ʻia e hana i ka uila mana alapine a me kahi hōʻailona hoʻomalu kaapuni hoʻololi e pili ana i ka ʻokoʻa alapine ma waena o ka alapine hōʻailona hōʻailona a me ka helu helu helu komo.Loaʻa i ka puʻuwai mana alapine he hōʻailona iho a me kahi hōʻailona piʻi.Hoʻohui ʻia kahi kaapuni hoʻololi voli-i-i kēia manawa i ka kaapuni hoʻohālike a ua hoʻonohonoho ʻia e hoʻololi i ka puʻuwai mana alapine i kahi mana alapine e pili ana i ka hōʻailona hoʻomalu kaapuni.Aia i loko o ke kaapuni hoʻololi volley-to-current kahi kaapuni hoʻololi puka i hoʻomalu ʻia e ka hōʻailona mana hoʻololi a ua hoʻonohonoho ʻia e loaʻa i nā latencies like ʻole no ka hōʻike ʻana i ka alapine a me ka hōʻailona piʻi pinepine.

[H04L] KA HOʻOLOHE ANA O KA ʻIkepili Kikohoʻe, e laʻa me KELEGRAPHIC COMMUNICATION (nā hoʻonohonoho maʻamau i ke kelepona kelepona a me ke kelepona H04M) [4]

Kuhikuhi kaapuni mana volipili no ka mea hoʻololi analog-to-digital flash ʻelua ʻanuʻu Patent No. 10396814

Mea Mea Hana: Jafar Sadique Kaviladath (Kozhikode, , IN), Neeraj Shrivastava (Bengaluru, , IN) Ka mea i hāʻawi ʻia: TEXAS INSTRUMENTS INCORPORATED (Dallas, TX) Law Firm: No Counsel Application No., La, Speed: 16211259 ma 12/06/2018 (264 mau lā e hoʻopuka ai)

Abstract: ʻO kahi kaapuni, hiki ke hoʻohana ʻia i kahi mea hoʻololi analog-to-digital flash, me kahi hoʻololi mua i hoʻonohonoho ʻia no ka hāʻawi ʻana i kahi voli kuhikuhi mua i kahi node kuhikuhi mua e pane ana i kahi hōʻailona mana mua a me kahi hoʻololi lua i hoʻonohonoho ʻia e hāʻawi i ka kuhikuhi mua. ka uila i ka node kuhikuhi lua e pane ana i ka hoailona mana lua.Hoʻohui ʻia ke kolu o ka hoʻololi i ka hoʻololi mua a ua hoʻonohonoho ʻia e hāʻawi i ka lua kuhikuhi kuhikuhi i ka node kuhikuhi mua e pane ana i kahi hōʻailona uaki.Eia hou, hoʻohui ʻia ka ʻehā o ka hoʻololi i ka lua o ka hoʻololi a hoʻonohonoho ʻia e hāʻawi i ka lua o ka lua kuhikuhi i ka lua kuhikuhi node e pane ana i ka hōʻailona uaki.

[H03M] HOOLAHA, DECODING A I OLE KA HOOLOLI KANAWAI, MA KA NUI (me ka ho'ohana 'ana i ke ano o ka fluidic F15C 4/00; nā mea ho'ohuli kikoho'e optical G02F 7/00; ka ho'ololi 'ana, ka ho'ololi 'ana a i 'ole ka ho'ololi 'ana i ke code, i ho'ololi kūikawā 'ia no nā noi kūikawā, e 'ike i nā papa ha'aha'a pili, e la'a. G01D, G01R, G06F, G06T, G09G, G10L, G11B, G11C, H04B, H04L, H04M, H04N; ciphering a deciphering no ka cryptography a i ʻole nā ​​kumu ʻē aʻe e pili ana i ka pono o ka huna G09C) [4]

ʻO ka preamble lōʻihi a me ka pōʻaiapuni hana e pili ana i ka coexistence mechanism no ka laina laina laina (PLC) pūnaewele Patent No. 10396852

Mea Hana: Kumaran Vijayasankar (Allen, TX), Ramanuja Vedantham (Allen, TX), Tarkesh Pande (Richardson, TX) Hāʻawi (s): TEXAS INSTRUMENTS INCORPORATION (Dallas, TX) Law Firm: No Counsel Application No., Ka lā, ka wikiwiki: 15946041 ma 04/05/2018 (509 mau lā e hoʻopuka ai)

Abstract: Hōʻike ʻia nā ʻano o nā ʻano a me nā ʻōnaehana no ke kākoʻo ʻana i ka noho like ʻana o nā ʻenehana he nui i kahi pūnaewele Power Line Communication (PLC).Hiki ke hoʻouna ʻia kahi kaʻina preamble lōʻihi e kahi mea i koi ʻia e hoʻihoʻi i ke kahawai PLC i nā manawa he nui.Hāʻawi ke kaʻina noho lōʻihi i kahi ala no ka mea hana e noi ai i ke komo ʻana i ke ala mai nā polokalamu ma ke kahawai me ka hoʻohana ʻana i nā ʻenehana ʻē aʻe.Hiki i ka mea hana ke hoʻouna i kahi pūʻolo ʻikepili ma hope o ka hoʻouna ʻana i ke kaʻina preamble lōʻihi coexistence.Hiki ke ho'ākāka 'ia ka manawa pō'ai hana pūnaewele ma ke 'ano he lō'ihi loa i 'ae 'ia no nā node o ka pūnaewele ho'okahi e hiki ai i ke kahawai.Ke hiki mai ke kaʻina hana o ka ʻoihana pūnaewele, e hoʻi hope nā node a pau mai ke kahawai no kahi pōʻai hana i hoʻonui ʻia ma waena o ka pahu ma mua o ka hoʻouna hou ʻana.Hiki ke hoʻohana pū ʻia ke kaʻina hana preamble lōʻihi a me ke kaʻina hana hana pūnaewele.

Mea Mea Hana: Eko Onggosanusi (Coppell, TX), Md. Saifur Rahman (Plano, TX) Ka mea i koho: Samsung Electronics Co., Ltd. (Suwon-si, , KR) Law Firm: No Counsel Application No. , Lā, wikiwiki: 15718631 ma 09/28/2017 (698 lā app e hoʻopuka)

Abstract: He ala o ka mea hoʻohana mea hoʻohana (UE) no ka manaʻo o ka mokuʻāina mokuʻāina (CSI) i loko o kahi ʻōnaehana kamaʻilio holomua.Loaʻa i ke ala ka loaʻa ʻana, mai kahi kahua kahua (BS), ʻike hoʻonohonoho CSI e hōʻike i kahi CSI manawa ākea ākea me kahi pre-coding matrix indicator (PMI), kahi hōʻailona kūlana (RI) a me kahi hōʻailona mana pili (RPI) e pili ana i kahi hui pū laina (LC) codebook, kahi i loaʻa i ka PMI kahi PMI mua (i[subscript]1[/subscript]) e hōʻike ana i ka plurality o nā kaola a me ka PMI lua (i[subscript]2 [/subscript]) e hōʻike ana i ka nui o nā kaupaona. no ka hui laina o ka plurality o na kukuna;ka hoʻoholo ʻana, ma muli o ka ʻike hoʻonohonoho CSI, ka RI a me ka RPI e hōʻike ana i ka mana o nā kaupaona i hāʻawi ʻia i ka plurality o nā kaola;a me ka hoʻouna ʻana, i ka BS ma luna o kahi ala uplink, kahi manaʻo CSI mua e pili ana i ka RI a me RPI i kahi manawa hōʻike manawa mua ma waho o ka nui o nā manawa hōʻike manawa.

Pūnaehana a me ke ala no ka mana multiplexing a me nā kaha ʻikepili i loko o kahi hoʻokomo lehulehu, ʻōnaehana kamaʻilio hoʻopuka lehulehu Patent No. 10396870

Mea Mea Hana: Weimin Xiao (Hoffman Estates, IL), Ying Jin (Shanghai, , CN), Yufei Blankenship (Kildeer, IL) Hāʻawi (s): Futurewei Technologies, Inc. (Plano, TX) Law Firm: Slater Matsil , LLP (Local + 1 mau metro ʻē aʻe) No. No. No., La, Speed: 15940723 ma 03/29/2018 (516 mau lā app e hoʻopuka)

Abstract: He ʻōnaehana a me ke ʻano no ka ʻōnaehana a me ke ʻano no ka mana multiplexing a me nā kahawai ʻikepili i kahi hoʻokomo lehulehu, hāʻawi ʻia nā ʻōnaehana kamaʻilio lehulehu (MIMO).ʻO ke ala no ka hoʻouna ʻana i nā hōʻailona mana a me nā hōʻailona ʻikepili ma nā papa MIMO he nui, ʻo ia ke koho ʻana i kahi pūʻulu huaʻōlelo mua mai nā huaʻōlelo N[subscript]cw [/subscript] codeword, ka hāʻawi ʻana i nā hōʻailona mana ma ka papa mua o nā papa, e kau ana i nā hōʻailona ʻikepili o ka pūʻulu mua o nā huaʻōlelo code ma ka papa mua o nā papa, e kau ana i nā hōʻailona ʻikepili o ka (N[subscript]cw[/subscript]-N[subscript]cw1[/subscript]) koena huaʻōlelo i nā papa i koe inā N[subscript]cw[/subscript]N [subscript] cw1[/subscript], a me ka hoʻouna ʻana i nā papa MIMO lehulehu.Hoʻopili ʻia ka pūʻulu huaʻōlelo mua me kahi pūʻulu mua o nā papa mai nā papa MIMO lehulehu, a ʻo ka N[subscript]cw [/subscript] codewords e hoʻouna ʻia i ka manawa like a ʻo ka pūʻulu mua o nā huaʻōlelo code i loko o N[subscript]cw1 [/ ʻO nā huaʻōlelo MIMO codewords, kahi N[subscript]cw [/subscript]a me N[subscript]cw1 [/subscript] he mau helu helu ʻoi aku ka nui a i ʻole like me 1. ʻO nā papa i koe he mau papa MIMO mai nā papa MIMO lehulehu ʻaʻole i ka papa mua. o na papa.

Mea Hoʻokumu (s): Inwoong Kim (Allen, TX), Olga I. Vassilieva (Plano, TX), Paparao Palacharla (Richardson, TX), Tadashi Ikeuchi (Plano, TX) Hāʻawi (s): Fujitsu Limited (Kawasaki, , JP ) Law Firm: Baker Botts LLP (Local + 8 other metros) No. No. No., Lā, Speed: 16107141 ma 08/21/2018 (371 lā app e hoʻopuka)

Abstract: Loaʻa i nā ʻōnaehana a me nā ʻano no ka hoʻokumu ʻana i ka constellation o nā ʻano modulation M-QAM i nā ʻoihana halihali optical e lawe ʻia ma ke ʻano he hōʻailona optical a me nā hōʻailona hoʻokaʻawale o kahi constellation M-QAM i ka mokulele paʻakikī i loko o ʻelua mau ʻāpana o nā hōʻailona. , Hiki i nā ʻōnaehana a me nā ʻano hana ka hāʻawi ʻana i nā probabilities i kēlā me kēia hōʻailona ma ka ʻāpana mua o nā hōʻailona e hilinaʻi ana i ka puʻunaue likelika i manaʻo ʻia no ka ʻāpana mua, ka palapala ʻana ma kahi liʻiliʻi o ka ʻikepili binary i loaʻa i nā hōʻailona ma ka subset mua, me ka hoʻopuka ʻana. he hua'ōlelo no kēlā me kēia hōʻailona ma ka ʻāpana mua, i ka wā hōʻailona mua, e hāʻawi ana i ka ʻikepili e pili ana i nā codeword i palapala ʻia i nā hōʻailona ma ka subset mua i kahi modulator optical no ka hoʻouna ʻana, a e hōʻole i ka hāʻawi ʻana i nā ʻikepili e pili ana i nā codeword i palapala ʻia i nā hōʻailona. i ka lua o ka subset i ka optical modulator a hiki i ka lua o ka manawa hōʻailona.

Mea hana a me nā mīkini e kākoʻo i nā kikowaena manawa he nui i ka soc hoʻokahi no ka pūnaewele pili i ka manawa Patent No. 10396922

Mea Mea Hana: Chunhua Hu (Plano, TX), Denis Beaudoin (Rowlett, TX), Eric Hansen (McKinney, TX), Thomas Anton Leyrer (Geisenhausen, , DE), Venkateswar Reddy Kowkutla (Allen, TX) i hāʻawi ʻia. ): TEXAS INSTRUMENTS INCORPORATED (Dallas, TX) Law Firm: No Counsel Application No., La, Speed: 15891227 on 02/07/2018 (566 days app to issue)

Abstract: Hoʻonohonoho ʻia kahi ʻōnaehana ma kahi chip (SOC) e kākoʻo i nā kikowaena manawa he nui i loko o kahi kaiapuni manawa-sensitive networking (TSN).Hoʻonui ʻo TSN i nā pūnaewele Ethernet no ke kākoʻo ʻana i kahi kamaʻilio hoʻoholo a me ka loaʻa kiʻekiʻe ma ka Layer 2 (ka papa loulou ʻikepili o ka ʻōnaehana open system interconnect "OSI" model) no ka hiki ke hoʻonohonoho ʻia e like me ka ʻenehana ʻenehana a me nā noi hoʻomalu.Loaʻa paha i nā mea hana i loko o kahi ʻōnaehana kahi kāʻei manawa noi i hoʻokaʻawale ʻia mai ka domain manawa kamaʻilio.Eia kekahi, hiki i kēlā me kēia ʻano kaʻina manawa ke loaʻa i nā haku manawa he nui e hoʻokele i ka synchronization no ka hoʻomanawanui hewa.Kākoʻo ka SoC i nā kikowaena manawa he nui i alakaʻi ʻia e nā haku manawa like ʻole a me ka hoʻololi ʻana o ka haku manawa.Hiki ke hoʻololi ʻia nā haku manawa i ka wā holo inā pilikia ka ʻōnaehana.Hoʻokuʻu ʻia ka polokalamu i ka SoC e hoʻokumu i nā ala kamaʻilio ma o kahi router sync e hoʻomaʻamaʻa i ka kamaʻilio ma waena o nā mea hāʻawi manawa a me nā mea kūʻai manawa.Kākoʻo ʻia nā kumu manawa he nui.

[H04J] MULTIPLEX COMMUNICATION (kūʻokoʻa i ka hoʻouna ʻana i ka ʻike kikohoʻe H04L 5/00; nā ʻōnaehana no ka hoʻoili like ʻana a i ʻole ka hoʻoili ʻia ʻana o ka hōʻailona televise H04N 7/08; ma nā hoʻololi H04Q 11/00)

Nā ʻano a me nā ʻōnaehana no ka duplex hoʻokaʻawale manawa asynchronous e ke kahua kahua lekiō Patent No. 10396946

Mea Mea Hana: Farooq Khan (Allen, TX) Ka mea i hāʻawi ʻia: Phazr, Inc. (Allen, TX) Law Firm: No Counsel Application No., La, Speed: 15811580 on 11/13/2017 (652 days app e hoopuka)

Abstract: ʻO ke ʻano o ke kamaʻilio uea ʻole me ka hoʻohana ʻana i ka duplex mahele manawa ma luna o nā kaha alapine ākea e kahi kahua lekiō e pili ana i ka hoʻouna ʻana i nā hōʻailona downlink millimeter wave band i loaʻa i ka plurality o nā manawa wā hoʻouna mua (TTIs) a me ka loaʻa ʻana o nā hōʻailona uplink millimeter wave band i loaʻa ma kahi o hoʻokahi. lua TTI.ʻOi aku ka nui o nā TTI mua ma mua o ka helu o nā TTI ʻelua.Aia ke ala i ka hoʻouna ʻana i nā hōʻailona downlink band sub-7 GHz me ka liʻiliʻi o hoʻokahi hapakolu TTI a me ka loaʻa ʻana o nā hōʻailona uplink band sub-7 GHz i loko o ka plurality o nā TTI ʻehā.He emi ka helu o nā TTI ʻekolu ma mua o ka helu o nā TTI ʻehā.

[H04L] KA HOʻOLOHE ANA O KA ʻIkepili Kikohoʻe, e laʻa me KELEGRAPHIC COMMUNICATION (nā hoʻonohonoho maʻamau i ke kelepona kelepona a me ke kelepona H04M) [4]

Pūnaehana hoʻihoʻi ʻana i ka uaki a me ke ʻano no ke kamaʻilio kokoke i ke kahua me ka modulation hoʻouka ikaika No. 10396975

Mea Mea Hana: Jonathan CH Hung (Plano, TX), Thomas Michael Maguire (Plano, TX) Ka mea i hāʻawi ʻia: Maxim Integrated Products, Inc. (San Jose, CA) Law Firm: No Counsel Application No., Date, Ka wikiwiki: 15631517 ma 06/23/2017 (795 mau lā e hoʻopuka ai)

Abstract: Aia kekahi ʻōnaehana i kahi kaapuni pahu, kahi kaapuni synchronization, kahi transmitter, a me kahi kaapuni mana.Hoʻonohonoho ʻia ke kaapuni pahu e loaʻa i kahi hōʻailona mua i hoʻouna ʻia mai kahi mea heluhelu kamaʻilio kokoke.Hoʻonohonoho ʻia ke kaapuni synchronization e hoʻonohonoho i kahi uaki i ka hōʻailona mua.Hoʻonohonoho ʻia ka transmitter e hoʻouna i ka ʻikepili me ka hoʻohana ʻana i ka uaki mai ke kaapuni pahu a hiki i ka mea heluhelu kamaʻilio kokoke i ke kula me ka hoʻohana ʻana i ka modulation hoʻoikaika ikaika.Hoʻonohonoho ʻia ke kaapuni mana e hoʻopau i ke kaʻapuni synchronization i loko o kahi manawa modulation o ka modulation hoʻoikaika ikaika a e hōʻemi i ka ikehu i koe i loko o ke kaapuni pahu i ka hopena o ka manawa modulation.

[H04L] KA HOʻOLOHE ANA O KA ʻIkepili Kikohoʻe, e laʻa me KELEGRAPHIC COMMUNICATION (nā hoʻonohonoho maʻamau i ke kelepona kelepona a me ke kelepona H04M) [4]

Mea Mea Hana: Rafael Sanchez-Mejias (Dallas, TX) Mea Hoʻokaʻawale: TUPL, Inc. (Bellevue, WA) Law Firm: No Counsel Application No., Date, Speed: 15212110 on 07/15/2016 (1138) nā lā e hoʻopuka ai ka polokalamu)

Abstract: Hiki i kahi noi analytic ke hāʻawi i ka nānā ʻana i ka ʻikepili hana no kahi pūnaewele lawe uea e hoʻoholo ai i nā kumu kumu o nā pilikia.Hiki ke kiʻi ʻia ka ʻikepili hana no nā ʻāpana pūnaewele o ka pūnaewele lawe uea a me nā ʻāpana o nā mea hoʻohana e hoʻohana ana i ka pūnaewele.Hoʻopili ʻia ka ʻikepili hana ma ka hōʻuluʻulu ʻana i nā ʻikepili he nui o ka ʻikepili hana i hoʻohui ʻia i ka ʻikepili hana e like me hoʻokahi a ʻoi aku paha nā ʻāpana hui ʻana a i ʻole e hoʻohui i kahi plurality o nā pūʻulu o ka ʻikepili hana i hoʻohui ʻia i ka ʻikepili hana e like me ka schema waihona unitary.Hiki ke hana ʻia ka ʻikepili ma ka ʻikepili hana i hui ʻia a i ʻole ka ʻikepili hana i hoʻohuli ʻia e ʻike ai i kahi pilikia e pili ana i ka pūnaewele lawe uea ʻole a i ʻole e hana i kahi hopena i ka pilikia.Hiki i ka ʻikepili hana hōʻuluʻulu a me ka ʻikepili hana i hui ʻia ke komo i ka ʻikepili manawa maoli a i ʻole ka ʻikepili manawa maoli.No laila, hiki ke hāʻawi ʻia ka pilikia a i ʻole ka hopena o ka pilikia no ka hōʻike ʻana.

[H04L] KA HOʻOLOHE ANA O KA ʻIkepili Kikohoʻe, e laʻa me KELEGRAPHIC COMMUNICATION (nā hoʻonohonoho maʻamau i ke kelepona kelepona a me ke kelepona H04M) [4]

Mea Hoʻokumu: Fangping Liu (San Jose, CA), Serhat Nazim Avci (Milpitas, CA), Zhenjiang Li (San Jose, CA) Hāʻawi (s): Futurewei Technologies, Inc. (Plano, TX) Law Firm: Vierra Magen Marcus LLP (2 mau keʻena non-local) No. No. No., Lā, Speed: 15409484 ma 01/18/2017 (951 lā app e hoʻopuka)

Abstract: Hāʻawi kahi ʻenehana hoʻokele i kahi papa kuhikuhi e hāʻawi ana i nā kaupaona i ke kaʻina o ke koho ʻana i kahi hop aʻe ma kahi alalai, ʻoiai e hoʻohana ana i kahi kaʻina koho multipath like ma ke alalai.Hoʻonohonoho ʻia ka papa hoʻokele e kuhikuhi i kahi prefix IP address i hoʻonohonoho ʻia i kekahi mau hops aʻe i hiki ke pau, a i ʻole ka liʻiliʻi ma mua o nā mea āpau, loaʻa nā hops aʻe.Loaʻa kēia i kēlā me kēia lālani o ka pākaukau no kahi hoʻonohonoho prefix IP ʻokoʻa.ʻIke ʻia nā ʻāpana o nā hop e hiki mai ana ma kēlā me kēia lālani ma ke ʻano e hiki ai ke koho ʻia nā hop aʻe e like me ke kaupaona ʻana.Noʻonoʻo ʻia ka manaʻo o ke kaʻa ʻana i kahi hoʻonohonoho prefix IP ʻokoʻa.Hiki ke hoʻonohonoho ʻia ka papa kuhikuhi ma muli o ka hoʻolaha ʻana a me ka hoʻihoʻi ʻana i nā memo i loaʻa mai kahi unuhi paona loulou o kahi mea hoʻoponopono.

[H04L] KA HOʻOLOHE ANA O KA ʻIkepili Kikohoʻe, e laʻa me KELEGRAPHIC COMMUNICATION (nā hoʻonohonoho maʻamau i ke kelepona kelepona a me ke kelepona H04M) [4]

Mea Mea Hana: Farhad P. Sunavala (Santa Clara, CA), Fei Rao (Santa Clara, CA), Henry Louis Fourie (Santa Clara, CA), Hong Zhang (Santa Clara, CA) i hāʻawi ʻia: Futurewei Technologies , Inc. (Plano, TX) Law Firm: FutureWei Technologies, Inc. (2 non-local offices) No. No. No. Application, La, Speed: 15412282 on 01/23/2017 (946 days app to issue)

Abstract: ʻO kahi ala no ka hana lawelawe kaulahao ma waena o nā subnetworks e loaʻa i kahi ʻeke ma kahi alahaka hoʻohui hoʻololi virtual mai kahi hana lawelawe mua (SF) i loko o kahi kaulahao hana lawelawe (SFC) a aia ma kahi subnetwork mua, e hoʻoholo ana i kahi SF aʻe. i ka SFC ma kekahi subnetwork ʻē aʻe, a hoʻouna pololei i ka ʻeke i loaʻa mai ke alahaka hoʻohui virtual switch i ka SF e hiki mai ana.

[H04L] KA HOʻOLOHE ANA O KA ʻIkepili Kikohoʻe, e laʻa me KELEGRAPHIC COMMUNICATION (nā hoʻonohonoho maʻamau i ke kelepona kelepona a me ke kelepona H04M) [4]

Pūnaehana a me ke ʻano no ka hāʻawi ʻana i ka hana ʻoihana pūnaewele virtualized ka hoʻokele pōʻaiapuni o ke ola Patent No. 10397132

Mea Mea Hana: Aijuan Feng (Shenzhen, , CN), Haitao Xia (Beijing, , CN), Zhixian Xiang (Frisco, TX) Ka mea i hāʻawi ʻia: FutureWei Technologies, Inc. (Plano, TX) Law Firm: FutureWei Technologies , Inc. (2 keʻena non-local) No. No. No., La, Speed: 15638246 ma 06/29/2017 (789 lā app e hoʻopuka)

Abstract: Ua hōʻike ʻia ke ʻano o ka hoʻokele ola pōʻaiapuni (LCM) i ke ʻano o ka hoʻouna ʻana, e kahi manakia hana pūnaewele virtualized (VNFM), kahi noi hāʻawi no ka hana VNF LCM i kahi network functions virtualization orchestrator (NFVO), kahi i loaʻa i ka noi hāʻawi kahi koi hoʻohui pūnaewele ākea (WAN) i noi ʻia no ka hoʻopili ʻana i nā pūnaewele he nui i hoʻokomo ʻia nā mea hana pūnaewele virtualized (VNFCs) o ka hana pūnaewele virtualized (VNF), a aia ka VNF i ʻelua mau VNFC i hoʻokomo ʻia i loko. nā pūnaewele likeʻole.I loko o kēia ʻano hoʻohālikelike, loaʻa pū i ka VNFM kahi pane hāʻawi mai ka network functions virtualization orchestrator (NFVO), kahi i loaʻa ai ka pane hāʻawi i ka ʻike WAN Infrastructure Manager (WIM) a me kahi koi hoʻohui WAN i ʻae ʻia e ka NFVO.

[H04L] KA HOʻOLOHE ANA O KA ʻIkepili Kikohoʻe, e laʻa me KELEGRAPHIC COMMUNICATION (nā hoʻonohonoho maʻamau i ke kelepona kelepona a me ke kelepona H04M) [4]

Mea Mea Hana: Niranjan B. Avula (Frisco, TX) Hāʻawi ʻia: Verizon Patent and Licensing Inc. (Basking Ridge, NJ) Law Firm: No Counsel Application No., Lā, Speed: 15792521 ma 10/24/ 2017 (672 mau lā e hoʻopuka ai)

Abstract: Hiki ke loaʻa i kahi hāmeʻa, mai kahi mea hoʻohana pūnaewele, kahi noi e hana i kahi hālāwai Internet protocol (IP) no kahi mea hoʻohana.Hiki i ka hāmeʻa ke hoʻokaʻawale i kahi IP address no ka mea hoʻohana a me kahi mea hōʻike hope tunnel mua e pili ana me kahi tunnel.Hiki i ka IP address ke hoʻokomo i kahi hui mua o nā bits e pili ana me kahi ʻike wahi a me kahi pūʻulu ʻelua o nā bits e pili ana me kahi mea ʻike.Hiki i ka hāmeʻa ke hāʻawi i kahi pane i ka ʻenehana pūnaewele, a hiki ke loaʻa i kahi noi e komo pū ana me kahi ʻike hope tunnel lua e pili ana i ka tunnel.Hiki i ka hāmeʻa ke hāʻawi i ka IP address a me ka mua a me ka lua o ka tunnel endpoint e mālama ʻia me ka hoʻohana ʻana i kahi ʻikepili.Hiki i ka mea hana ke hāʻawi i ka pane i ka pūnaewele pūnaewele e hōʻike ana e hoʻokumu i ka ʻāpana downlink o ka hālāwai IP, a hiki ke hana i hoʻokahi a ʻoi aku paha nā hana e pili ana i ka mālama ʻana i ka hālāwai IP.

[H04L] KA HOʻOLOHE ANA O KA ʻIkepili Kikohoʻe, e laʻa me KELEGRAPHIC COMMUNICATION (nā hoʻonohonoho maʻamau i ke kelepona kelepona a me ke kelepona H04M) [4]

Mea Mea Hana: Emil Dides (Coppell, TX) Ka mea i hāʻawi ʻia: eBay Inc. (San Jose, CA) Law Firm: Schwegman Lundberg Woessner, PA (11 non-local office) No. No. No., La, Speed: 15208435 ma 07/12/2016 (1141 mau lā e hoʻopuka ai)

Abstract: Hiki ke hoʻohana ʻia nā ʻano o ka hōʻike ʻana i kēia manawa no ka hoʻouna paʻa ʻana i ka ʻikepili ma waena o nā polokalamu kamepiula.Ma waena o nā mea ʻē aʻe, hiki i kēia ke hoʻonui nui i ka laulā o ka hoʻouna ʻana i ka ʻikepili i ka hoʻohālikelike ʻana i nā beacons uʻi paʻa a me nā wahi komo.

[H04L] KA HOʻOLOHE ANA O KA ʻIkepili Kikohoʻe, e laʻa me KELEGRAPHIC COMMUNICATION (nā hoʻonohonoho maʻamau i ke kelepona kelepona a me ke kelepona H04M) [4]

Mea Mea Hana: Wei Xu (Dublin, CA), Yan Sun (Santa Clara, CA) Ka mea i hāʻawi ʻia: Futurewei Technologies, Inc. (Plano, TX) Law Firm: Conley Rose, PC (3 mau keʻena kūloko ʻole) Ka helu noi, lā, wikiwiki: 15496322 ma 04/25/2017 (854 mau lā e hoʻopuka ai)

Abstract: He ʻano hana e loaʻa ana, ma kahi ʻāpana pūnaewele, kahi ʻeke ʻikepili, huli ʻana, e ka mea ʻenehana, ka ʻeke ʻikepili i loaʻa ma kahi pae hierarchical mua e hoʻoholo ai inā aia kahi substring o kahi kaula o ka ʻōlelo maʻamau i loko o ka ʻeke ʻikepili i loaʻa. , e huli ana, e ka mea kikowaena i ka huli ana o ka waihona ikepili i loaʻa ma ka pae hierarchical mua i loaʻa i ka pāʻani, ka waihona ikepili i loaʻa ma ka lua o ka hierarchical pae e hoʻoholo ai i ke kaula o ka hōʻike maʻamau i loko o ka waihona ikepili i loaʻa, a ka hoʻouna ʻana, ma o ka ʻenehana pūnaewele, ka ʻeke ʻikepili i loaʻa i kahi ʻāpana pūnaewele aʻe ma ke ala kumu o ka ʻeke ʻikepili i loaʻa me ka ʻole o ka ʻimi ʻana i ka pūʻulu ʻikepili i loaʻa ma kahi pae hierarchical ʻekolu i ka wā e ʻimi ai i ka ʻeke ʻikepili i loaʻa ma ka hierarchical mua a ʻelua paha. ʻAʻole ʻike ka pae i kahi kūlike.

[H04L] KA HOʻOLOHE ANA O KA ʻIkepili Kikohoʻe, e laʻa me KELEGRAPHIC COMMUNICATION (nā hoʻonohonoho maʻamau i ke kelepona kelepona a me ke kelepona H04M) [4]

Mea Mea Hana: Jan Hendrik Lucas Bakker (Keller, TX) Ka mea i hāʻawi ʻia: BlackBerry Limited (Waterloo, Ontario, , CA) Law Firm: Conley Rose, PC (3 mau keʻena non-local) No. No., La, Speed : 15658091 ma 07/24/2017 (764 mau lā e hoʻopuka ai)

Abstract: Hāʻawi kahi hoʻohālikelike i kahi mea hoʻohana e komo pū ana me kahi kaʻina hana i hoʻonohonoho ʻia e loaʻa i kahi Session Initiation Protocol (SIP) NOTIFY memo i hoʻouna ʻia e kahi ʻāpana pūnaewele ma muli o kahi hanana hoʻopaʻa inoa.Aia ka memo SIP NOTIFY ma kahi liʻiliʻi o ka ʻike i hoʻokomo ʻia i loko o kahi memo SIP mua i hoʻouna ʻia ma waena o kahi mea hoʻohana mua a me ka ʻāpana pūnaewele.Hāʻawi kekahi ʻano hoʻohālike i ke ala a me nā mea hana no ka node pūnaewele e hoʻoholo ai inā loaʻa nā koina kānana i hoʻokahi a ʻoi aku paha nā hōʻailona e hōʻike ana i ka pono o ka ʻike, a me ka hoʻokomo ʻana i ka leka SIP ʻelua i ka ʻike i kuhikuhi ʻia e hoʻokahi a ʻoi aku paha nā hōʻailona.

[H04L] KA HOʻOLOHE ANA O KA ʻIkepili Kikohoʻe, e laʻa me KELEGRAPHIC COMMUNICATION (nā hoʻonohonoho maʻamau i ke kelepona kelepona a me ke kelepona H04M) [4]

Mea Mea Hana: Kevin V. Nguyen (Allen, TX), M. Gregory Smith (Fairview, TX), Monica Rose Martino (Plano, TX) ka mea hāʻawi: ID YOU, LLC (Allen, TX) Law Firm: ʻAʻohe No. No ka ʻōlelo aʻoaʻo, lā, wikiwiki: 16140858 ma 09/25/2018 (336 mau lā app e hoʻopuka)

Abstract: Hōʻike ka hōʻike i kēia manawa i kahi ʻōnaehana, ke ʻano, a me ka mea hiki ke heluhelu ʻia e ka lolouila no ka hoʻolaha ʻana i ka leo o nā kamaʻilio i kahi hui i kāhea ʻia ma kahi pūnaewele kamaʻilio.Aia i loko o ke ala ka loaʻa ʻana o ke kamaʻilio mai kahi ʻaoʻao kelepona a me ka hana ʻana i ka ʻike e pili ana i ka pāʻina kelepona i loko o kahi waihona ma o kahi pilina Internet Protocol e pili ana i kahi mea hōʻike o hoʻokahi o ka ʻaoʻao kelepona a me ka ʻaoʻao i kāhea ʻia.Aia ka ʻike i hoʻokahi a ʻoi aku paha nā faila leo.Hāʻawi ke ala i ka hoʻolaha leo i kahi hui i kapa ʻia ma muli o nā faila leo.

[H04M] KULA ELEPONO (nā kaapuni no ka hoʻomalu ʻana i nā mea hana ʻē aʻe ma o ke kelepona kelepona a ʻaʻole pili i nā mea hoʻololi kelepona G08)

Mea Mea Hana: Ira L. Allen (Dallas, TX) Ka mea i hāʻawi ʻia: International Business Machines Corporation (Armonk, NY) Law Firm: Schmeiser, Olsen Watts (6 non-local office) No. No. No., Lā, Speed: 16047064 ma 07/27/2018 (396 mau lā e hoʻopuka ai)

Abstract: Hāʻawi ʻia kahi ala a me ka ʻōnaehana no ka hoʻopau ʻana i nā hana o kahi hāmeʻa hiki ke ʻike i ka neʻe.Aia i loko o ke kaʻa ka nānā ʻana i kahi hōʻailona ʻike neʻe o ka mea hiki ke ʻike i ka neʻe ʻana i loko o kahi kaʻa a me ka hoʻoholo ʻana aia ke kaʻa i kēia manawa.ʻIke ʻia kahi hōʻailona uila i loko o ke kaʻa a loaʻa nā ʻōlelo aʻoaʻo e pili ana i ka mea hiki ke ʻike i ka neʻe ʻana.Ua hoʻoholo ʻia aia ka mea hiki ke ʻike i ka neʻe ʻana i loko o kahi kokoke i kahi wahi hoʻokele o ke kaʻa a ʻo ka mea hoʻohana i ke kaʻa he mea hoʻokele o ke kaʻa.I ka pane ʻana, ua pio nā hana i ʻōlelo ʻia o ka hāmeʻa hiki ke ʻike i ka neʻe.

[H04M] KULA ELEPONO (nā kaapuni no ka hoʻomalu ʻana i nā mea hana ʻē aʻe ma o ke kelepona kelepona a ʻaʻole pili i nā mea hoʻololi kelepona G08)

Mea Hana: Monica Rose Martino (Plano, TX), Taylor Cleghorn (Plano, TX) Ka mea i hāʻawi ʻia: ACCUDATA TECHNOLOGIES, INC. (Allen, TX) Law Firm: No Counsel Application No., La, Speed: 15883643 ma 01/30/2018 (574 mau lā e hoʻopuka ai)

Abstract: He ʻano, ʻōnaehana, a me ka lolouila hiki ke heluhelu ʻia nā ʻōlelo kuhikuhi no ka hoʻolako ʻana i ka ʻike i hiki ke hoʻolako ʻia i ka protocol Internet.Loaʻa ka ʻike mai kahi pāʻina kelepona ma kahi mea hoʻohana i ka Internet protocol.Hana ʻia kahi ʻike ʻike e pili ana i ka pāʻina kelepona i loko o kahi waihona ma o kahi pilina protocol Internet.Loaʻa ka leka mai ka waihona ʻikepili e pili ana i ka ʻaoʻao kelepona.

[H04M] KULA ELEPONO (nā kaapuni no ka hoʻomalu ʻana i nā mea hana ʻē aʻe ma o ke kelepona kelepona a ʻaʻole pili i nā mea hoʻololi kelepona G08)

Mea Mea Hana: David Woody (Allen, TX), Stephen Hodge (Aubrey, TX) Ka mea i hāʻawi ʻia: Value-Added Communications, Inc. (Reston, VA) Law Firm: Sterne, Kessler, Goldstein Fox PLLC (2 non - nā keʻena kūloko) No ka noi, ka lā, ka wikiwiki: 15878130 ma 01/23/2018 (581 mau lā app e hoʻopuka)

Abstract: Hōʻike ʻia kahi ʻōnaehana hoʻololi leo leo a me ke ala no ka hoʻomaikaʻi ʻana i ke kamaʻilio ʻana ma waena o kahi paʻahao a me kahi ʻaoʻao ʻekolu ma o ka hiki ʻana i ka mea paʻa ke waiho i kahi leka ke pane ʻole ʻia kahi kelepona a ʻae hou i ka ʻaoʻao ʻekolu i loaʻa ka leka e pane me kahi leka. i ka mea paahao.Eia hou, hiki i nā ʻaoʻao waho e kū i nā koi o ke kula ke waiho i nā leka no nā paʻahao i kēlā me kēia manawa.Hiki ke hoʻohana ʻia ka mea hou i kēia manawa ma ke ʻano he mea hoʻohui i nā ʻōnaehana hoʻokele kelepona hoʻoilina hoʻoilina a i hoʻokomo ʻia i loko o kahi ʻōnaehana hoʻokele kelepona paʻahao.Hāʻawi pū ka ʻōnaehana i ka nānā ʻana, ka hoʻomalu ʻana, ka hoʻopaʻa ʻana, a me nā ala pili kālā.

[H04M] KULA ELEPONO (nā kaapuni no ka hoʻomalu ʻana i nā mea hana ʻē aʻe ma o ke kelepona kelepona a ʻaʻole pili i nā mea hoʻololi kelepona G08)

Mea Mea Hana: Joshua Lund (Dallas, TX) Hāʻawi ʻia: Kidde Technologies, Inc. (Wilson, NC), Sensors Unlimited, Inc. (Princeton, NJ) Law Firm: Locke Lord LLP (Local + 12 mau metro ʻē aʻe ) No. No. No., La, Speed: 15431179 ma 02/13/2017 (925 mau lā e hoʻopuka ai)

Abstract: ʻO ke ʻano o ka hoʻoponopono ʻana i ka lag i loko o kahi pika kiʻi kiʻi e loaʻa ana ka waiwai pixel frame o kēia manawa a me ka hoʻoholo ʻana i kahi coefficient kānana o kēia manawa me ka hoʻohana ʻana i ka waiwai pixel frame o kēia manawa.Hoʻoholo ʻia kahi hoʻopuka pika mai kahi huahana o ka waiwai pixel frame o kēia manawa a me ka coefficient filter frame o kēia manawa.Hoʻohui ʻia ka huahana o kahi waiwai pixel kiʻi mua a me ka coefficient kānana kiʻi mua e pili ana i ka hoʻopuka pika e hoʻopuka i kahi puka pika i hoʻoponopono ʻia e hōʻike pono i ka hoʻomālamalama ʻana i ka hanana i ka pika kiʻi i loko o kahi manawa hoʻohui i loaʻa ai ka waiwai pixel frame i kēia manawa. loaa.

ʻO ka hoʻokaʻawale ʻana i ke kauoha no ka palapala ʻāina koʻikoʻi o ka hoʻololi ʻana i nā coefficients i ka hoʻololi wikiō Patent No. 10397577

Mea Mea Hana: Joel Sole Rojals (La Jolla, CA), Marta Karczewicz (San Diego, CA), Rajan Laxman Joshi (San Diego, CA) Ka mea i hāʻawi ʻia: Velos Media, LLC (Plano, TX) Law Firm: ʻO Nixon Vanderhye PC (2 mau keʻena non-local) No. No. No., La, Speed: 13413526 ma 03/06/2012 (2730 lā app e hoʻopuka)

Abstract: Hōʻike kēia hōʻike i nā ʻenehana no ka hoʻololi ʻana i nā coefficient e pili ana i kahi poloka o ka ʻikepili wikiō koena i loko o ke kaʻina hana hoʻololi wikiō.ʻO nā hiʻohiʻona o kēia hōʻike ʻana e pili ana i ke koho ʻana i kahi kauoha scan no ka hoʻopili palapala ʻāina koʻikoʻi a me ka helu pae, a me ke koho ʻana i nā pōʻaiapili no ka hoʻopili entropy e kūlike me ke kauoha scan i koho ʻia.Hāʻawi kēia hōʻike i ka hoʻohui ʻana o ke kauoha scan e hoʻopaʻa inoa i ka palapala ʻāina koʻikoʻi o nā coefficient hoʻololi a me ka helu ʻana i nā pae o ka coefficient hoʻololi.Manaʻo ʻia ʻo ke kauoha scan no ka palapala koʻikoʻi ma ka ʻaoʻao inverse (ʻo ia hoʻi, mai nā alapine kiʻekiʻe a i nā alapine haʻahaʻa).Manaʻo pū kēia hōʻike ʻana e nānā ʻia nā coefficients hoʻololi i nā pūʻulu liʻiliʻi e kūʻē i nā sub-block paʻa.ʻO ka mea nui, ʻike ʻia nā coefficient hoʻololi i loko o kahi pūʻulu ʻāpana me kahi helu o nā coefficient e like me ke kauoha scan.

Inventor(s): Chaitanya Satish Ghone (Pune, , IN), Dipan Kumar Mandal (Bangalore, , IN), Hetul Sanghvi (Richardson, TX), Mahesh Madhukar Mehendale (Bangalore, , IN), Mihir Narendra Mody (Bangalore, , IN), Naresh Kumar Yadav (Noida, , IN), Niraj i hāʻawi ʻia: TEXAS INSTRUMENTS INCORPORATED (Dallas, TX) Law Firm: No Counsel Application No., Date, Speed: 14684334 on 04/11/2015 (1599 days) app e hoʻopuka)

Abstract: Hāʻawi ʻia kahi ʻōnaehana hoʻokele no ka mīkini hoʻoheheʻe video encode-decode me kahi pipeline aʻo.Aia i loko o ka paipu aʻo kahi pae kiʻi aʻo i hui pū ʻia me kahi hoʻomanaʻo aʻoaʻo e kiʻi i nā ʻōlelo aʻoaʻo, kahi pae hoʻokaʻawale aʻoaʻo i hui pū ʻia me ke kahua kiʻi aʻo no ka loaʻa ʻana o nā ʻōkuhi i kiʻi ʻia, a me kahi pae hoʻokō i hui pū ʻia me ke kahua decoding aʻoaʻo e loaʻa a hoʻokō i nā ʻōlelo kuhikuhi.Hoʻonohonoho ʻia ke kahua decoding aʻoaʻo a me ka pae hoʻokō aʻoaʻo e hoʻokaʻawale a hoʻokō i kahi pūʻulu o nā ʻōlelo aʻoaʻo i loko o kahi hoʻonohonoho aʻoaʻo o ke kaʻina hana hoʻokele i hoʻolālā ʻia no ka wikiwiki ʻana i ke kaʻina wikiō hoʻopili a me ka hoʻololi ʻana i ke kahawai bit stream video.

Mea Mea Hana: Christopher A. Segall (Camas, WA) ka mea i hāʻawi ʻia: Velos Media, LLC (Plano, TX) Law Firm: Grable Martin Fulton PLLC (Local + 1 mau metro ʻē aʻe) No. No., La, Speed: 15650565 ma 07/14/2017 (774 mau lā e hoʻopuka ai)

Abstract: ʻO ke ʻano no ka hoʻololi ʻana i ka wikiō e pili ana i ka hana ʻana i kahi papa inoa mua o nā vectors neʻe mai kahi liʻiliʻi o hoʻokahi poloka kokoke i kahi kiʻi wikiō o kēia manawa a me ka hana ʻana i kahi papa inoa ʻelua o nā vectors neʻe mai kahi liʻiliʻi o hoʻokahi poloka mua i loko o kahi kiʻi wikiō ma mua. .Hoʻokumu ʻia kahi papa inoa ʻekolu o nā neʻe neʻe ma muli o ka papa inoa mua a me ka papa inoa ʻelua.Ma muli o ka loaʻa ʻana o kahi ʻāpana hoʻokūkū hoʻokūkū neʻe e koho ana i kekahi o nā neʻe neʻe mai ka papa inoa ʻekolu, kahi i hoʻokumu ʻia ai ka papa inoa ʻelua o nā vectors neʻe ma luna o kahi hana papahele.

Mea Hana Hana: Kulvir S. Bhogal (Fort Worth, TX) Mea Hāʻawi ʻia: International Business Machines Corporation (Armonk, NY) Law Firm: Greg Goshorn, PC (1 non-local office) No. No., Lā, Speed : 14811193 ma 07/28/2015 (1491 mau lā e hoʻopuka ai)

Abstract: Hāʻawi ʻia nā ʻenehana no ka ʻike ʻana i kahi hōʻike o ka ʻike media ma kahi hāmeʻa hōʻike mua;ka hoʻonohonoho like ʻana i ka ʻikepili ʻikepili e pili ana i ka ʻike media me ka ʻike media;ka hoʻouna ʻana i ka metadata pōʻaiapili e pili ana i ka ʻikepili media i kahi mea hōʻike lua i ka pane ʻana i ka ʻike, kahi mea ʻokoʻa o ka mea hōʻike lua ma mua o ka mea hōʻike mua;a me ka hōʻike ʻana i ka metadata pōʻaiapili, i ka hoʻonohonoho ʻana me ka ʻike media, ma ka ʻaoʻao lua o ka mea hōʻike i hui pū me ka hōʻike ʻana o ka ʻike media ma ka mea hōʻike mua.

Nā ʻano a me nā ʻōnaehana no ka hoʻonohonoho ʻana i nā kahawai ʻikepili ma waena o nā mea kūʻai aku he nui Patent No. 10397636

Mea Mea Hana: Peter Aubrey Bartholomew Griess (Dallas, TX) Hāʻawi: Facebook, Inc. (Menlo Park, CA) Law Firm: Morgan, Lewis Bockius LLP (13 non-local office) No. No., Lā, Ka wikiwiki: 16041516 ma 07/20/2018 (403 mau lā e hoʻopuka ai)

Abstract: Loaʻa i kahi mea uila hoʻokahi a ʻoi aku paha nā mea hana, kahi hōʻike, a me ka hoʻomanaʻo.Mālama ka hoʻomanaʻo i hoʻokahi a ʻoi aʻe paha nā papahana i hoʻonohonoho ʻia no ka hoʻokō ʻana e nā mea hana hoʻokahi a ʻoi aku paha.Loaʻa i ka hāmeʻa, mai kahi pūnaewele hoʻolaha ʻike, kahi papahana me hoʻokahi a ʻoi aku paha nā ʻāpana wikiō o kahi wikiō.Hoʻopili ka mea uila i ka hōʻike papahana no ka ʻike ʻana i kahi kaʻina manawa no ke wikiō e hoʻopaʻa ana i nā ʻāpana wikiō.Loaʻa i ka mea uila, mai kahi kikowaena pūnaewele kaiapili, kahi pāʻani pāʻani no ke wikiō.E like me ka pāʻani offset a me ka manawa manawa no ka wikiō, hoʻoholo ka mea uila i kahi māhele wikiō i koho ʻia a me kahi kūlana pāʻani i loko o ka māhele wikiō i koho ʻia.A laila hoʻokani ka mea uila i nā ʻāpana wikiō ma ke ʻano uila, e hoʻomaka ana ma ke kūlana pāʻani i loko o ka māhele wikiō i koho ʻia.

Mea Hana: Jasjot Singh Chadha (Bangalore, , IN), Lars Risbo (Hvalsoe, , DK), Ryan Erik Lind (Knoxville, TN) Hāʻawi (s): TEXAS INSTRUMENTS INCORPORATED (Dallas, TX) Law Firm: No Counsel No No., La, Speed: 16175907 ma 10/31/2018 (300 mau lā app e hoʻopuka)

Abstract: Aia kekahi ʻōnaehana i kahi amplifier papa D a me kahi mea hoʻohuli digital-to-analog converter (DAC) i kēia manawa i pili pono i ka amplifier papa D.Aia pū ka ʻōnaehana i kahi kaapuni servo mode maʻamau i hui pū ʻia me kahi node e hoʻopili ana i ka DAC hoʻokele o kēia manawa i ka amplifier papa D.Hoʻonui ke kaapuni servo maʻamau i ka ʻokoʻa ma waena o kahi hōʻailona mode maʻamau i hoʻoholo ʻia mai ka node a me ka volta kuhikuhi a hoʻopuka i kahi manaʻo manaʻo i ka node e pili ana i ka ʻokoʻa i hoʻonui ʻia.Hoʻokomo ʻia kahi kaapuni pānaʻi maʻamau maʻamau no ka hoʻohaʻahaʻa ʻana i kahi ripple o kēia manawa (AC) mai ka papa D amplifier.ʻO ke kaʻapuni pānaʻi maʻamau maʻamau e hānai i mua me nā mea pale mua a me ka lua i hui pū ʻia i kēlā me kēia huahana o ka amplifier papa D.Hoʻohui ʻia kahi aniani i kēia manawa me nā mea pale mua a me ka lua a ua hoʻonohonoho ʻia e hoʻoheheʻe i kahi au mai ka node a i ka honua e pili ana i kahi manaʻo manaʻo maʻamau o kēia manawa o ka amplifier papa D.

[H04R] KA LEHULEHU, MICROPHONE, GRAMOPHONE PICK-UP A LIKE ACOUSTIC ELECTROMECHANICAL TRANSDUCERS;NA KOKUA KULI;NĀ KĀNĀWAI KULA LEHULEHU (e hana ana i nā leo me ka alapine ʻaʻole i hoʻoholo ʻia e ka hāʻawi alapine G10K) [6]

Mea Hana: Kiran Makhijani (Los Gatos, CA), Padmadevi Pillay-Esnault (San Jose, CA) Ka mea i hāʻawi ʻia: Futurewei Technologies, Inc. (Plano, TX) Law Firm: Conley Rose, PC (3 non- nā keʻena kūloko) No ka noi, ka lā, ka wikiwiki: 15729405 ma 10/10/2017 (686 mau lā app e hoʻopuka)

Abstract: ʻO kahi ʻano hana i hoʻokō ʻia e kahi service rendezvous point (SRP) ka loaʻa ʻana, e ka mea loaʻa i ka SRP, kahi plurality o nā leka hoʻopaʻa inoa mai kahi plurality o nā wahi hoʻololi lawelawe (SSPs), kēlā me kēia memo inoa i loaʻa ma kahi o hoʻokahi kumu waiwai. ʻikepili a lawelawe paha, pili kēlā me kēia SSP i kahi kikowaena pūnaewele ʻokoʻa, hoʻouna ʻia e kahi mea hoʻouna o ka SRP, he plurality o nā memo hōʻike i ka plurality o SSPs, kēlā me kēia memo hōʻike e pili ana i ka ʻike hoʻokaʻawale waiwai no kēlā me kēia. nā kikowaena pūnaewele no kahi lawelawe, ka ʻike hoʻokaʻawale waiwai me ka nui o nā kumuwaiwai e hoʻokaʻawale ʻia ma kēlā me kēia kikowaena pūnaewele no ka lawelawe, a me ka mālama ʻana, ma ka hoʻomanaʻo ʻana i ka SRP, kahi waihona SSP e mālama ana i hoʻokahi o ka hoʻokaʻawale waiwai. ʻike o kēlā me kēia o nā kikowaena pūnaewele, ka ʻike waiwai o kēlā me kēia o nā kikowaena pūnaewele, a me ka ʻike lawelawe o kēlā me kēia o nā kikowaena pūnaewele.

Mea Mea Hana: Jin Yang (Bridgewater, NJ), Kai Yang (Bridgewater, NJ), Ruilin Liu (Hillsborough, NJ), Yanjia Sun (Downingtown, PA) i hāʻawi ʻia: Futurewei Technologies, Inc. (Plano, TX ) Law Firm: Vierra Magen Marcus LLP (2 non-local offices) No. No. No. Application, La, Speed: 14991598 on 01/08/2016 (1327 days app to issue)

Abstract: Ua hoʻokō ʻia kahi kaʻina hana no ka ʻike ʻana i ke kumu kumu o ka maikaʻi o ka ʻoihana i hoʻohaʻahaʻa ʻia i loko o kahi pūnaewele uea.Aia i loko o ke ala ke komo ʻana i ka ʻikepili hoʻokō pūnaewele mōʻaukala, ka ʻikepili hana me kahi ana hoʻonohonoho manawa o nā hōʻailona hana no ka pūnaewele.Hoʻoponopono ke ala i ka ʻikepili hana mōʻaukala no ka hoʻoholo ʻana i nā hui e hana mau ana ma waena o nā mea hōʻailona e wehewehe i kahi pūʻulu o nā lula e hōʻike ana i nā hui o ka ʻuena uila, a mālama i ka pūʻulu o nā lula i loko o kahi ʻano ʻikepili.Mālama ʻia ka ʻuena uila ma ke komo ʻana i ka ʻikepili loiloi e hōʻike ana i ka ʻikepili hōʻike hōʻike manawa.A laila, ʻike ʻia nā anomalies ma kahi hōʻailona hana i ka ʻikepili kānana a hoʻohālikelike ʻia i hoʻokahi lula ma ka hoʻonohonoho o nā lula.Hoʻopuka ke ala i kahi hōʻailona o ke kumu o ka hoʻohaʻahaʻa ʻana i ka pūnaewele uea ʻole ma muli o ka anomaly i ka hōʻailona hana.

Mea Mea Hana: Janne Peisa (Espoo, , FI), Johan Torsner (Masaby, , FI), Michael Meyer (Aachen, , DE) Hāʻawi (s): Unwired Planet, LLC (Plano, TX) Law Firm: Nixon Vanderhye PC (2 keʻena non-local) No. No. No., Lā, Speed: 15915407 ma 03/08/2018 (537 lā app e hoʻopuka)

Abstract: ʻO ke ʻano a me ka hoʻonohonoho ʻana i kahi node mua no ke noi ʻana i kahi hōʻike kūlana mai kahi node ʻelua.ʻO ka node mua a me ka node ʻelua aia i loko o kahi pūnaewele kamaʻilio uea.Aia ka hōʻike kūlana i ka hōʻoia maikaʻi a/a i ʻole ka hōʻoia ʻole o ka ʻikepili i hoʻouna ʻia mai ka node mua, e loaʻa i ka node ʻelua.Aia ka node mua i kahi counter mua i hoʻonohonoho ʻia e helu i ka helu o nā Units Data Protocol i hoʻouna ʻia, PDUs, a me kahi helu helu ʻelua i hoʻonohonoho ʻia e helu i ka helu o nā bytes data i hoʻouna ʻia.ʻO ke ʻano a me nā hoʻonohonoho ʻana, ʻo ia ka hoʻomaka ʻana o ka helu mua a me ka lua i ka zero, ka hoʻouna ʻana i ka ʻikepili e loaʻa i ka node ʻelua, ka hoʻohālikelike ʻana i ka waiwai o ka helu mua a me ka lua me ka waiwai palena paepae mua a me ka waiwai palena o ka paepae lua a noi i kahi. hōʻike kūlana mai ka node ʻelua inā ua hiki a ʻoi aku paha kekahi o nā koina palena palena.

[H04L] KA HOʻOLOHE ANA O KA ʻIkepili Kikohoʻe, e laʻa me KELEGRAPHIC COMMUNICATION (nā hoʻonohonoho maʻamau i ke kelepona kelepona a me ke kelepona H04M) [4]

Mea Mea Hana: Guowei Ouyang (Beijing, , CN), Mazin Al-Shalash (Frisco, TX), Nathan Edward Tenny (Poway, CA), Zhenzhen Cao (Santa Clara, CA) i hāʻawi ʻia: Futurewei Technologies, Inc (Plano, TX) Law Firm: Schwegman Lundberg Woessner, PA (11 mau keʻena non-local) No. No., Lā, Speed: 15943146 ma 04/02/2018 (512 lā app e hoʻopuka)

Abstract: ʻO ke ala i hāʻawi ʻia i kēia hoʻohālikelike e hoʻomaikaʻi i ka hiki ke hoʻokele kaʻa a me ADAS o nā kaʻa uila.Hiki ke hoʻohana ʻia ke ʻano i ka pūnaewele kaʻa, e like me V2X, LTE-V, V2X, etc. ʻO ke ala e loaʻa ai, mai ke kelepona paʻalima, kahi hōʻailona o kahi koi no ka hoʻouna ʻana i nā kumuwaiwai, aia ma ka liʻiliʻi he hōʻailona e pono ai nā kumuwaiwai. me ka manawa, ka hoʻouna ʻana, i ke kelepona paʻa lima, kahi hoʻonohonoho hoʻonohonoho hoʻonohonoho mua no ka pili ʻana o ka hāmeʻa, ka hoʻouna ʻana, i ke kelepona paʻalima, kahi hōʻailona e hoʻomaka ai i ka hoʻohana ʻana i nā kumuwaiwai lekiō i kēlā me kēia manawa, a me ka hāʻawi ʻana i ke kuleana no ka hāʻawi ʻana i nā kumuwaiwai lekiō no ka hoʻopili ʻana i nā mea a me nā hāmeʻa mai ka node pūnaewele i kahi node pūnaewele i manaʻo ʻia e mālama nui ʻia ka loaʻa ʻana o nā kumuwaiwai lekiō me ka manawa.

Mea Hana Hana: Bin Liu (San Diego, CA), Pengfei Xia (San Diego, CA), Richard Stirling-Gallacher (San Diego, CA) Ka mea i hāʻawi ʻia: Futurewei Technologies, Inc. (Plano, TX) Law Firm : Slater Matsil, LLP (Local + 1 mau metro ʻē aʻe) No. No. No., Lā, Speed: 16235782 ma 12/28/2018 (242 lā app e hoʻopuka)

Abstract: Hāʻawi ʻia kahi ala no ka hoʻokaʻawale ʻana i nā kumuwaiwai a me ka mana i loko o kahi ʻōnaehana hoʻopaʻa i ka beam.Ma ke ʻano hoʻohālikelike, ʻo ke ʻano no ka hoʻokaʻawale ʻana i ka mana i loko o kahi ʻōnaehana komo e pili ana i ka beam e pili ana i ka hoʻoholo ʻana, ma kahi kiko hoʻouna (TP), kahi hoʻoneʻe mana hoʻoili kūpono pili ma waena o kahi kukuna mana a me kahi kukuna ʻikepili.Hoʻokomo pū ʻia ke ʻano o ka hōʻailona, ​​​​e ka TP, ka mana hoʻoili pili pono i kahi mea hoʻohana (UE).Hoʻokō ka UE i ka mana loaʻa maʻalahi (AGC) ma kahi kaila hoʻomalu a me kahi kaila ʻikepili e like me ka hoʻoneʻe ʻana o ka mana hoʻouna kūpono i hōʻailona ʻia e ka TP.

Pūnaehana, kaʻina hana, a me ka mea hiki ke heluhelu ʻia i ka lolouila no nā kulekele kelepona pili i ka papa inoa Patent No. 10397962

Mea Mea Hana: Andrew Silver (Frisco, TX) Ka mea i hāʻawi ʻia: Tango Networks, Inc. (Richardson, TX) Law Firm: No Counsel Application No., Lā, Speed: 15232690 ma 08/09/2016 (1113 lā app e hoʻopuka)

Abstract: Hāʻawi ʻia kahi ʻōnaehana, ʻano hana a me nā ʻenehana hiki ke heluhelu ʻia e ka lolouila no ka hoʻokō ʻana i nā pono kelepona o ka mea hoʻohana ma ke kumu pākahi.Loaʻa paha i nā lālā o ka ʻoihana kahi papa hana e pili ana i ia e wehewehe i nā wahi i hoʻonohonoho ʻia o nā mea hoʻohana.Hiki ke hoʻonohonoho ʻia nā pono lawelawe kelepona me nā mea hoʻohana "e like me ke pio ʻana o nā lawelawe kamaʻilio i nā manawa kikoʻī e pili ana i nā manawa hoʻohana".Ma nā hoʻokō ʻē aʻe, hiki i nā mea hoʻohana ke hoʻopau ʻia nā lawelawe kelepona e ka luna hoʻomalu inā he pōʻino a pilikia paha.Ma kēia ʻano hana, hiki i nā mea hoʻohana i pili ʻole i kahi pōʻino a i ʻole wahi pilikia e like me nā mea hoʻohana" hiki ke hoʻopau ʻia nā lawelawe a ʻo nā mea hoʻohana ʻē aʻe e pili kokoke ana i ka ulia pōpilikia i hiki i kā lākou lawelawe kelepona.Ma kēia ʻano, hiki ke hoʻohaʻahaʻa ʻia ka noi ma kahi pūnaewele kelepona ma laila e hoʻonui ai i ka hiki ke loaʻa i nā mea hoʻohana i hoʻopilikia pololei ʻia e ka ulia pōpilikia a kau i nā kelepona a i ʻole nā ​​​​lawelawe ʻikepili.

ʻO ke ala a me nā mea hana no ka helu ʻana i ka waiwai awelika o kahi au hiki ʻole ke loaʻa mai kahi Patent No. 10397992 i kēia manawa.

Mea Mea Hana: Isaac Cohen (Dix Hills, NY) Mea Hāʻawi ʻia: Texas Instruments Incorporated (Dallas, TX) Law Firm: No Counsel Application No., Date, Speed: 16284761 on 02/25/2019 (183 days app e hoopuka)

Abstract: I loko o kahi mea hoʻololi mana, hoʻoholo ke kaapuni i ka waiwai awelika o kahi au hiki ʻole ke loaʻa mai ka waiwai awelika o kahi au hiki ke loaʻa a me kahi waiwai o ka pōʻai hana o ka mea hoʻololi.He ala e ana i ka waiwai awelika o ke au hiki ole ke loaa mai ka waiwai ana o ke au, ma ka mea hoololi mana, ma ke kaapuni hana o ka hoailona pulse width modulation (PWM), e hoike ana i ke kaapuni hana o ka mea hoololi mana.Hoʻopili i kahi voli e hōʻike ana i ka waiwai i ana ʻia i kahi hoʻokomo o kahi kānana haʻahaʻa haʻahaʻa i loko o kahi manawa (D) a me ka hoʻopili ʻana i ka hoʻokomo ʻana o ka kānana haʻahaʻa haʻahaʻa i kahi uila kuhikuhi i loko o kahi manawa (1D).

Mea Mea Hana: Mark Gerard (Plano, TX), Robert W. Peterson (Plano, TX) Ka mea i hāʻawi ʻia: OL SECURITY LIMITED LIABILITY COMPANY (Wilmington, DE) Law Firm: Schwabe, Williamson Wyatt (3 non-local offices ) No ka palapala noi, ka lā, ka wikiwiki: 15441140 ma 02/23/2017 (915 mau lā app e hoʻopuka)

Abstract: Hiki ke hoʻouna ʻia nā ʻelele kelepona i nā wahi kelepona ʻike i loko o nā wahi hoihoi e hoʻokō i nā pahuhopu kikoʻī e pili ana i nā hanana e kū nei ma ka ʻāina hoihoi.I mea e hōʻoia ai i hiki i ka ʻelele ke hoʻomau i loko o ka ʻāina hoihoi a hiki i ka hoʻokō ʻia ʻana o nā pahuhopu a ka luna, ua hoʻonohonoho ʻia ka ʻelele e ʻimi i nā mea hana ʻē aʻe i loko o ka ʻāpana hoihoi a hoʻolaha iā ia iho, ma ka neʻe ʻana a i ʻole ke kope ʻana iā ia iho, i kēlā mau mea hana ʻē aʻe.Ke haʻalele ka mea hoʻokipa i ka ʻelele i ka ʻāina hoihoi, hoʻopau ʻia ka ʻelele, a laila hoʻokuʻu ʻia nā kumuwaiwai.Papa Patent: N/A

Mea Hana: Chris Brandel (Chicago, IL), Dan Rucker (Chicago, IL), Daniel Grabowski (East Grand Rapids, MI), Matthew Banach (Gumee, IL), Michael J. Sawadski (Mount Prospect, IL) Assignee (s): PARAGON FURNITURE, INC. (Arlington, TX) Law Firm: Ferguson Braswell Fraser Kubasta PC (3 non-local office) No. No. No., Lā, Speed: 29680611 ma 02/18/2019 (190 lā app e hoʻopuka ai. )

Mea Mea Hana: Jenny DeMarco Staab (Addison, TX), Tammy Schriewer (Addison, TX) Hāʻawi (s): Mary Kay Inc. (Addison, TX) Law Firm: Norton Rose Fulbright US LLP (Local + 13 other metros) Ka helu noi, ka lā, ka wikiwiki: 29675593 ma 01/03/2019 (236 mau lā noi e hoʻopuka)

Mea Mea Hana: Daniel L. Kessler (Dallas, TX), Henry M. Kessler (Dallas, TX) Ka mea i hāʻawi ʻia: Sy Kessler Sales, Inc. (Dallas, TX) Law Firm: Griggs Bergen LLP (Local) Application ʻAʻole, lā, wikiwiki: 29642478 ma 03/29/2018 (516 mau lā e hoʻopuka ai)

Mea Mea Hana: Adam Cole Ewing (McKinney, TX), Otto Karl Allmendinger (Rowlett, TX) Mea Hoʻolilo: TRAXXAS LP (McKinney, TX) Law Firm: No Counsel Application No., Date, Speed: 29632876 on 01 /10/2018 (594 mau lā e hoʻopuka ai)

Mea Mea Hana: Berlin Benfield (Grapevine, TX), Brent Ross (Flower Mound, TX), Kendall Goodman (Southlake, TX), Nathan Wu (Irving, TX), Steven Ivans (Ponder, TX) Ka mea i hāʻawi ʻia: Bell Helicopter Textron Inc. (Fort Worth, TX) Law Firm: Timmer Law Group, PLLC (1 non-local offices) No. No. No., La, Speed: 29628792 on 12/07/2017 (628 days app to issue)

Mea Mea Hana: Jason S. Mevius (McKinney, TX), Ken Huggins (Plano, TX) Haʻawina: Cooper Technologies Company (Houston, TX) Law Firm: Stinson LLP (6 non-local offices) No. , Lā, wikiwiki: 29584833 ma 11/17/2016 (1013 lā noi e hoʻopuka)

Mea Mea Hana: Jonathan Scott Wood (Plano, TX) Mea Hāʻawi ʻia: TRAXXAS LP (McKinney, TX) Law Firm: No Counsel Application No., Date, Speed: 29623942 on 10/27/2017 (669 days app to pilikia)

Mea Mea Hana: Stephen William O”Brien (Fort Worth, TX) Mea Hoʻokaʻawale: TSI Products, Inc. (Arlington, TX) Law Firm: Hitchcock Evert LLP (Local) No No. No., La, Speed: 29585841 on 11/29/2016 (1001 mau lā e hoʻopuka ai)

Mea Hana Hana: Olan Leitch (Bakersfield, CA) Mea Hāʻawi: Building Materials Investment Corporation (Dallas, TX) Law Firm: Venable LLP (7 non-local office) No. No. No., Lā, Speed: 29608385 ma 06/ 21/2017 (797 mau lā e hoʻopuka ai)

Mea Hana Hana: Olan Leitch (Bakersfield, CA) Mea Hāʻawi: Building Materials Investment Corporation (Dallas, TX) Law Firm: Venable LLP (7 non-local office) No. No. No., Lā, Speed: 29608390 ma 06/ 21/2017 (797 mau lā e hoʻopuka ai)

Mea Mea Hana: Brian P. Johnson (Fishersville, VA) Ka mea i hāʻawi ʻia: London Johnson, Inc. (Dallas, TX) Law Firm: Perkins Coie LLP (17 mau keʻena non-local) No. No., Lā, Speed: 29578629 ma 09/22/2016 (1069 mau lā e hoʻopuka ai)

ʻO nā logo a me nā kiʻi brand ka waiwai o ko lākou mau mea nona.ʻO nā inoa ʻoihana āpau, nā huahana a me nā lawelawe i hoʻohana ʻia ma kēia pūnaewele no nā kumu ʻike wale nō.ʻO nā hōʻailona kūʻai i hōʻike ʻia ma ʻaneʻi, ʻo ia ka waiwai o ko lākou mau mea nona.

ʻO ke kiʻi hiʻohiʻona ka manaʻo o ka mea pena a/a i ʻole ka manaʻo noʻeau no ke kiʻi a me ka hōʻike hoʻoponopono hoʻoponopono wale nō ke ʻole i ʻōlelo ʻia ma ka caption kiʻi.ʻAʻole hōʻike ke kiʻi i kekahi kūlana i kēia manawa, a i ʻole i ka wā e hiki mai ana, a ʻaʻole i manaʻo ʻia e hōʻike i nā patent kikoʻī ke ʻole i hōʻike ʻia i loko o ka wehewehe kiʻi a/a i ʻole nā ​​​​kiʻi hōʻaiʻē.

I kēlā me kēia pule, hōʻike ʻo Dallas Innovates iā ʻoe i nā mea āu i nalo ai i ka piko o ka ʻāina ...

ʻO ka pule aʻe, ʻeiwa mau mea kūʻai aku ʻo North Texas e wehe i kā lākou ʻoihana ponoʻī: Venture Dallas.E hāʻawi ka hālāwai kūkā ʻenehana hou i nā mea hoʻomaka a me nā mea hoʻopukapuka i kahi manawa e launa pū me nā mea hou, ...

No laila, ke nānā mau nei mākou i nā hoʻokūkū a me nā hoʻokūkū, nā hana makana, a me nā haʻawina i loaʻa i hiki i kā mākou poʻe hana hou ke noi....

I ka makahiki 2015, 48in48, he hui aupuni 501c3, ua hāʻawi ʻoi aku ma mua o $1.2 miliona o ke kūʻai aku a me nā lawelawe pūnaewele me kāna hoʻomaka ʻana ma o kahi hanana hackathon-style e hāʻawi ana i 48 nonprofits manuahi ...

No Venkata Vattiku, ka mea hele e Hasith, ʻaʻole kēia kāna manawa mua i komo ai i ka Breakthrough Junior Challenge.Ua loaʻa ka haumāna 15 makahiki i ka 20 pakeneka kiʻekiʻe i ka makahiki i hala....

I nā lā ʻekolu wale nō, ua hana ʻo Shruti Siva haumāna Addison i kahi wikiō hoʻonaʻauao.I kēia manawa, ke holo nei ʻo ia no ka hoʻokūkū hanohano honua.

I kēlā me kēia pule, hōʻike ʻo Dallas Innovates iā ʻoe i nā mea āu i nalo ai i ka piko o ka ʻāina ...

ʻO ka pule aʻe, ʻeiwa mau mea kūʻai aku ʻo North Texas e wehe i kā lākou ʻoihana ponoʻī: Venture Dallas.E hāʻawi ka hālāwai kūkā ʻenehana hou i nā mea hoʻomaka a me nā mea hoʻopukapuka i kahi manawa e launa pū me nā mea hou, ...

No laila, ke nānā mau nei mākou i nā hoʻokūkū a me nā hoʻokūkū, nā hana makana, a me nā haʻawina i loaʻa i hiki i kā mākou poʻe hana hou ke noi....

I ka makahiki 2015, 48in48, he hui aupuni 501c3, ua hāʻawi ʻoi aku ma mua o $1.2 miliona o ke kūʻai aku a me nā lawelawe pūnaewele me kāna hoʻomaka ʻana ma o kahi hanana hackathon-style e hāʻawi ana i 48 nonprofits manuahi ...

No Venkata Vattiku, ka mea hele e Hasith, ʻaʻole kēia kāna manawa mua i komo ai i ka Breakthrough Junior Challenge.Ua loaʻa ka haumāna 15 makahiki i ka 20 pakeneka kiʻekiʻe i ka makahiki i hala....

I nā lā ʻekolu wale nō, ua hana ʻo Shruti Siva haumāna Addison i kahi wikiō hoʻonaʻauao.I kēia manawa, ke holo nei ʻo ia no ka hoʻokūkū hanohano honua.

ʻO ka hui pū ʻana o ka Dallas Regional Chamber a me D Magazine Partners, Dallas Innovates he kahua nūhou pūnaewele e uhi ana i nā mea hou + aʻe ma Dallas - Fort Worth innovation.


Ka manawa hoʻouna: Sep-11-2019
WhatsApp Online Chat !